ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    18. Veljača 2021. 14:23

I kod nas ista situacija. Ova moja lopuza bi se inace samo budalesala i da joj je gluposti raditi. A kad nije po njenom baca se, udara, cupa, grebe...po novom hoce i ugrist 🤦‍♀️ Ako se baca i otresa nogama spustim je na pod da tamo udara i okrenem se, uzmem ili neku igracku ili knjigu pa se smiri. Ali ima dana i kad zagalamim, nisam inace neka od psovki ali zna mi se oteti. Mm puno vise psuje pa ga opominjem.
    -
    Poslali su mi danas iz vrtica video kako plese....presmijesna je, evo video mi na repeat-u 🙈😂😂😂
    -
    Omerta pozdrav! Drago mi je da si se javila, a za cjepivo su cure vec rekle...nama nije nitko nikakve opcije nudio.

L 💛

MaRe
    18. Veljača 2021. 14:31

Damnarexx i ja sam glupavo napisala hahha..kad je bilo gotovo rekle su mi da nisam izvana popucala i da su super zadovoljne da ću možda imati jedan-dva unutarnja šava koje neću ni osjetiti...to je neka mlada ženska počela šivati na kraju nije mogla pa je došla glavna doktorica...sat vremena joj je trebalo da uspije zašiti i zaustavit krvarenje...rekla je da misli da sam imala neku upalu pa je zato tako bilo..u biti od tog možda jednog-dva unutarnja ja sam na kraju imala pun k. i unutarnjih i vanjskih,koliko sam skužila kako bi pipnula iglom tako bi sve popucalo. Tako da mi je ta bol bila gora od bilo koje druge.
    -
    Meni j...m ti i je.o te su poštapalice...isto ih pokušavam izbacit al ne ide 
    -
    Mikio hahhaha moj nas odavno mlati kad nešto dohvati...plakanje i ne ne pomaže...uzmem mu šta je dohvatio i spremim na visoko da ne vidi. Neki dan je muža s kišobranom raspalio dok je ovaj gledao tv 

mrgud_zg
    18. Veljača 2021. 14:56

Kaj se trudnoce tice meni je ostala u ful lijepom sjecanju. Mogla bi stoput bit trudna. Al porod mi je bio uzasan. Ne znam kak cu se pripremit na to ikad opet. Zbilja razmisljam pokusavat dogovorit carski. Iskreno, nije mi uopce bio strasan oporavak od prvog carskog. Nemrem se sad sjetit ko je reko (sori🙈) da su ga boljeli odnosi poslje poroda, al bome i mene su boljeli poslje carskog 😂 tak da nije mi to neka stavka. Ionak mi sex mjesecima nije bio na pameti, ja sam takva 🙈😂
    Kaj se odgoja tice, ja se neke stvari recimo trudim objasnjavat, po malo kolko mislim da on moze kuzit. Al povremeno se on tak rasplace da se meni srce slama. Cini mi se da se po malo mirim s tim (ne znam dal je urnebesno kaj to govorim a mali je tek godinu dana 😂) al ja mislim da cu ja ipak bit popustljiva mama 🙈 uzasno sam slaba na suze. Mogu si zamislit da budem stroga (kao sto sam prije mislila da cu bit) tek kasnije kad ce me moc shvatit, a onda to pak nece bit dosljedno 🙄 tako da 😁 zacarani krug 🤪

Grizli
    18. Veljača 2021. 16:04

Oooo psovanje... Ja sam ko kocijas al cesto ko poštapalica mi bude. A jbg ako i ponovi zamnom sto cu joj ja. Jednom sam negdje procitala da ljudi sto imaju visi iq to vise psuju kad se uzrujaju... 🤣 Pa se tjesim da nisam nekulturna nego samo izrazito inteligentna 🙊🙊😂😂
    Petra i sebe sam iznenadila sa skuliranosti. Pogotovo sta inace joj ne dam do radnog stola i to mi je valjda upozorenje za u buduce bilo. Sva sreca pa sam sama sebi sefica pa nema ko mi brojat. Problem je sta je ona nekako stisla OK i stavila da se windowsi uploadaju pa se sve zablokiralo. A riješiti cu za vikend. Prije bi bila ubila nekog i skinula pol svetaca, al od kad je ona ja sam bas nekako cool sama sebi.
    Mikio ahahhaha... Moja mene ide tuci krpenom knjigom onom tao bao pa ja glumim da placem pa me dodje grliti. A zab komentirat N je ocito jos od trbuha zajebana to si mogla po polozaju u trbuhu vidit da ce biti zvrk.
    Mrgud mene jos bole iako je proslo vec puno previse. Na prirodni porod ne bi pristala jer imam osjecaj da bi se raspalo svi oni savovi dole. Znam da i carski nije sreca, al oporavak mi je trajao 3 mjeseca da ne kazem da jos uvijek ne mogu sjest na bickl ili tvrdu klupicu, al bar necu trpiti trudove 36 sati. 😕 To je sad u mojoj glavi. 🤷‍♀️
    Moja M je njeznica i ja kad vidim njene suze mene bas presece i puno puta se maknem i kazem muzu da preuzme jer ne mogu ostat dosljena kad ju vidim a znam da je lose to da jok stalno popustam. 

• Zarica
    18. Veljača 2021. 16:11

A neeee, bas se danas nabrijavam na radionicu i sad sipak...
    Petra, ne mora bit da je bolje jer se koristi u bolnici, ali i moze bit. U bolnickim uvjetima se cijepe rizicni (alergicari itd), tak da je meni vrijedno razmisljanja kod nekog ko se dvoumi.
    E da, moja strana familije nam cini 90 posto nase ukupne familije, a tamo se ne moze cut psovka tako da mi je drago da ce mali rast u takvom okruzenju. Imala sam ja fazu laganog psovanja u srednjoj/na faksu, al sam se vratila korijenima :) 
    Inace, cini mi se da moj mali nije usao u tu najgoru fazu jos. Imao je jednom onaj ispad lupanja o pod kad sam pisala, al ne ponavlja se. Generalno bas nema potrebe da se derem. Al ocekujem da ce kad tad i do toga doc. Nisam bas uvijek hladne glave. Sto se tice kopanja po kuhinjskim ormarima, ja ga na to poticem Tamo kad se zaigra u miru napravim bar pola rucka. Stavila sam dolje uglavnom plasticne i bezopasne stvari i super mi je to. Je da je nered, al ionako je :)

• Zarica
    18. Veljača 2021. 16:15

I nikako da iskomentiram kuharicu. Znam da ste pisale da su nezgodni  sastojci i to. Meni je genijalna :) vec sam tipa 7,8 recepta iskoristila i sutra planiram jedan za rucak. Sve mi je mljac

• Zarica
    18. Veljača 2021. 16:17

Mrgud, zakaj si ti zavrsila na carskom?

mrgud_zg
    18. Veljača 2021. 16:45

Ja se nisam nikako otvarala. Dobila miljon litara dripa, na kraju se mali nije spustao, i onda je ispalo da je jos nekak krivo okrenut (to sam uspjela saznat iduci dan).   A i cijeli porod mi je ostao u odvratnom sjecanju jer je doktor bio odvratan, bezobrazan i bahat, nitko me nije obilazio, strpali su me u krevet doslovno odmah cim sam dosla. Bio je 30/31.12 i ocito su svi bili “presretni” kaj moraju bit tamo 🙄.  I slucajno su mi iscupali kateter od epiduralne pa sam na kraju morala u opcu anesteziju. Tako da sam malog vidjela tek nakon nekih 8-9 sati..
    Zarice fakat je lijepo to kaj vi ne psujete. To je danas bas rijetko. Ja psujem ono “prosjecno”. Nisu to neke kocijaske psovke, al ne bih rekla da sam prefina 🙈😂
    Kaj se kuharice tice nisam ju jos ni prelistala. Taman sam pocela radit i sad ne kuham 🙈

• Zarica
    18. Veljača 2021. 19:45

Mali me sokirao malo prije s prvim koracima. Upregla mm da obavi s njim popodnevne vjezbe dok ja palacinke specem i eto :) Naravno da nisam vidla prvi put, kao i kod puzanja, al kasnije je povezao 2-3 koraka, ostala sam u soku :) 

• Zarica
    18. Veljača 2021. 19:46

Mrgud, nisam imala pojma za tvoje iskustvo. U kojoj to bolnici? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.