htjela sam rec da nedamo popodnevno, da nebi bilo zabune da nedam navecer djetetu spavat :D zaspi u 20 po novom, a budi se izmedju 7 i 8.
Mikio, mislis da se kod moze visekratno koristit? Grizli, tvoj je isti? Kupila bi mozda necaku ako se moze. Mi nazalost bas tu kupili vec.
Ma ona je mjesecima bila na jednom spavanju, ako bi i bila dva maksimum maksimuma po 45 minuta. I ako ne bi zaspala do 17 joj poslije ne bi dala da zaspi jer je već od 19 spremna za noćno. Ali evo sad od srijede joj se sve zbrljalo, danas je spavala oko podna pol sata i onda od 15do16i30, i evo je još budna. Trlja oči već sat vremena ali čim se približimo krevetiću drama.
A ovako kako opisujete hranjenje je s mojom nećakinjom, sad će dvije godine ali sve identično, oni su isfrustrirani na najjače
[/url
Zarice isti kod je. Mislim da mozes probat opet upisat kod narudžbe samo mozda da stavis adresu drugu ili ime. Meni je to uspjelo sa popustom od h&m na sve adrese sam vec narucila uz onaj popust od 25% 🤭🤭🤭 zlocesta sam.
Kako ste vi pomicale to spavanje? Moja i dalje u 10.30 nemoze oci drzat otvorene, i u 3.30 isto a to bud epo pola sata. Danas nas sokirala sa 2x po sat vremena sad cekam sto ce nam donjet noc.
PetraB kako Bruno s babom od 40.?😂
DeeDee kako si me razveselila pricom o necakinji. 😏
Mikio rekle su mi iskusnije mame da to produzenje dnevnog spavanja dodje spontano. Realno, njemu fali bar jos pola sata da bude bas naspavan, ali bitno da smo zasad ulovili taj ritam s jednim umjesto dva spavanja...
Grizli ja sam uspjela pobjediti tu pospanost oko 10:30 tako sto bi se dogovorila sa sogoricom ili susjedom da se nadjemo kod jedne od nas. Sva djeca su nam mala. I svi bi se tako razbudili i razigrali. Odu spavat izmedju 12 i 13h.
Kad nemam tu opciju s njihovom djecicom, odemo vanka u to vrijeme. Ako je kisa, odemo autom u neku vecu trgovinu. Ako nemam auto, mucim se u kuci da ne zaspe.
Trebalo nam je cca tjedan dana i uspjeli smo.
Navecer ide spavat izmedju 8 i 9. Ako je u 9, zaspe sam za 2 min jer bude preumoran.
Spava jutri do 8-8 ipo...
S tim da se zadnjih noci puuno okretao i meskoljio. Zub...
Sve u svemu, bilo je puno muke, ali uspjeli smo. Kako se ono kaze, svi pravi zivoti su lijepi i teski😂
Zezam se. Al kad imas zahtjevno dijete, svaki put kad u necem prestane bit zahtjevan, to slavis kao veliku pobjedu.
Tako cete i vi kad vam pocnu jesti😊
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
DeeDee M sam uspjela sad uspavati i sretna sam ko nova godina. Trudim se disati što tiše, tu sam kraj njega i ne micem se😂 i nek se budi standardno koliko hoce samo da do 2 ujutro se ne navlacimo kao proslih mjeseci.
[iimg]
DeeDee M sam uspjela sad uspavati i sretna sam ko nova godina. Trudim se disati što tiše, tu sam kraj njega i ne micem se😂 i nek se budi standardno koliko hoce samo da do 2 ujutro se ne navlacimo kao proslih mjeseci.
Ne tipkaj, ne diši, nemoj ništa 😂
A dobro M ti je baš zbrisao u ekstrem, držim fige da se ne nastavi nikad više🤞
V zaspala u 22 danas 🥳
[/url
Jutro😁
Ja na putu za vadit krv😏
E se pridruzuje klubu ne bas bajnih jedaca. Ima dana kad hoce, a nekad samo okrece glavom i gura sve od sebe. Nije od onih sto stavis na stol, pojest ce. Aha😂da bar!
Voce ful voli, povrce manje. Meso isto voli, jaja takodjer. Jos orasaste nisam ponudila...
I da, ona jos spava dva puta i to nam je bogom dano😂😂 ne diraj!
.
Annika too🥳🥳 kako prosla noc?
😏 Ona meni obavezno u setnji ili voznji s autom zaspe. Jos ne hoda tako da ju moram u kolicima/triciklicu ili u klokanicu i to nju osamuti skroz. Probat cemo nesto smislit u vidu zanimacije da malo pomalo pomaknemo spavanac. Tnx cure na savjetima.
Annika kako je bila noc?
Damnarexx sretno i da je sve ok.
Mene od sinoc grlo boli i osjecam se ko da me vlak zgazio. Morala otkazat i zubara i pedi danas dok ne vidim sto je. Mm i dalje bolestan dosta. 😔
Jel probala koja dat tunu?
Grizli, ja jucer pravila neke muffine s tunom. Prvi puta jeo tunu, nije se bunio 😁
Annika, jel bolje spavao?
Sortiraj odgovore
Najstariji