Hmhm...dakle...vosak iz uha na herpes- odmah da se ogradim da ja herpes nisam nikada u životu imala ali evo znam za ovaj narodni lijek
[iimg]
Mala.le ne radi na bebici🤭 mislim, ako se desi, super, ali pricekali bi jos malo zbog drugih okolnosti.
Ovo je sad ko da sam pustena s lanca, valjda se docepali svoga kreveta, a mali se ne budi po 12 13 sati.. Stignem navecer pogledat i seriju i poseksat se, pa cak i jutri prije posla mm😂😂
Ahaha, bas zvucim neizivljeno, al zadnjih godinu dana mi je i bilo ko da sam u zatvoru😆
Dobro jutro i svima vam tako bilo💪😍🥰
Hvala Bogu na ovoj anonimnosti, a znam da me razumijete😛
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Joj Zarice bas mi zao sto ste u izolaciji, to vrijeme bude ko vječnost. Mali je presladak dalmatiner😍 gle moja svekrva je bila sa svekrom koji je imao koronu dan i noć pa nista. Sogorica s bebom, beba nije imala.
Mikio drago mi je da pomaže!
LoSa moj je u toj istoj fazi kao tvoj i svi samo lamentiraju kad će prohodati. Ko da mi nije dovoljan stres slj.tjedan fizijatar za kojeg znaaaam da ce mu nac nesto🙄
Pisala sam već par puta o porodu pa ovi svi koji znaju i znam da sam dosadna nek preskoce🙈
Rodila sam L vaginalno i posteljica nije htjela izaći i kad je izlazila ispalo je da je urasla u maternicu (bilest posteljicu placenta accreta) i povukla je van sa sobom maternicu koju je preokrenula -inverzija maternice(tzv.efekt carape). Onda su ih razdvojiti i ručno mi vraćali i preokretali (repozicionirali) maternicu ali nije stigla uhvatiti anestezija jer se taj zahvat napravi u prvih 5min ili se maternica stegne i nemoze vratiti.
E kad su to sve vratili za 2h se probudila i pala u sok, unutarnje krvarenje,ruptura maternice i završila sam na operaciji 2 sata,tad su mi rezali trbuh od pupka do pubicne kosti. Sad sam imala carski po istom rezu.
Al bez brige,desava se u 0.03% poroda pa sam ja riješila za 20 godina druge.🤦♀️
.
Mala.le bas sam htjela rec da zvucis jako vedro i bas sam sretna zbog tebe!
Lavice uzasno iskustvo, dobro si ti glavu izvukla!
Da, ja zvucim skroz vedro, tako se i osjecam.
Mikio iskreno, nista...
On je od rodjenja bio dobar spavac, al imao je 3 4 mjeseca kaosa po noci. Otkako se ustao pa dok nije prohodao, otprilike...
Tako da mislim da se on samo vratio u prirodno stanje.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Lavice, bas tesko... Al ostala si pozitiva :) Kaj te ne dokrajci valjda te stvarno ojaca :)
E, sad kad vrtim film bas mi se cini da i moj ide tak prema naprijed dok se drzi s jednom rukom. Redovno u jednoj nesto nosi, a s drugom se pridrzava. Nisam uopce shvacala to kao neki novi moment, fora :) Obje pusti istovremeno na kratko jedino kad se prebacuje s jednog namjestaja na drugi, ili dok stoji. Nije jos zakoraknuo bez ruku, a ni ne ocekujem jos to.
Ma, mislim, na kraju krajeva idemo i na vjezbe tak da mi nije jasno kaj ljudi misle da imaju bolje savjete od fizioterapeutica.
Mikio, krecem raditi u ponedjeljak. Jos sam ovaj tjedan na godisnjem. Sad mi je zapravo zao da nisam trazila produljenje porodiljnog s obzirom da je mali vjezbac, jer sad vidim da bi njemu jos mjesec - dva puno znacio. Prije sam na to gledala kao da cu nekog prevarit ako to uzmem. No dobro, na greskama se uci. Znam za drugi put.
Pa iskreno nije mi palo na pamet uopce pitati mogu li to naknadno 🤔 Ne zvuci mi uobicajeno. S obzirom da mi je porodiljni zatvoren mislim da bi sad mogla samo bolovanje uzimat. Jos se nismo preselili, ugovor nam je vezan za apn tako da cekamo da prodje taj proces i konacnu isplatu. Useljavamo 7 dana nakon isplate. Ne mozemo docekat Sve dokumente koje se moglo predat smo predali i trenutno se ceka na apn da objave uvjete. Rekli su nam da ce to bit za cca nekih 10 dana. Pa cemo vidjet sta dalje.
Mala.le, znam da je prije bilo mirno, al kak vam je tolko bio intenzivan ovaj tezi period samo mi je to asocijacija na vas 😁
Evo me... Znaci menga najgora do sad, danas migre 🙄
Rasciscujem kaos od kuce da bi sve bilo spremno za vikend.
Anna muz smislio rjesenje za luk al svejedno veeelikooo hvala na ponudi 😘😘😘
Mikio mislila sam radit al nema sanse da bi stigla tak da smo narucili ipak. Bit ce na foru ying-yanga. Jer stvarno su totalno razlicite karakterno a opet su kao jedna 🤭 U petak cu sve fotkat kad zavrsim pa posaljem.
Mi smo im uzeli svakoj zasebno foteljicu, narucili stol ikein koji ima onak ploce gore a unutra se umetnu dvije kutije tak da mogu sklonit bojice npr, papire i tak i samo poklopit s tim plocama. Triciklic za blizance isto al trenutno ga nema nigdje tak da ce to kasnije doc al nema veze. Frendica ce uzeti guralicu (onu kao autic da se nogicama odguruju) i imamo jednu onu guralicu uz koju hodaju. A druga frendica ce im uzeti ruksake za vrtic. Ostalimq sam rekla da nis ne uzimaju jer nena smisla. Imaju sve pa mi je blesavo gomilat gluposti. Dat ce novce iki neki bon i super.
Ova menga i njihov rockas me dotukli, placem svakih pol sata. Ne mogu vjerovat da je godina prosla 🙈.
url=https://lilypie.com][/url
Za slucaj od Lavice sam zapamtila jer mi se to urezalo full u sjecanje tvoja prica. Mikio kako to da si ti n carskom zavrsila zaboravila sam, a sta ti nije pukao vodenjak u shoppingu?!
Ovo iščekivanje Petrinih curki rođendan meni je kao zavraetak jednog poglavlja i otvaranje novih stranica. Tako da mislim da cemo morat da seliti temu jer nema tu vise beba jos malo.😭😭😭 Nase mrvice narasle!
Petra drzi se! Cekam slikice... I nadam se da migrena popusta.
Cure sa biovitalis emulzijom se maze koliko puta dnevno?
Ja imam takvu hrpetinu posla a nis mi se trenutno ne da... Danas isla zavrsiti neke tablice koje tipkam 3 dana i M dosla do meme i ja da cu spremiti ona zgrabi miša i nesto ispretisce da mi je zablokirao laptop i fino sve nestalo. Znaci mozak mi zakuhao, al smo sebe nisam prepoznala u situaciju. Mrtva hladna poklopila laptop zvala informaticara, presvukla sebe i M, otisla u Dm i skurila 900 kn. Jest da sam dobila bodova drugi put u vrijednosti skoro 300 kn al mm je bio odusevljen kad je vidio mene, M i racun od 1.5 metar sa smjeskom na licu. Sve mu je bilo jasno kad je usao u sobu i vidio razbacane papire i da nema laptop. I sad bi do sutra trebala kao te tablice poslat a vec sad znam da necu jer mrzim statistiku iz dna duse... 🙄🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji