ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    31. Siječanj 2021. 14:08

Ma mi smo se smijali jer je kraljica svaki dan odspavala popodne preko sat vremena s punom kućom, dođu gosti, malo ih pogleda i ode na beauty sleep 🤭
    Tako da nije da nije spavala, samo inače ne spava popodne pa je u 8 u krevetu, a ovih dana bi odćorila da valjda skupi snage za party 🤷

[/url

Damnarexx 🌺
    31. Siječanj 2021. 16:36

Mikio idem 8.2 na pregled i  kombinirani. 😁 Taman ce narasti da ju lijepo vidiim🥰 
    Kaze gin da je po uzv tjedan dana manja beba, vjv je bila kasnije oplodnja..sjecam se da je i tu bilo slucajeva od tj-dva razlike.
    Al mi je jako zao sto dragi ne moze samnom🥺 to mi fali. 
    Zarice sretno s vrticem! Vec smo do te faze..ajme bas vrijeme leti😭🙈
    Deedee mala je baraba na mamu😁😁
    Meni je unaprijed "muka" rodjendana i gostiju🙈

Lavica27
    31. Siječanj 2021. 18:56

Mikio na papirima za intervju je bilo polje za popuniti da li je dijete ikad bilo hospitalizirano,ako je koliko dugo i koja je dijagnoza. Pa sam ja poštena napisala zbog čega i da su uslijed svih pretraga napravili i uzv mozga i uocenilo staro krvarenje pa poslali fizijatru itd itd. Ugl drugi put bi pametnije🤦‍♀️

Grizli
    31. Siječanj 2021. 20:36

Hej curke... Kod nas kako temp jucer dosla tako jutros osla... Ni traga ni glasa ni kihanju, ni zastopanom nosu ni tempici... Malo kasljuca, al nis da bi se brinula zapravo. Valjda ne grijesim. 🤷‍♀️ Na kraju nam bili danas gosti i ona super sva hapoy i ludorije na najjace. 
    Damnarexx pa trudim se biti strpljiva i njezna, jer je i ona bas njeznica pa mi je bas teško kad pogleda onim velikim okama milo biti nekakva drukcija. I volim joj sve fino objasniti i rec baz kerefeka i tepanja. I sretno na pregledu... Cek jel znate vec spol? Nisam popratila. Bas sto Mikio kaze nostalgija, a steta da dragi ne moze s tobon 😞... 
    DeeDee tako je i kod nas izgledalo ovih jadnih 10 kvadrata slobodnog prostora u dnevnom i mene je spasila stalaza za igracke. Podjelila u tih 9 kosarica igracke, mislila da nis u njih ne stane iskreno na kraju full puno plus vreca jedna velika u kojoj su samo plisanci i vrtic sa kuglicama i psicem sveznalicom, a na stalazu smo slozili knjige i legice koje moze dohvatiti. Prije bi sve pobacala samo, a jucer i danas sam joj dala na pod jednu kosaricu igrala se s time 1 i pol sat sama, onda kad je isla spavat smo pokupile i kad se probudila uzela si je legice. Ima sve igracke na raspolaganju ali odaberemo jednu po jednu kosaricu.
    M je pak preskocila spavanc popodne kad su gosti, al su nama svi uvijek odlazili najkasnije u 7 pa smo stigli se na rutinu prikopcat. 
    Lavice hvala srecom sad nam nije trebalo. 
    Zarice sretno! 
    Idem spavat jer mozda moj vampir opet bude od akcije nocas... 

DeeDee
    31. Siječanj 2021. 20:43

Svečano proglašavam rođendanski tjedan gotovim 🥳🥳
    Sad nam je uspavljivanje trajalo preko pol sata, uništila nas je. Sreća pa mi je volvić na RTL-u, idem gledati 736-i put❤️😁
    Grizli između ostalog smo na poklon dobili stalažu iz Lidla onu s platnenim košarama pa ću sutra složit i napravit malo reda, ali najviše me brine di ću s voznim parkom.
    I balonima, ali mislim da će ostat do daljnjeg na pozicijama 😅

[/url

Taani
    31. Siječanj 2021. 22:40

Grizli, super da se nije nastavio kasalj 🙂  Mi isto imamo tu stalazu iz Lidla, ako se sjecas pisala sam ti bas to da sam se cudila koliko stane u nju 😁. Drzi dnevni donekle urednim 🤭. DeeDee, nek se slavlje privelo kraju, odmarajte sad 🤗
    Moj M krenuo koračati, znaci bez drzanja napravi 4-5 sitnih sitnih koracica, preslatko mi je to. Tri puta je to dosad napravio, ali vidim da mu je fora kad to radi 😁. Poceo je i guralicu (Lidlovu ofc 😀) gurati kao pravi. Bas me posebno dira ova faza, stalno ga gledam kako se uci 🥰. Valjda zato sto cu uskoro na posao pa znam da cu dosta toga propustati. 😏 a i u pmsu sam pa ono 😆.

Red Fox
    01. Veljača 2021. 07:20

Dobro jutro svima 😊
    Losa sretno na novom poslu 😊
    Beba falis nam na forumu, nadam se da cete sve rjesiti i da ces opet imati svoj mir. Kak su cure napisale, tu smo ako kaj trebas.
    Grizli mozda je temp bila zbog nekog zupa. Mi smo jucer skuzili da malac ima i gornju cetvorku i to vec jako veliku🤦🏼‍♀️ Ne da bas da mu gledamo u usta pa nas iznenadi. Sad smo na 10 zubi 😬
    DeeDee vi ste se napartijali 😂 mi smo isto imalo balone tjedan dana poslije rockasa po stanu, jos je bio i moj rockas tak da sam se sad i ja ogrebla za ukrase 😂
    Zarica sretno vrticu 😊
    Damnarexx obavezno nas obavjestavaj s pregleda, kad to sve citam ja bi isto opet 🤦🏼‍♀️ Al smo se dogovorili da cemo pricekati jos godinu dana.
    Jel netko mozda zapisao kak se zovu one bojice koje je Beba spominjala?
    I trebam necakinji za rockas uzeti seku sveznalicu pa ako ima ko informacija di su snizenja pliz napisite ili ako kaj kroz mjesec dana cujete za fisher price 😊
    Jucer me mama sokirala, otkad cuva malog ko da je malo zabrijala🤦🏼‍♀️ Bili smo na rucki i kaze da ce ga sad pocet stavljat na kahlicu. Ko da me pikla s necim, mozda sam malo burno reagirala, al meni je jos kahlica daleka buducnost. I mislim da to uopce nije na njoj da ga pocne stavljati na kahlicu nego muz i ja. Ne znam, totalno me to izbacilo iz takta. Kak bi reagirali? Ja sam tu kahlicu mislila ubaciti kad bude malo svjesniji. Cula sam price da su znali djecu stavljati na kahlicu prije godine dana pa da sjede dok se ne pokakaju. Ako to nekome pase i taj mu nacin odgovara, super, al to jednostavno nije nacin kojim bi se ja vodila. Oprostite ak sam ugnjavila 🤦🏼‍♀️

Lavica27
    01. Veljača 2021. 07:32

Red mame ti vole malo zabrijat. Moja je sto put rekla pa porekla🤣 Znam da ima najbolju namjeru al ono,mama...🤣
    Giotto su bojice.
    Grizli super da je ozdravila. Znala sam vam pričati da bude tih divljih jednodnevnih temp ili od par sati🤷‍♀️
    Deedee odmori se,zaslužila si🤓
    LoSa,zarice sretno danas!

DeeSB
    01. Veljača 2021. 08:24

Zarica sretno s vrticem! Damnarexx i Losa sretno na poslu!! I ostalima, ne znam dal jos netko pocinje danas. Evo i ja u svom novom uredu...koji je trenutno kao skladiste al sredit cu ga...samo sam claritine trebala ponijeti, vec kisem 🤣🤣 jos ce me poslati kuci prvi dan, mislit ce da je korona 🙈😂
    Sva sreca pa otkako imam dijete uvijek imam vl. maramice u torbi. 😂

L 💛

Grizli
    01. Veljača 2021. 08:49

Cure na poslu sretno danas... 
    Red neznam kad treba krenut a time al meni je nekako uvijek u glavi da se djeca odvikavaju od pelene ljeti 🤭😂 zbog prakticnih razloga. Malo bezveze da netko se petlja u vas "posao" i odluke o odgoju. Ja bi poludila 
    Taani zahvaljujuci tebi sam i pocela napinjat sa nabavkom te stalazice. 
    Mi isto sluzbeno zavrsili fešte, od danas kao mm na roditeljskom dopustu ali za promjenu grlo ga boli. I sad neznam dal je to nesto od M pokupio ili se prehladio ili je koronu dobio ili 😬🙄😱 neznam izolirat cu ga sto cu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.