ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    03. Veljača 2021. 15:46

Grizli koji su simptomi novog? Uopće više ne pratim..

[/url

DeeDee
    03. Veljača 2021. 15:47

Petra jao 😬😬😬💓

[/url

Lavica27
    03. Veljača 2021. 16:03

Evo napokon vas ulovila! Ja nemajka se utrpala muzu na službeni put u Dubrovnik 2 dana,djeca ostala s bakom i dedom 🤭 Mali je naravno prespavao noc u komadu😏jedino mene ubija iz hobija😅 Ali ja sam prespavala noc u komadu nakon milijun godina o sad sam spremna za godinu nespavanja opet🤣
    Annikq drago mi je da si i ti malo sna ulovila!
    Grizli imala sam filing da su to neki kvazi simptomi korone... nadamo se neg testu!
    Mikio zao mi je za kuću al kako meni mama kaže,ko zna zašto je to dobro. Kci kad je odbila neko jelo stavila bi zlicu jogurta i proslo bi.

DeeDee
    03. Veljača 2021. 16:25

A ništa Lavice, sad bar svaki drugi vikend nekamo pa da se i ti i djeca naspavate 🤭🤭🤭
    Neka si malo odmorila, zasluženo ❤️

[/url

Grizli
    03. Veljača 2021. 17:50

DeeDee rekla mi epidemiologica osjecaj pospanosti i osamucen kao da si, pritisak u podrucju sinusa i opcenito neki pritisak kao kad je onako jaka juzina i prehlada al neka ko alergijska ono kihanje, kasljucanje, voda iz josa,, sa bolnim grlom s time da grlo boli bas dosta a kad gledas ne izgleda upaljeno nista. E da i novi soj napada djecu isto kao odrasle s time da klincima brze prolazi a dobijaju visoku temp. M je ono u subotu kurila. Nadam se d aipak necu mkrat na pcr tets jer taj stapic to je ko da ti neko kozak alkoholom kopa.
    Jedino sto zbog antibiotika ce vjerojatno M prisilno ostat bez cice 2-3 dana prije planiranog. Mislim mozda bi i mogla ju dojiti al vec kad i tako smo mislile prestat (citajte ja sam mislila) onda nema smisla da se uopce izlaze antibiotiku bespotrebno. 
    Mikio tebe se odmah sjetila kad je rekla neg test. 
    Lavice uvauuu...

Lorena94
    03. Veljača 2021. 18:02

Hej curke.. mi smo na gasu ovih dana, trčimo s posla po malog kod moje mame, on zadnja dva dana odbija jest, samo navlači vodu i sok 😬 a ja ne znam što bih mu sve ponudila.. popodne bili vani rekoh zaspati će, a ono šipak mami, i sad se prevrnuo na podu i zaspao 🙄 Lavice dobro si to odradila! Mislim da ću j svog svekrvi uvaliti za vikend (dosad još nije bio nigdje) Grizli 🤞 da nije korona i pcr test bude negativan! Ja danas zvala da svog tatu naručim za 15.2.na testiranje jer se vraća kući nakon 5 mj.. Petra imaš moj naklon do poda! Ostalo zaboravila naravno..

nini0
    03. Veljača 2021. 18:34

Pozdrav mame..
    Trebala bih pomoć..
    Beba stara mjesec i dva tjedna, od početna smo na dohrani Novalac Ac, u početku je bilo kombinacija mojeg mlijeka i dohrane a sad smo samo na dohrani. Beba mi od Novalaca Ac imam dosta tvrdu stolicu te se muci dosta sa kakanjem, recite mi jel smijem kombinirati sa Jovalacom IT koji je namjenjen za stolicu, sa dajem jedan obrok Novalac Ac, pa sljedeći obrok Novalac IT??
    I jel imam koja mama iskustava sa time?

Liam💙
    25.12.2020

• Hani
    03. Veljača 2021. 20:51

Da, lavice, gledam na ig sto ti obiljezavas dan Groda, kad ono ti kidnula😁 uživaj
    Losa, izdrzi💪
    Grizli, jeste živi?

Lavica27
    03. Veljača 2021. 23:01

Hani zamisli kako sam upiknula, doslovce izletio put i dogovor prekjucer,usred tjedna idemo na dan i pol i još potrefimo da je dan Groada i procesija🤣 I još 16 stupnjeva,ekipa u kratkim rukavima a ja seljo dosla u šalu i rukavicama iz bljuzgavog kontinenta🤦‍♀️
    Deedee ja mislim da je tvoja ideja legitimno. Al ne budite ljubomorne,stigla sam doma,crkotina sam i sad čekam da se krenu naizmjenično buditi jer sam im smrdala ritam. LoSa ja ću zaspat kad se ti ideš probuditi🙈😅 Joj kci mi je imala takvu fazu kao tvoj mali,ako tješi proci ce🙈

Taani
    04. Veljača 2021. 09:06

Lavice, super za put 🤗 milina 😁.
    Nadam se da se nisu budili i da si se uspjela odmoriti.
    -
    Zaboravila sam komentirati da su nam stigle papucice iz Bajke i da sam odusevljena. Mislila sam da ce biti male jer on ima debelu nogicu 😆 ali super su mu. On sad vec napravi i 10ak koraka nekad, ali uglavnom oko 5 i onda sjedne 🥰. A ja ga ganjam s mobitelom da uspijem snimiti 🤭🤭.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.