Annika zašto imam blagi osjećaj da tvoje rješenje herpesa ukljucuje tvoju svekrvu?ahahahah
Mikio spricaj samo!
Mare,moja je pila do cca 1.5g AD,zamijenila sam čajem pa poslije vodom.
Odvikli od dude s 2godine, i od pelena s 2 godine. Ovisi o djetetu,nista na silu i prati ga.
Anna kako ste?
Mala.le ubila si komentarom ahahahahahah😅
Ja eto i da smijem na 3.dijete, trenutno ne mogu zamisliti da sam trudna opet. 4 godine, 3 trudnoće (jedna neuspješno nazalost) al sve to prolazit opet...nemrem.
Mala.le 😂😂😂 lidl... Jel se ti to paniras uskoro pridruziti ekipi Valkris, Damnarexx, Jelenko 😉...
Kako pisete o trudocama mislim da sam ja sa svojom glavom se skockala da def zelim drugo djete al bi cekala dok M ne napuni 2.godine pa onda tek se upustila u tu avanturu opet. Mene bas privlace male bebe moram priznati, jos sad kad sam slagala njen album od prvih godinu dana onako emocije bas ponesu i jos sam jednoj frendici obecala dati neku robicu koju smo dobili a nikad ju nisam obukla M jer joj je bila mala ili preširoka tako da ima etiketa jos al sam morala prekopat sve stvari njene... Onako sentiment ponese bas jako. Meni je trudnoca bila super ne mogu se zaliti, al moram ipak malo i raditi, posloziti opet firmu malo onaj dio koji kiksa već skoro 2 godine od kad ne radim kako spada, cekat sestrine nalaze da budem ziher da firma ostaje sa jednom od nas, iiii potraziti dobrog psihica da me rijesi PTSP od poroda. Meni i dalje je to bas bas trauma... I samo da napomenem one proce kad se nakon 9.mj sve vrati u normalnu... Bla bla bla bla... Objesit macku o rep mogu. Nista se nije vratilo u normalnu i trenutno nisam psihicki sposobna prozivjet jos jedan porod prirodni tj iscekivat ga. Bbbaaahhhh... Najezim se sva. Lavice neznam kako si ti mogla nakon traume sa 1.poroda otkrij mi tajnu please. Meni je i dalje druzenje s muzem vise kazna nego uzitak tako da sam malo ljubomorna na vas koje uzivate. Iako sto se M tice bi mogli svaku vecer samo da smo gotovi do 2 kad se dama budi za mala nocna saputanja. 🙄
Mare ja sam vec prebacila M na ono kindermilch kao. Kravlje nece na bocu, a to hoce i vidim da ju ok zasiti kad ga jede/pije. Mislim da su dosta veliki i ako normalno jedu tokom dana onda po meni im AD ne treba, al iskusne mame ce bolje znat.
Mikio jednom sam samo na vec puknuti herpes stavila cesnjak pece ko sam vrag al se dosta brzo povukao. Nakon toga sam svaki put to praktocirala samo dok su mjehurici cijeli bili. Ako ti se ceato javlja mozes traziti od dr svoje lijek koji se pije pa se on pojavljuje rijeđe i bude oslabljen virus pa simptoma skoro pa i nema.mene bas muce nedavno sam imala 3 komada i cim ne spavam odmah mi izbije cak i pred mengu zna pa sam dogovorila sa svojom dr kad iduci put izbije da joj se javim da mi da te tablete al se ne smije dojiti onda. Ti si kronicno iscrpljena, jel uzimas kakve vitamine dodatke? Jos ako N sad pojacala dojenje ne cudi da ti izbija.
E da Mikio sad se sjetila kad sam tek rodila da sam imala dobila herpes i da mi je patronazna kad je dosla rekla da operem mlakom vodom posusim blazinicom i namazem vise puta na dan sa mlijekom svojim. Ja sam gadljiva pa nisam al ako ti nisi probaj.
Meni je dr zadnji put rekla da moze biti od nedostatka vitamina B i D pa sam bila pojacala si dozu jer sam uzimala isto elemama. D sam svali drugi dan sprej spricnula, a B sam uzimala b komplex neki. Uglavnom bolje sam se osjacala sad dal je sta pomoglo za herpese ne znam al recimo 2 mj nakon toga nisam ih dobila u vrijeme menge sta je 3 mj prije bilo obavezno. 🤷♀️
Mare bude 5-6 tjedana u Njem, pa tjedan kod kuce... nit sad imam neke volje, nit mi ceka 6 tj 🤣🤣🤣
Mi smo AD izbacili jer je samo u jutro i navecer pila, nije trazila po noci, dam.joj umjesto toga sad obicno mlijeko. A za dudu ne znam, nije bas neka od dude...ako je slucajno vidi stavit ce je u usta, a ako je ne vidi moze cijeli dan bez nje. Najvise za spavanje koristimo, s tim da isto izbaci kad zaspe.
-
Anna kako ste? Nadam se da imate samo blage simptome i da brzo prodje.
-
E da, mm je jucer i danas cuvao seficu dok sam ja na poslu jer je nisam htjela voditi jos u vrtic, bar dok ne prodju ovi minusi, i toliko ga je smorila da je rekao da je sutra ipak odvedem u vrtic 🤦♀️ Nisam znala dal bi se smijala ili bi ga u top stavila... 🤷♀️
L 💛
Grizli razmisljam šta da ti napisem. Ja sam odmah jutro iza pitala jel smijem još djece imati jer moja vizija u glavi je uključivala vise od 1 djeteta. Ta "trauma" me nije pokolebala jer sam znala da to zelim,ja kad si nešto zapilim ne odustajem dok ne ostvarim. Rekli su mi odmah da cu slijedeći put na carski,što me i rastuzivalo jer porod kao porod iako je trajao dugo uopce mi nije ostao u ružnom sjecanju,čak mi je ta "procedura" posebnija od ovog udjem u salu, dobijem anesteziju i beba je vani. Da ne lažem, cca 2mj prije termina sam počela imati strahove da se ne zakomplicira opet ali da ovaj put ne preživim, užasno me to mucilo, sta ako kcer ostane bez mame,šta mi je to trebalo itd itd. Bas ono uzasan uzasan strah,a budući sam dosta intuitivna to me još više mučilo. Na kraju carski je prošao bez greške,oporavak gotovo bezbolan iako sam rezana 15 cm okomito. Al onda sranje s N. E taj dio ne bi mogla ponoviti. Znaci nek mi rezu ruke i noge, nije bed al to kad si s djetetom bespomoćan...skroz razumijem Losu nakon straha koji je iskusila za dijete da ide na sljedeću trudnoću, e to mi je neusporedivo teze.
.
Kad se i ako se poslozis u glavi idi na drugo dijete,nista prije.
.
Sorry ful sam razduljila.😕
Cure, hvala na brizi. Pa evo ok smo. Stvarno su blazi simptomi u pitanju. Danas me i glava manje boli. Jedino mi se pojavio nekakav osip na ruci. Ne znam je li i to dio simptoma. Mslac je dobro, mm isto manje vise. Mislim da mi najteze pada sto je cijepeljenje odgodjeno pa ne moze krenut u vrtic. A ja mozda krenem radit na puno radno vrijeme.
Jelenko zaboravila sam ti cestitati
Mikio nikako da ti napisem da su nam magneti pun pogodak, tnx na ideji. Zao mi je za herpes. Nemam ideja, cekamo anniku
Deedee neka sto krace traje ta faza
Mi imamo dvije boce ad-a. 5 mjera pred spavanje i 5 po noci. I bas sam se pitala dokle to tako ide. I cini mi se da nema namjeru izbacit nocnu bocu. Btw koliko mlijecnog trebaju nakon godine
Helou! Moj mali ovaj tjedan doma jer je njegova skupina u izolaciji. Jedna od njegovih odgajateljica ima koronu. Bas mi je bed da nam je privikavanje tak prekinuto, a i od hrpe druge djece. Opet ce bit puno placa kad krenemo iduci tjedan S obzirom da je bio na adaptaciji i puno su ga nosili bili smo sigurni da smo pobrali koronu, al cini se da ipak nista. Mali je imao malo zastopan nos, a mi neke lagane grlobolje i slicno, al izgleda da nema veze s koronom.
Mikio, taj tvoj herpes, bas gadno. Ja nemam s tim iskustva na srecu. Jeste se maskirali? Ja nisam nasla ni bubamaru ni nis, al je zato svekrva u zadnji tren sasila jednodjelno odjelce kao dalmatinera, i kapicu s usima. Fakat je fora ispalo. Kak je na kraju ispalo da smo u izolaciji, obukli smo mu bar za fotkanje
Meni su druzenja dugo bila neugodna i bolnjikava, al sad je naopokon sve puno bolje. Prije mi se cinilo kao da su me sasili nekak 'previse'.
Mi se nadamo da cemo uskoro zavrsit u klubu iscekivanja bebice
Anna, osip je simptom isto. Bas sam citala da provjerim imamo li mi kakvih.
Annika, Meni bila frendica sa svojim malcem neki dan (njen malac malo mladji od mog). Njen prohodao nedavno. Pa mi vise puta napomenula da ne brinem, sve ce doc na svoje, pa neke savjete kak da prohoda. Bas pregorim na takve gluposti.
Lavice, sorry, ja ne znam sto je bilo kad si rodila M? Nesto je poslo po krivu na njenom porodu?
Sortiraj odgovore
Najstariji