ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    17. Veljača 2021. 21:40

Btw takve smo alapace da ce ovaj forum za nas uvesti i temu djeca penzioneri mi cemo ih sve proc... 

MaRe
    17. Veljača 2021. 22:25

Zarice ajoj kud se muci s privikanjem tud jos i izolacija pa opet sve ispocetka 😒 Bravo za sveki i kostim,super ste :) 
    .
    Sad ste me raspekmezile s ovim...nase bebe vise nisu bebe 🤧🤧🤧
    .
    Mala.le 🤣🤣🤣🤣 kako malo vitamina s cini cuda 🤭🤭
    .
    Grizli ajme meni...dobro si se ti rijesila stresa 🤣🤣🤣  Moj mali je dns potegnuo miš dok nismo gledali,bacio laptop od 10 milja kn i napravio rupu u laminatu 🙈🙈 I za zivo cudo mi nije bilo bitno 🤣🤣 Ocito je bilo prekasno da se uzrujavam xD Bitno da laptop radi 😏 
    Petra cekamo slike ❤

Damnarexx 🌺
    17. Veljača 2021. 22:31

Jelenko paaa cestitam!🥳☺️
    Lavice joj sjecam se da je kod vas bilo gadno, bas mi je zao 😕
    Mikio vidis, ni ja se ne sjecam zasto je bio carski?
    Al sjecam se filmskog scenarija iz Arene🤪
    Grizli ajmee za posao🙈🙈 ajde, makar je mrvicu DM popravio raspolozenje😅
    Sjecam se tvog traumaticnog poroda...uzas.
    Zarica & Hani drzim fige za novi plusic🥰
    .
    Sto se tice poroda, moj je isto bio dug, brzo sam bila spojena na drip...sporo se otvara, bas sam se izmucila...al sjecam se da je izgon bio relativno lagan, osim sto su mi nasjeli na trbuh i pomogli.
    Ovaj put sam vise informiranija i  definitivno necu pristat na drip tako brzo. Eventualno pred kraj.
    Gin me tjesi da ce drugi porod biti laksi, jer je ipak dole malo sire nego prvi put i prosla je beba od 3.300🙈 mada je meni mama rekla da je njoj bilo gore😰
    Ja se nadam najboljem🤞
    .

Btw, tko planira trudnocu i zanima ga postpartum topla preporuka za IG profil ➡️ una.bridged.
    Mlada draga curka, doula, ima puuno koristnih info.
    Lavica ce se sigurno sloziti😋

Omerta
    17. Veljača 2021. 22:41

DeeDee

Zimske bebice 19./20. imaju najlajavije mame na forumu pa je tako došlo vrijeme za 4. (a možda i 5.🤔) temu kako bi učitavanje bilo brže 😁
    Stavit ću naš stari trudnički popis, no naravno da su sve mame beba rođenih na zimu 19./20. dobrodošle. Također, cure koje se dugo ne javljate, iskoristite ovo da se vratite dok još nema 728292 komentara za pročitati 🤭

Večer! Evo mene padobranca! 😁
    Pa jedno pitanje prije nego vas krenem čitati..
    Bebice koje su navrsile godinu dana.. jeste ih sve cijepile sa MMR Vax Pro ili ste kupovale ono "dobro staro" Priorix cjepivo? Mi smo na redu 26.02. Pedijatrica tvrdi da nema razlike, da njeni roditelji ne kupuju.. i da svakako probamo jaje, zumanjak pa cijelo..pa ako nema osima ili lokalne reakcije, dodjemo na cijepljenje. 

Nadam se da ste sve dobro, mame i bebe.. 💕

Be the change you wish to see in the world.. 💚

MaRe
    17. Veljača 2021. 23:05

Omerta  welcome back :)   Kako ste? 
    Mislim da su sve cure cijepile s MMR...sjecam se da je bila rasprava o tome al ne i zakljucka 🤣🤣🤣 znat ce ti vise Losa  sigurno:) Svakako prije moras uvesti jaje...mi kojima klinci reagiraju imamo odgođeno to cijepljenje. 
    Damnarexx  vidis kak taj drip i sve na svakog drugacije utjece...mene su isto brzo spojili al bez obzira koliko su ga pojacavale meni su trudovi "opadali" i imala sam razmak između taman da predahnem i odmorim. Neke boli kod izgona se ni ne sjecam...u biti ne sjecam se pretjerane boli uopce...znam da sam odmah rekla da mogu drugo ako je to to 🤣🤣🤣 
    Al opet koliko god bi sad bebicu mislim da psihicki moram jos malo pricekati da se poslozim 🤔 Nekako mi se sad ne prolazi opet kroz trudnocu...kad bi to mogli ubrzati bilo bi super.

Damnarexx 🌺
    17. Veljača 2021. 23:14

Bok Omertha! 😋 Nadam se da su ti djecica dobro😁
    Ja se uopce ne kuzim u cijepiva..bas moram zvati pedijatricu da nas naruci..a nekako odgadjam😕 muka mi je pri pomisli, jer znam da ce mi deranja na 100tu...a to mi je bas tesko.
    Opet, razmisljam mm-a poslat al nekako gledam da cu ju ipak ja moci vise smiriti💕 a ova nasa med.sestra i doktorica su grube 🥺 drugo dijete deff nece kod njih. 
    Mare znaci ti si imala relativno lak porod, ajme divno🥰 ja kad sam dosla u sobu, rekla sam ovo je prvo i zadnje😂 al sam bas bila ponosna na sebe jer sam uspijela ✨👏
    Ja sam dolazila k sebi skoro mjesec dana, otkako se plusic pokazao...tako da, razumijem te. U svakom slucaju nije lako, al sve ce to na kraju biti dobro☺️

DeeDee
    17. Veljača 2021. 23:17

Ajme ja ne znam šta bi da mi laptop razbije, evo stvarno, često je televizija na meti i ne mogu 😱😱😱😱
    Jako mi je teško hendlat te nove drame, pokušavam sve na mirno i prebacivanjem pažnje ali na kraju svaki dan bar jednom bude dernjava, nisam zadovoljna, čekam radionicu sutra i nadam se čudu, taman je tema postavljanje granica..
    Baš se osjećam jadno kad mi nabaci ignore na sve pokušaje i onda na kraju skupa plačemo jer eto više ne objašnjavam ni tiho ni mirno, bezveze. Jutros smo se posvađale kod namještanja u sjedalicu i onda sam tulila u autu kad sam je pustila kod svekrve pa do posla jer kakva sam ja to mama koja se dere na dijete u 8 ujutro 🙄🙄🙄
    A nisam se derala ali sam psovala vrlo širokim repertoarom.
    Inače jučer i danas nije imala ispade, bar ne onakve, bilo me strah kako će danas sveki s njom, kaže bila kao bubica, i meni popodne isto super, igrale se, okupale i od nekih 20 spava. Sad sam je mazila i ljubila kad sam joj odnijela bocu jer sam imala grižnju savjesti.
    Sutra idemo na sistematski, baš me zanimaju mjere, ja bih rekla 11kg i 75cm 🤭🤭
    Cijepiti je pretpostavljam neće zbog proplotjedne viroze, jaja smo uveli davno, nikad nam pedijatrica nije ponudila nikakvo cijepivo koje se nadoplaćuje.

Petra ajme stvarno, zadnje bebice. Mogla bi još malo plakat hahah, a moram dobit sutra, preksutra jbg. I genijalna mi je ideja za ying Yang.

Idem vidjet sta sam sve zaboravila..

[/url

DeeDee
    17. Veljača 2021. 23:19

Damnarexx ja ti evo od srca želim porod kao moj 😘❤️
    Realno je trajao dva sata, a od toga zadnjih pol sata muke ali zato šta ne znam tiskat (ni kakat🙈🙈🙈😂)

[/url

Omerta
    17. Veljača 2021. 23:39

Hvala na odgovorima.. 👍
    Curke su dobro, osim sto je mlađa malo prehladjena zadnjih tjedan dana.. jednu vecer temp 38.3, curenje nosa.. pa nakon rockasa i promuklost, povremeni kasalj.. no mislim da se polako smiruje. Nismo isli k ped, samo smo nazvali.. higijena nosa, usisavamo.. malo brljavi s jelom i preplasi se kad zakaslje, al inace ok.. Starija u vrticu.. za pola godine prvasic!! 😮

Sutra idem u Bio&Bio kupit neka eko bio jaja.. kad vec moramo to ponuditi zbog cjepiva, inace nebi.. kaze ped cjepivo radjeno na pilecim embrijima.. divota.. al nista novo, svasta trpaju unutra.. kaze mi jedna poznanica da je ona uzimala Priorix, belgijsko procisceno u ljekarni na Dolcu.. a ne znam ni sama.. mozda ima neka razlika u pomocnim tvarima. 

Damnarexx, cestitam na novoj trudnoci, neka ti je uredna!!! 🎉🎉🎉

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Zarica
    18. Veljača 2021. 09:06

Ja ne znam kako mi se dogodilo da sam propustila radionice. Bas se oba puta tako dogodilo...Slala sam bila mail, al tak mi je bed...danas sam tamo. 
    Omerata, bok :) Meni je pedica preporucila kupiti to na Dolcu, al nije mi dala konkretan razlog i kad sam je pitala jel se neko javio s nuspojavama za vaxpro, rekla je da nije nikad. Tako da sam ja ipak uzela vax pro. Takodjer nisam mogla nac neku info iz relevantnog izvora zasto bi Priorix bio bolji. Naknadno sam od frendice cula da u bolnicama koriste iskljucivo Priorix (ona saznala od svoje pedice), tako da bi eventualno taj podatak mozda utjecao na moju odluku.
    Sto se tice psovanja pred djecom, ja sam tu dosta konzervativna. Vec je netko pisao da je psovao pred klincima. Meni je psovanje bas odbojno, a pred djecom da ne spominjem. Tako mi je ruzno cut klince po cesti dok psuju. Bas uvijek ostanem paf. A oni to sad tako upijaju...Ni ja ni mm nismo nikad pred malim opsovali, a upozorili smo i bake djedove. Al znam da smo mi ekstrem i da danas svi psuju tako da nemojte se ljutit na mene :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.