ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    18. Veljača 2021. 09:15

LoSa ma znam da je normalno, ne brine me ona nego moje reakcije, baš mi se teško iskontrolirat. Ono u teoriji sve super duge i jednorozi, ja ću to sve nježno i s razumijevanjem, ali u praksi mi tlak skoči na 200. Baš moram raditi na tome.
    Zarice ma naravno, ja bih voljela da ne psujem pred njom i izbjegavam to, a realno ja stvarno puno psujem 🙄 od poštapalica do nervoze, pa mi se teško prešaltat. Trudim se, (sad bi tu iza zareza bila riječ na j jer poštapalica 🙈)
    Btw baš smo Mrgud i ja komentirale da te nema na radionicama ali smo zaključile da si se prebacila na jutarnje. Vidimo se danas 🙂

[/url

MaRe
    18. Veljača 2021. 09:47

DeeDee tako sam ja neko jutro...bilo je pa dobro @&$&$&#*$*$*(@(#@ jel ja moram vikat a jos nema osam sati 🤣 Kontam da je to sve normalno....ovaj moj koliko je tvrdoglav (kaze muz prgav na mater🤣) izbacio bi i Budu iz takta a ne mene. Nekad imam osjecaj da sto se vise trudim biti blaza da je jos gori xD Bas namjerno dira sta ne smije..doslo je do toga da sam kuhinjske elemente povezala vrpcom da ne moze otvoriti 🙈 Al proci ce i ta faza 😁 Neki dan sam rekla da cim se ozeni i odseli cu ja doci kod njega otvarati elemente i ormare i sve mu bacati van 🤣🤣🤣
    Damnarexx da porod je bio dobar al zato oporavak i onaj zadnji mjesec trudnoće bi preskocila 😒  Nisam popucala na porodu nit sam rezana al zato dok me sivala je tkivo pocelo pucati pa me jedva zasila,mjesec dana nisam sjela kako treba a da ne kazem da nam je trebalo nekoliko mjeseci da se mozemo "druziti" 😏
    Ja dobila tjedan dana prije i to me iznenadila...valjda kako me leda ukocila nista drugo nisam primjetila.
    Annika jel stigla sveki? Jel M hoda 🤭🤭🤭

MaRe
    18. Veljača 2021. 09:51

E da ako saznate na radionici kako postupati s njima kad su nemoguci podijelite savjete...vise ne znam kako reagirati i postaviti se.
    Kao sto je i Losa rekla,sto vise branis to im zanimljivije a opet ako ne reagiram u nekim situacijama moze napravit zesce s###e.  Jedva cekam da nas mogu normalno razumjeti,mozda onda poslusaju kad im objasnjavamo 🙈🙈

Omerta
    18. Veljača 2021. 10:42

miki0

Omerta ja mislim da to cjepivo ima bjelanjaka u sebi ili je na bazi bjelanjka ak sam ja dobro skuzila, zato treba probati jaje… Vi ste vegani jel pa zato niste jos probali ak se dobro sjecam…? Mislim da nije nitko kupovao cjepivo ovdje… Meni nisu nudili.
    Drago mi je da ste dobro. U kojoj fazi je Sofi?

Sofi hoda i blebece ko velika!! I ima dva donja zubica. 
    Samo sam ja veganka.. i za sad Sofia, a vidjet cemo, valjda nece bit neka reakcija. Vodim se po knjizi: Zeleni Zivot Vege Mama. 💚

Be the change you wish to see in the world.. 💚

mrgud_zg
    18. Veljača 2021. 11:59

Nama je situacija fakat na dane. Recimo jucer sam ih isla pokupit kod sveki i ocekivali smo da ce mali zaspat u kolicima popodne da nes odemo obavit kaj smo mislili, a on je od kad smo ga stavili u kolica vristao i plakao. To nam se nikad nije desilo. Nekad negoduje koju minutu pa smo isli kao ma smirit ce se, al nakon nekog vremena smo odustali i ja sam ga nosila i vratili smo se doma. Sa spavanjem je opet na dane. Jedan dan je plakao cijelu noc, protumacili smo to da su zubi. Nocas je super spavao al sinoc sam ga uspavljivala sat i pol. Na kraju smo bili na rubu i on i ja. Vec mi ga je bilo dosta. On je bio preumoran pa se na kraju lupio pa sam se ja okrivljivala. Bome izazovno je bit roditelj. Ja isto vicem. I cesto se pokusavam radpravljat s njim a mm mi uvijek govori da mi nikad to ne pali i on mu uvijek preusmjerava paznju. Po novom se recimo neda stavit u hranilicu. Mase nogama i gura se i dere. A cim vidi hranu je najsretniji na svijetu. Tak da ne znam pristupit
    Deedee brijem da nis pametno neces danas saznat 😂 uzasno je tesko radit na sebi. 

DeeDee
    18. Veljača 2021. 12:06

Ma znam Mrgud, pusti me da živim u nadi do večeras 😂

[/url

Damnarexx 🌺
    18. Veljača 2021. 12:55

Ajme..deedee vidi se da smo iz slicnog kraja🙈 nazalost psujem i to fino... Za sad se tjesimo da jos ne kuzi, al morat cemo pripazit na rijecnik. 😑
    Voljela bi skroz izbaciti...
    I kod nas isto bude ispada, prvo sve na fino objasnim ako neide odmah mi tlak skoci i povisim ton..i onda mi bude zao😕

Sto se tice radionica, valjda sam najgora...bila sam jednom u jutarnjem terminu koji mi nikako ne pase...a popodne je popunjeno. Sad uredno zaboravim svaku srijedu, nemam nikakvog podsjetnika🙈
    Zao mi je sto nisam s vama popodne,aL ne znam ni kako bi to izvela jer smo nekad solo, nekad ne spava kad bi trebala..samo ko konplikacije😅
    Mare malo si me zbunila🤭 napisala si da nisi rezana ni popucana al kad su te sivali  se pocelo raspadat tkivo?

Damnarexx 🌺
    18. Veljača 2021. 12:55

Pucati tkivo* sorry😅

PetraB
    18. Veljača 2021. 14:19

Joj curke moje... Kaj vas jos ceka... 🤭 Lavica, Annika i Beba ce znat o cem pricam... Ma ovo je nista... Ova godina sada sluzi da vi naucite svasta o sebi, koliko glasno mozete vikati, koliko brzo skacete sa stolice da sprijecite katastrofu, kakav vam je sluh i tako 🤣... Moj savjet je za situacije koje su neizbjezne (hranjenje u hranilici, voznja u as-u i tako neke slicne stvari... Ja se tu ne raspravljam. Mogu se trgat koliko zele, plakat koliko zele al tu kompromisa nema. To su cak situacije u kojima se ne derem (jedine situacije 🤣). Uzmem, dignem, stavim, zavezem i bok. Tu histeriziranje ignoriram. Sve ostale situacije pokusam mirno rijesit. Krenemo od "to ne radit", preusmjeravanje paznje do "sunce mu poljubim zarko u top cu te strpat ponovis li to" 😅😅... Ukoliko ni ovo zadnje ne urodi plodom idu na hladjenje (vrtic kod curka a kod J je to obicno soba ili kupaona). Psovanje... Hm... Trudim se al mi smo vrlo slicni DeeDee po tom pitanju. Ja manje od mm no svejedno ga "opalim" bez razmisljanja. M i J nikada nisu opsovali, znaju da se to jednostavno ne radi (nemam pojma kako kad nas slusaju svakodnevno po sto puta kako opsujemono eto)... Savnet pedice koji sam dobila kad sam pitala sto kada se tako nesto i desi je ignoriranje... Jer ovo sto Losa kaze, kod bilo kakve reakcije oni uzivaju u paznji i ponavljaju radnju radi toga. Nebitno jel nasa reakcija u tom trenutku pozitivna ili negativna jer je poanta da smo obratili paznju na njih.
    DeeDee sto se tice tvoje reakcije, ona sasvim normalna, nemoj previse analizirati svoje ponasanje jer te to baca u zacarani krug. Nisi vise ljuta na nju nego sebe al onda si nervozna zbog toga pa ces odreagirati opet burnije na neku situaciju na koju inace nebi da si smirena.
    Tehnologija...laptop, mobiteli, tv... Strogo zabranjeno kod nas dira je i prckanje po tome... Evo na to sam izrazito alergicna tako da uopce ne znam kako bi i ja reagirala u tom trenu. Svaka cast Grizli na smirenosti. Pogotovo jos jer si radila nesto za posao.
    Uglavnom drage moje... Sve ste super mame, bez puno griznje savjesti... Negdje sam jednom procitala kako to uopce nije prirodan osjecaj vec generacijama naucen obrazac ponasanja uzrokovan tudjom reakcijom (naravno da je to puno bolje objasnjeno tamo al kapacitet mozga mi je smanjen pa ne mogu ponoviti 😅)... Uglavnom imalo je jako puno smisla kad sam to procitala 🙈.

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    18. Veljača 2021. 14:21

Omerta helou 🙋🏻‍♀️... Cjepivo... Slozit cu se s Losom, ni ja nisam apsolutno nigdje pronasla razlike koje bi upucivale na to da je Priorix bolji... To sto se koristi u bolnicama ne mora imati nikakve veze sa kvalitetom cjepiva vec s cijenom (prosli na javnoj nabavi jbg pa eto Priorix je u bolnicama 🤷🏻‍♀️) Sretno s uvodjenjem jaja u svakom slucaju. I ako smijem pitati cime mijenjas namirnice koje nisu u vasoj prehrani (nista lose nego me bas zanima ☺️)
    I da drago mi je da si nam se javila 😊

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.