ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    18. Veljača 2021. 20:58

Mrgud i meni sok da si carica,pa prvi glas🤔
    Mikio obzirom si dojilja,jesi razmisljala da su ti odnosi neugodni zbog suhoće? Naime, dojenje odnosno hormoni povezani s time uzrokuju suhoće i jaku neugodu. Sorry kaj ti ovako pisem al i ja sam to otkrila iza druge trudnoće. Dobila sam vagisan kremu i rjesen problem. 
    Bravo za nepsovace,meni pobjegne. Pred djecom odnosno kceri nikad ne psujemo jer bi sutra sve ponovila u vrticu🤦‍♀️🤣
    Zarice i mi danas napravili prvih par koraka u komadu! Točnije 4..i to točno na godišnjicu kad smo otpusteni s Rebra❤ Bravo za vas!
    .
    Ja sam danas ujutro bila kod svojih na poslu,joj meni je to bas falilo🤭 Ono...pricala sam s odraslima🎉

Valkris
    18. Veljača 2021. 21:09

Zarica, Lavica, bravo za prve korake 👏👏
    Mi predali papire za vrtic pa sad cekamo da se jave.. 
    Bila jucer na 4d uzv i bebolina lijepo napreduje 🥰🥰
    .. 
    Ja isto dosta psujem, ali probam se skulirati sto vise mogu.. Na L ne vicem puno jer je poslušan dosta kad mu ozbiljnim tonom kazem NE.
    I da, strah me drugog poroda i mislim da cu mozda dogovoriti carski francuski.. Ne znam.. 

mrgud_zg
    18. Veljača 2021. 21:48

Zarice i lavice bravo bravo za hodace 🥳🥳🥳🥳🥳 cestitaaam! 💪💪
    Ma cure pricala sam ja za carski zaboravile ste, nije ni cudno tad je svaki dan bila jedna prica s poroda. U petrovoj sam rodila. I doktor je bio bas odvratan. Jos je mm poslje reko da ga je htio nokautirat al onda je procijenio da je usred noci samo jedan dezurni pa da mozda bolje ne jer me nece ko imat porodit 🙈😂 sad se tome smijemo. 🤪
    Mikio brijem da svugdje mozes dogovorit carski. Samo treba imat dobru vezu. Moja dobra prijateljica je nedavno isla na dogovoren carski u drzavnu bolnicu. Ne bih sad javno gdje i kod koga al moze se 
    Ps zarice nakon kaj si spomenula kuharicu napokon sam ju uzela u ruke. Ima stvarno super recepata. A nisu ni namirnice ne znam kaj, mj koristimo i kvinoju i proso i pir i sva ta brasna pod normalno 😁 tu i tamo je nes egzoticno al to cu preskocit

• Zarica
    18. Veljača 2021. 23:48

Mrgud, meni su i te egzoticne super, ja odlucila napravit svih 50 recepata  Usporedjivala sam tvornicu zdrave hrane s dm bio markom i fakat je dmbio jeftiniji u nekim stvarima ili su tu negdje. Bas me to iznenadilo jer dm mi inace ima najskuplju hranu, al ocito ako je bas dm-ovo je jeftinije. Ko i babylove. Tak da mi je to super otkrice :) Bas sam danas uzela smjesu za falafele pa planiram tu jesensku salatu sutra😋
    Sjecam se da si pisala za porod da se nikom nije dalo radit zbog skore nove godine i da subte dozivljavali kao smetalo, ali nista detaljnije mi nije ostalo... Koma. I bas sam u soku za dogovorene carske. Kaj nije to protuzakonito. 

• Zarica
    19. Veljača 2021. 06:45

Lavice, pa isti dan su zakoracili Bravo i za vas 🎉🎉🎉
    A sad, trebam savjet. Mali je plakao cijelu noc. Sumnjamo da ga grlo boli jer sam i ja imala prosli tjedan grlobolju, a muz jos ima. Kako da mu pomognemo? Moguce i da je uho ili nesto drugo, ali ne znam hoce li nas pedijatrica primiti s obzirom da smo u izolaciji. Ne znam kako to ide... Uglavnom bas je koma, plakanje, vristanje, cviljenje. Na kraju sam se u pol 6 digla i probala zapocet dan s njim. Sac je crveni i podbuhli, bas mi ga je zao. Malo je sad zakunjao na meni, al sumnjam da ce potrajat... 

Grizli
    19. Veljača 2021. 10:05

Zarice a joj. Mislim da kad si u izolaciji da te ne prime osim na testiranje.
    Pridruzujemo se prvi koracima jucer... M napravila 4 koraka i danas cijeli dan mi daje rukicu da bi hodala da ju drzim za rukicu. Dala joj 2 puta i ona piči, al me strah da je to krivo da ju vodim za rukicu. Kao da nije jos sigurna u sebe pa trazi oslonac. Probala joj dat hodalicu al na to se ukopala i ne mrda. 
    Ja odavno kupujem sve to u dm-u iz Tvornice mi se 2 put desilo da sam narucila zitarice koje su bile uzegle na kraju. Dm iako je mozda koju kunicu skuplji uvijek kupujem tako da dobijem one dodatne bodove pa na kraju skupim dobar popust za drugu kupovinu.
    Valkris aaaaa bebolinka 😍 jeste odabrali vec ime?
    Petra spremne?
    Mrgud a i tvoj porod je bio ko iz "bajke" 😱
    Lavice mozes ti 20 krema mazat kad se s oprostenjem osjecas dole deformirano. Neznam dal je kod Mikio taj slučaj ili  suhoca ili nesto trece. Meni je cak gin kao rekla da drugi put kad idem roditi naglasim to pa da me oni izrezu i onda sasiju na novo kako treba. Mislim meni je to prestrasno da ja to kao "narucim" ono wtf ko da sam kod krojaca. 

Macutica
    19. Veljača 2021. 10:07

Pozdrav cure,
    mi smo ovaj tjedan na prilagodbi u vrticu i za sada je sve ok, jucer je malo imala reakcije i trazila utjehu kod tete, ali sve je to normalno, vidjet cemo dalje.. Jos nije rucala i spavala u vrticu i vjerujem da nas to ceka iduci tjedan.
    Bili smo na sistematskom i cijepljenju, ima 72,5cm i 9kg, sve ok, ali nas pedijatrica zeli preventivno poslati na dodatne pretrage jer je sitnija (iako prati svoju krivulju i napreduje normalno), ona zeli otkloniti svaku sumnju bilo kakvog zastoja u rastu i razvoju. Malo sam sad scimana, pa me zanima da li je netko od vasih beba koje su ranije ili rođene sitnije isle na takve pretrage, navodno je za pocetak krvna pretraga, pa se prema tom nalazu postupa dalje..
    Pitala me za hranu i probavu, ali kod nje je stvarno uredno sve, em dobro i raznoliko jede, em stolice uredne svaki dan, ne djeluje mi naduto niti se muci sa 💩

Macutica
    19. Veljača 2021. 10:09

I hvala mami koja je preporucila Biovitalis za atopijski, super je, nismo imali jako, ali i to malo se vec sljedeci dan gotovo povuklo..

PetraB
    19. Veljača 2021. 10:19

Pa bravo hodaci 🎉🎉🎉
    Grizli evo pripreme u tijeku... Danas mi dolazi jos paket iz partypopsa tako da navecer M i ja slazemo njihov kutak. Tortu mm pokuplja popodne i jedva cekam da ju vidim. Uzeli smo skroz jednostavne okusa... Jedna je obicni zuti biskvit sa cokoladnom kremom a drugi je obrnuto, cokoladni biskvit sa vanilin kremom. Bas sam uzbudjena 🤭
    Sto se hidanja tice uz pomoc tvoje ruke, jedno veliko ne ti savjetujem. To samo znaci da nije jos spremna ako ne zeli sama. Uz tvoju pomoc ce tesko nauciti pravilno padati tj obrane rukama ce joj stekati. Ovo pricam iz iskustva jer M pada na facu uvijek, ruke kao da ne postoje. S J nisam napravila istu gresku i on se uvijek doceka na ruke (savove na glavi je zaradio zahvaljujuci M, ona ga je nosila 🙈). Puno ce sigurnije i pravilnije hodati kada se sama pusti. Ovo je naravno dobronamjerni savjet Grizli, ne pametujem 🙈🙈🙈
    Macutica pa s koliko je rodjena, oprosti ne sjecam se koliko ranije si rodila. Mebi ovi uioce ne zvuci zabrinjavajuce pogotovo ukoliko prati svoju krivulju od rodjenja. Jel utrostrucila porodjajnu masu? Mislim, naravno, obavi pretrage na koje vas dr salje no mislim da ne trebas biti zabrinuta 🤗

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    19. Veljača 2021. 10:33

Oho cak tri hodaca u jednom danu ..bravo bravo 🥳🥳🥳🥳
    Grizli nego sta...ak budes imala normalne doktore neka ti to srede a mozes cak i mimo poroda otici na "uljepšavanje". Ja sam o tom citala prije poroda,za nedaj bože jer kuma kad je malog rađala je imala isto problema (mislim da je popucala od rupe do rupe) i nisu joj dobro sasili pa je na kraju izmedu ove dvije imala jos jednu rupu...to su joj na drugom porodu zasili al sad s savovima i oziljcima je kaze katastrofa.
    Za vodanje ti je Petra rekla pa da ne ponavljam :) Kad bude sigurna sama ce se pustiti :)
    Btw jucer nam svekrva broji kako mali nece hodati da ga vodi za ruku,kako ga nicem ne ucimo 😏😏 Toliko sam okrenula ocima da sam Japan vidjela 🤣
    Macutice ako prati svoju krivulju ne moras se brinuti...a testiranja je dobro obaviti. Pogotovo krvne nalaze zbog zeljeza i slicno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.