ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    01. Veljača 2021. 08:55

Jutroo, jučer sam bila prije 22 u krevetu pa sam obnovljena 😂
    Ovo sa sjedenjem na kahlici dok se ne pokaka mi zvuči kao potenciranje traume i kontraefekt 🤷
    Mene baš mama pred jedno dva tjedna zvala iz dućana da li da kupi jer je naletila na neku normalnu pa je sad imamo ali ništa ne forsiram, ujutro je stavim pol minute-minutu, koliko već želi sjedit na presvlačenju zato jer sam skužila da masu puta čeka da joj skinem pelenu i onda se popiša. A ni ne sjetim se baš svaki dan ili ako ona nije raspoložena je ne tlačim. Mislila sam ovo ljeto probati jer će i nećakinja s kojom je stalno pa možda bude uspješnije skupa. Na uzorku ono malo djece što znam bih rekla da je to apsolutno individualno, neki su bez beda skinuli s godinom, a neki imaju borbe s 4 🤷
    Osobno bih voljela do druge godine i obzirom da ona oduvijek drami kad je pustiš dulje od 5 minuta u popišanoj ili ne daj bože pokakanoj peleni mislim da će bit lako, ali možda uopće ne bude spremna, otkriti ćemo 😃
    DeeSB ma sad ćeš ti to časkom 💪😁

[/url

Red Fox
    01. Veljača 2021. 10:30

Lavica hvala za bojice 😊 a za mamu, ne znam kaj bi rekla 🤦🏼‍♀️ Znam da hoce najbolje, al mi malo ide na zivce jer nekad imam dojam da se postavlja ko da ja nemam pojma, a ona zna bolje.
    Mikio ocito je u to vrijeme bilo u trendu to skidanje iz pelena ranije. Meni je to jos neka daleka buducnost, jos nisam ni muzem pricala o tome. Isto sam nekak misljenja da prvo sam uopce skuzi da mu je sila. Cini mi se da oni to jos obavljaju bez neke svijesti o tome. Uzivaj u wellness danu 😊
    DeeSB sretno s ciscenjem i uredenjem novom radnog mjesta 😊
    Grizli utjesila si me da bi i ti poludila. Mislim sitnica je, naizgled glupost al mene je bas nasekiralo. Ovo kad pricas kak se M igra, ja si nemrem to uopce zamisliti. Moj dobije kutije s igrackama, onda to prevrne pa ude u kutiju ili vozi kutiju po stanu 🤦🏼‍♀️
    DeeDee meni je samo proslo kroz glavu da jos niti nitko na forumu nije spominjao kahlicu kad eto tebe 😂😂 to si nam presutila 😂 salim se malo 🤭

DeeDee
    01. Veljača 2021. 10:35

Hahah oprostite 😂😂😂
    A ne smatram to odvikavanjem uopće, samo laganim upoznavanjem s kahlicom, evo jutros sam je ulovila na vrijeme pa je malo piškila ali neki dan je isto tako stojećki u krevetu tako da ono..🤦😂

[/url

• Zarica
    01. Veljača 2021. 10:48

Evo nas iz vrtica. Simpa je skroz i dve su neke skroz mlade tete, u dvadesetima valjda. Mislim da se malom svidja kolko sam mogla skuzit u 15 minuta. Jedino sto je daleko najmladji Vecina su onak neki grubijani, dolete otmu mu guralicu i odu Svi sjednu lijepo na stolac, jedu bez rezuckanja... Moj malac se nemre sjest, niti sjedit na pravom stolcu i jedini jos ne hoda. Ocekivala sam da ce bit medju mladjima, al ne bas da ce takva razlika bit. Mislim da bi mu bilo idealno da krene za cca 3 mjeseca,no sto je tu je. Sutra nastavak. 
    Mikio, bas kak Lavica kaze. I ja sam se mozgala dal da upisem to ili ne, al nekak ne volim lagat, a i on je malo nespretniji. Al glupo mi je sad s tom dokumentacijom sto moram nosit jer ona relno nema veze s njegovim stanjem sto su mi i terapeutice rekle. Odnosno one je nisu ni htjele citat jer je taj doktor skrenuo. Tak da je bas malo glupa situacija...
    Ja sam planirala kao i DeeDee, uzet kahlicu pa krenut s upoznavanjem. Ocekujem da ce s cca 2 god negdje to zaozbiljno doc.
    Losa, drzim fige :)

MaRe
    01. Veljača 2021. 11:10

Losa sretno na novom poslu i svima tko krece danas :)
    Damnarexx cekamo izvjestaj :) Valkris i ostale bi također mogle koji ubacit s pregleda...sve nas zanima 🤭🤭🤭 veselimo se za vas dok mi ne docekamo 😊
    Ja slagala papire pa nasla tam prve uzv i na jednom je par cm,ko mala kornjacica izgleda.  Fali mi to i ne mogu vjerovati kako brzo,rastu,mijenjaju se a i kako mi u pamcenju brzo ispare prethodni mjeseci i godina 😭😭😭 Uopće se ne cudim kad Annika i Petra nesto pitaju jer jednostavno zaboravis to brzo.
    Red razumijem te 😁 Zato sto i ja zelim te neke prve stvari sama obavit s njime..i moja mama je vec spominjala nonu al ja sam tak na proljece planirala ju kupiti pa pomalo . Nekako sam razmišljala i prije da kad krene samostalno hodati cemo moci probati s odvikavanjem tj.upoznavanjem al malo po malo...ne zurim.
    Zarice a misko...barem ce tete vise oko njega kad je najmlađi a vjerujem da ce ostalo sve brzo svladati kad vidi kako drugi rade...ja se to tak tjesim time 🤭 Da tamo ih je vise pa se ugledaju jedni na druge.

• AnnA
    01. Veljača 2021. 12:19

Evo, rijesila sam zaostatke. Ali sam pogrijesila sto nisam vodila biljeske. Pa ajmo po sjecanju.
    Petra stvarno smo si blizu i bilo bi mi jako drago da te upoznam. Zapravo sve vas, ali ti si mi prakticki susjeda :D
    Ti i Lavica ste sve savrseno napisale i mislim da se nitko nije uvrijedio. Svaka je na mjestu. Naravno, u teoriji je to puno teze izvesti, ali smatram da bi svaka od nas trebala bar donekle to primijeniti. Imati vrijeme za sebe dok oni spavaju tih pol sata-sat a npr skuhati rucak dok se penju po tebi i njurgaju.
    Ja sam krepana. On zaspao u 23:30 a mene nesanica pere vec drugu noc zaredom i nisam zaspala do 3.
    Grizli ni nama nije osigurano od potresa. Ja sam bila uvjerena da je, da se banka pokriva od svih elementarnih nepogoda, a kad ono nista. Ali i ta osiguranja treba uzeti sa rezervom. Mojima je vikendica poplavila zbog obilnih kisa. I osiguranje nije priznala. Mama se i zalila i sve ali nista. I na kraju je odustala jer za sve dodatne zalbe, vjestake i ostalo ti treba lijepa svota novaca. I drago mi da je M ozdravila i super za police. Ja osobno imam super iskustva sa Kauflandom.
    Losa sretno na novom poslu. Bit ce da je malac uzbudjen pa se inon budi rano :)
    Beba jako mi je zao sto si lose. Nadam se da ce se uskoro sve rijesiti
    Zarice bit ce to sve dobro sa vrticem. Vjerujem da je bed sta je najmladji. Ali ima to i svoje prednosti.
    Ja sam vec prije pohvalila Pinu. Mi imamo Sto Pino radi?, Pino zeli laku noc i Pino uci govoriti. Moram mu jos uzeti Pino zeli dobro jutro jer cim se probudimo mi pod nos stavlja Pino zeli laku noc.
    Annika nadam se da ce se situacija sa spavanjem popraviti sto prije
    Mikio to je bas koma sta nemas prijateljice, odnosno sto se ne mozes vidjeti s njima. Iscrpljujuce je kada ti se cijeli zivot vrti oko bebecih stvari. Ja isto tu nemam drustvo. Ovdje zivim 3-4 godine i ne mogu rec da sam se s nekim ful skompala. Dobra sam ja sa sogoricom, ali nemam nekog iskljucivo svog. Ako me razumijes.
    Ajme, zaboravih cestitati rodjendane. Pa neka vam je sve najbolje.
    Mi necemo imat neko veliko slavlje jer nemamo mjesta. Oni glavni ce bit. A ostalima cemo reci neka dodju tokom tjedna na tortu. Planiramo imati safari temu od modelirajucih balona. Valjda ce to licit na nesto.
    Sigurno sam zaboravila nesto komentirati, ispricavam se unaprijed

Taani
    01. Veljača 2021. 12:28

DeeSb, 😁 super, barem imas projekt sredjivanja skladista odmah za pocetak. Barem je meni to super 🤭
    Zarice, super za prvi dan u vrticu. Pretpostavljam da ce i moj 1.3. biti najmladji... bas su mali jos, ali sta cemo 😔. 
    A za odvikavanje od pelena, nije mi jos ni na pamet palo. 🤔

Angelly
    01. Veljača 2021. 12:31

Moja sveki isto prica o tuti i da ce ga pocet stavljat pomalo al ja moram priznat s tim nemam problema. Ona ce to kroz igru s njim a ako ga pritom i nauci stvarno se necu zalit, mozda sad ispadam nemajka, al mislim da jednog dana ce mu tak svejedno bit tko ga je naucio kakit i piskit na tutu 🤭 realno kad bude spreman ce naucit a do tad neg vjezba kroz igru s bakom.

Taani
    01. Veljača 2021. 12:31

Anna, safari, super tema. Bit ce to zgodno 😉.
    Zaboravila sam komentirati Losa, sretno na sluzbenom prvom danu 😁

Lorena94
    01. Veljača 2021. 12:37

Hej cure!
    Beba drži se! ako što trebaš tu smo! Javi nam se s vremena na vrijeme..
    Lavice i Petra hvala na savjetima. Tata će se više uključiti da ja imam više vremena za sebe.
    Grizli možda je od zubića, tako je T imao par puta. :)
    Mikio mi smo dobili za rođendan kahlicu/nonu i moja mama ga isto stavlja da sjedi, sjedi par min sam se ustane i popiški pored :D a ne unutra, ili mama kad čuje da počne prduckst stavlja ga opet i čeka s njim, obuće pelenu i onda napuni pelenu :S
    Mene su odma sa 6 mj stavljali tako da kažu da sa god dana nisam više ni po noći imala pelenu. Al ja stvarno nemam volje trenutno se patiti sa njime.. Noćas nam je opet bilo koma, ne znam više što ga pati... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.