ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    01. Veljača 2021. 18:32

Hej cure....ja sam se danas smorilaaa 🙉 Sefica je sinoc u 10 tek zaspala jer se bila lijepo naspavala kod bake, medjutim u 12 je krenulo vristanje i plakanje...nos, zubi...sve valjda zajedno. U pola 2 je zaspala. Kad mi je zazvonio alarm u pola 6 nisam znala gdje sam. Ona je tad bas lijepo i mirno spavala tak da sam je ogradila jastucima i spremila se i kad sam joj priredila bocicu probudila sam je. Lijepo se razbudila, nije bila ljuta 😀 Plakala je standardno kad sam je ostavila ali brzo se smirila i bila je super, ja sam mislila da ce biti mrljava zato sto je rano ustala ali nije. Sveki dosla po nju i tu je malo plakala jer je bila neka zena slicna meni, i jos kako se ulazi s maskama ona je mislila da sam ja i njoj pruzala ruke i vikala mama, mama...ali baka ju je smirila. Zaspala je u autu, i malo je tamo jos odspavala...i onda je opet u 5 zaspala i evo jos spava. Veceras ce biti veselo. 🤦‍♀️ Ali kad sam dosla po nju...koji je to osmijeh, grlila me bar 5 min i kao ljubila (citaj: uslinila me cijelu) 🥰🥰
    A na poslu sam se bome naradila, sto od ciscenja sto od papira i tablica...nikad se vise necu vratit na posao prvog u mjesecu hahaha

L 💛

DeeSB
    01. Veljača 2021. 18:35

Mikio zao mi je za kucu, ali mozda se u jave nakon nekog vremena...ako ne, naci ce te nesto bolje. 
    Zarice bit ce to ok za koji dan..moja je prvih par dana samo snimala situaciju i samo su je nosali a sad se igra...samo polako.

L 💛

• Zarica
    01. Veljača 2021. 20:06

Red, sutra sam ja desetak minuta s njim, a mali onda ostaje mislim pola sata ili 45 minuta.
    Ja imam klizno radno vrijeme pa cu probat organizirat tak da bude od 7 do 3. Vidjet cemo kak ce to zgledat kad krenem radit. I ja cu mozda upast u nesto skroz novo i to mi je zapravo super :) 

mala.le.90.
    01. Veljača 2021. 20:35

Zarica joj srce mi je puklo kad si napisala za to otimanje. Mis mali😔
    Mikio nista mi ne pricaj za to oblacenje i skidanje. Ne mogu docekat ljeto!!
    Sretan rodjendan svima kao i povratak na posao.
    U zaostatku sam ali sam uspjela sve procitati.
    - Moj je sad blago zahtjevan, otkako hoda sve mi je lakse. Da, penje se svuda i udara se, ali ne moram nositi 11 kila na rukama. Mozemo otici na puno vise mjesta...
    - slobodno vrijeme. Ja sam prije ove faze poboljsanja zaista bila frustrirana. Full...
    Cijeli dan sama s njim, zima, kisa, svi moji daleko...pa sam promijenila plocu. Obnovili smo zamrla prijateljstva, izadjem skoro svaki dan na kavu i sl., 
    Pocela sam se druzit i s ljudima s kojima nisam na istoj valnoj duljini, ali bolje i to nego poludit. I uopce nisu losi😆
    - spavanje...godinu dana ga uspavljivala na rukama, istovremeno se savijajuc u koljenima. Ta shizofrena praksa je otisla u povijest, konacno smo uspjeli da zaspe sam bez posebnih ceremonija. Spava sad manje vise cijelu noc do nekih 8-8:30...
    Presli na jedno dnevno spavanje od sat ipol, ocekujem da bi se to uskoro trebalo povecati na cca 2h.
    Ja sam njega zapisala u vrtic na proljece, par sati ce ici. Koliko god to bude dobro za njega, bit ce i za moje mentalno zdravlje.
    Ne radim, ali mislim da je nasa kultura licemjerna prema mamama jer kao, ako ne radis, neka te kuci s djetetom...
    Ako mozemo platiti, a dijete je cijeli dan sa mnom, zasto ga ne dati u vrtic na par sati da bude sa djecicom u igri. .

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    01. Veljača 2021. 21:10

Anna a joj bas mi je zao da nemate policu. Ja bas danas isla ju mjenjat iako je bezan za kredit jer je osiguranje presmjesno i dodala za potrese. Dodatno se placa 88 kn mjesecno. Nismo na nekom podrucju od potresa al k vragu i 88 kn, bar cu  vjerovat da sam osigurana. A opce poznato je da osiguranja gledaju samo kako ne isplatiti. 
    Annika a joooj sad ti samo hemici fale. 
    Zarice a mis mali, upisat ce on tog u crnu teku pa mu vratiti za koji mjesec ☺️... Obicno to tako bude. 
    Mikio zao mi je za kuću, al nikd se ne zna mozda cam uleti sta bolje ili promjene plocu. 
    Mala.le super da ste napokon se malo sredili i da ti je lakse. Ja sam uvijek za to da djecica idu u vrtic, al me malo ljuti kad mjesto dobi dijete kojemu jedan od roditelja ne radi, a drugo kojemu svi rade ne dobi mjesto recimo. Takvih slucaja je bilo kod nas u malim vrticima di su upisivali djecu preko veze, a izvislili ljudi koji nemaju nikoga za cuvanje pa se roditelji izmjenjivali u kontra smjenama radili da na kraju se muz i zena nisu vidili prakticki osim navecer kad bi islo spavat ili je tata radio nocne, a klinca je susjeda cuvala 2 sata dok bi roditelji dosli. To mi je bas zalosno bilo cuti jer to nije zivot za obitelj. To mi nije fer, al ako ima mjesta za svu djecu koju roditelji zele dat u vrtic dapace nek svi idu. Nadam se da cete ga dobiti. 

mrgud_zg
    01. Veljača 2021. 21:13

Red jos moj park u kvartu nema one “tatami kocke” nego je bas blato sad po zimi, a on bi uvijek nes s poda 🙈 i to uvijek znaci da mora cijeli na pranje. Tako da hvala sto ne mislite da mu nesto uskracujem jer ga bas ne vodim u park. 😘 
    E a kaj se kahlica tice ja isto nisam uipce razmisljala jos. Mislila sam eventualno na ljeto vidjet kad budemo na moru. Al ja sam isto mislila da ce to kao bit ok tamo s 2,5 god na ljeto 😁 iako je meni presmijesno sto on kad se pokaka, ja kazem nesto tipa jesi kakao? Jel mora guza na remont? I on zna da u komodi ispod tva sve stoji i ode i donese podlogu i pelene i maramice i kremu ☺️🙈
    Mikio ne bediraj se, ocito nije bilo sudeno. Uletit ce nes bolje 👍
    Mala fakat zvucis bolje i super. I bravo za spavanje. Ja sanjam za taj dan
    Moj mali pak danas savrsene volje. Isto ko od deesb kad dodem s posla me grli i mazi se k ljubi me. A cijelo vece je super volje. Cak se i sam igra ! Jedino jos ne spava. Sve se bojim sad tog dijela veceri 😂

mala.le.90.
    01. Veljača 2021. 21:44

Mikio bas te imam zelju zagrliti, mjesecima sam se osjecala kao ti. Bas te razumijem i zelim ti da dodje do promjene🥰
    Mrgud, hvala ti😊
    Grizli, u pravu si skroz. Nije kod nas taj slucaj, ima mjesta. Privtani je vrtic i u nasoj je ulici..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    02. Veljača 2021. 07:37

Ajme mikio ja zab komentirat tvoj post. Nemrem vjerovat da je N takav “rob” navike, a opet joj je dosadno kad je stalno isto. Mi bas imamo suprotno iskustvo, kad je on u nekoj cendravoj fazi i ne znamo kaj bi bas totalno nes suprotno organiziramo, sljeme, odemo do sogora oni imaju psa, il setat kraj jezera il u sumu, znaci bas nekaj kaj nije svakodnevno i on se skroz uzivi i uglavnom bude najbolji 🙈 

JelenkoPelenko
    02. Veljača 2021. 09:56

mikio ja mu dam koliko zeli, jel neces, dobro, cekaju pas i macka u redu. Samo sta on stvarno dobro jede, tako da ako ne pojede jedan obrok pojest ce drugi 🤷‍♀️    se razumimo, ne odustanem odma, proban svasta ali ako ne ide sta cu ja tu.

Moj ima cicu tijekom dana i navecer, za misec dva cu mu sve ukinit. Nadam se 🙆‍♀️😂

mrgud_zg
    02. Veljača 2021. 10:15

Mikio moj najvise zeza s doruckom jer ne zeli kasice. Pa ako nakon par zlica podivlja dobije nekaj u ruku, bananu, keks, stiropor, i obicno jede kolko hoce pa odustanem. Prije sam se ful trudila al mm mi je jedan vikend reko da pretjerujem i da ne brinem da nece on ostat gladan 🙈. Nekad cak i uzinu ujutro probrljavi al zato rucak ne pamtim kad nije posteno pojeo 😁
    Kaj se dojenja tice, moj sad jede prije spavanja (21-22) i jednom se budi oko 3-4. Prije neg sam pocela radit je jeo jos jednom oko 7-8, al ja sad u 6 vec ustajem, pa njemu prvi obrok bude dorucak oko 9. Iskreno sve vise mi se cini da mu je to budenje navika nego glad al odlucila sam da mu necu izbacivat zbog te alergije na pkm, ispada da su to jedino ta 2 dojenja u danu. Onda mu jos povremeno dam ad u kasicu. Iskreno, da mi nije alergican i da moze mlijecne proizvode, pocela bi razmisljat o izbcivanju nocnog obroka..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.