Petar, evo me u duckasu, trazim necakinji poklon za rockas i sjetila se tebe
Grizli koliko puta dnevno kazes molim i hvala 🤣
Beba sto god da je nadam se da cete se što prije oporaviti. 🤞🤞
Taani ak hoda uz namjestaj mozes ga pustiti i tamo..a obuca...jbg obujes mu sta imas 🤭 to kratko mu nista nece biti
Losa super da si rekla...bas i ja gledala njihova sniženja... A za malog 🤣🤣🤞 isto tako i moj umire od smijeha kad radi nesto sto ne smije..pa nema vece sreće 😁😁
DeeSb kako joj u vrticu? A prehlade,viroze i slicno su normalne prvih godinu dana vrtica ...valjda dok sve moguće bolesti ne dobiju nije mir.
Zarice definitivno salica koju bi trebali poslat Petri 😂
Mare aaaa hvala cca 20-tak puta a molim par puta, ali molim te između 1-2 milijuna puta. Samo se ti rugaj meni, ja njoj i sad zahvalila sto je zaspala nakon 1h plakanja. 😞
Taani pa obuci mu sto god nosi i inace a da nisu bas carapice. Ja mislim da i one cipelice za nehodace ce sluzit svrsi.
Ironija sutra smo trebali imati zadnju prvorođendansku festu, cijelo jutro sam tortu pravila, sad isla popikat dekoracije od ticina jer klinci od kume obozavaju ticino jesti (da ima i takvih 🙄). prvi put sama radila ticino i ukrase, a ako ovako nastavi sa M ocito feste nece biti, a torta mi uspjela ko nikad. Bas sam tuzna da se razbolila samo se nadam da nije koronu pokupila.
Da Orsay je meni non stop iskakao pa reko vidi super snizenja na haljinice…. a kad ono- šipak. Inace mi je njihova roba super no ocito im webshop steka. I da, ova majica koja mi je dosla je poslana iz orsay-a u city centru i ima gore cijenu iz trgovine. Ocito to oni nakon narudzbe traze gdje u trgovini ima toga pa se iz trgovine šalje… pa ako nema nikom nista. Malo mi je to neozbiljno.
Ja iskreno mogu rec da sam masu puta narucivala Orsay sto prek weba sto prek aplikacije i uvijek je sve osim jednom dolso i to isto jedan artikl iz narudzbe nije...ja se zalila pa mi dali bon od 70kn na slj kupovinu🤭
MaRe prvi tjedan je prosao super, imala je nekih krizica ali isplace se i ide dalje....nije da tuli cijeli dan. Malo bi se igrala, malo nosala, al uglavnom je sve promatrala. U petak mi je tata rekla da nije mogla vjerovat koliko je dobro bila raspolozena - igrala se, smijala, cijelu sobu je prepuzala uzduz i poprijeko, istrazivala. Sva sam ju ponosna odvela kuci, zaspala cim smo usle u stan i kad se probudila....sou. Ugl, za pocetak je super pa bi mi bilo zao da se razboli pa da moramo praviti pauzu pa onda opet ispocetka, ali znam da moraju i to proci.
-
Sto se tice posla, to sam i prizeljkivala, bit ce mi puno lakse organizirat se...najbolje radno vrijeme. I moci cu lakse izaci s posla ako bude trebalo da se L npr razboli ili nesto. Na starom mjestu ne mogu samo tako otici. Samo ce mi biti malo neobicno jer sam navikla biti u kontaktu s ljudima, a sad cu biti sama u uredu s papirima...malo imam tremu 🙈😂 Taani pitali su me prije par mj dal bi presla ako bude mogucnosti, ali poslje nitko nista nije htio reci...jucer sam tek saznala. Tak da ko da nisam znala hahah
-
Sefica je od 9 do maloprije plakala i cvilila, ova kombinacija zubi i prehlade je katastrofa. Odoh i ja odma i krpe dok se nije probudila.
L 💛
DeeSB sretno na novom poslu! Super kako se ona dobro prilagodila...bit ce to sve super!😁
Beba zao mi je sto vas je zadesilo. Ti kad budes spremna, dodi☺️
Grizli imam feeling da si ti jako strpljiva i njezna s njom. 🙃
.
Ja nisam nikad sa Orsaya narucivala, a bogami ni kupila u ducanu. Not my style😅
.
Sutra na delo🙈🤞
Nas je kraljica pocastila vec dvije noci bez nocne boce😍😍 ali se zato u 7h probudila🤪
Opet neko zatišje, nadam se iz pozitivnih razloga 😁
Ja sam umorna kao pas, jedva čekam da završi ovaj slavljenički tjedan, iako, sutra dečko ide na teren pa možda ipak ne čekam jer je zvijerka u nekoj HC fazi 😅
Frajerica banči svaki dan, baš me zanima kako će nam idući tjedan izgledati i da li joj je ovih par drugačijih dana skroz pomaklo ritam. U četvrtak smo bili solo pa je išla normalno spavati ali srijedu, petak i subotu oko 22i30, kao, nećete vi slavit moj rođendan bez mene 🙃🙃🙃
Dobila je hrpu toga, mislim da ću sutra većinu pospremiti pa joj rotirati jer nam trenutno dnevni izgleda kao skladište igračaka 🤦
Damnarexx i Red, sretno na poslu 💪🤞
[/url
DeeDee, valjda je od silnog uzbudenja, vratit ce se u normalu brzo nadam se.
Mi u pon krecemo s vrticem, bas me zanima kak ce to sve proc. Ful me zanimao taj inicijalni razgovor, na kraju su mi sam uzeli dokumente i rekli da je to to I moram donijet nalaze s Vinogradske koje nam je dao onaj ludi doktor, nisam ih nikad ni procitala. Sad vidim pise distonija. Svasta. Nadam se da me nece nis gnjavit oko toga.
Losa, i mm je imao jednom ispad s nasom himnom za uspavljivanje. Ocito nam ponestaje ideja.
Eee da zarice,ja sam zbog distonije naje... Al dobro,to je privatan vrtic pa sumnjam da će te zezat. In ti se vjerojatno i vodi pod dijagnozom distonije jer idete na vjezbe.
Zaboravila sam Grizli odg,za kašalj tako malom djetetu ništa osim inhalacija fiziološkom 3 puta na dan ili synomarinom .
Deesb sretno na novom poslu,zvuci odlicno!
Damnarexx i tebi sretno🙏 cuj nju buni se za budjene u 7🤦♀️ Mi smo budni od 6.20 al normalno da se probudio i u pola 2 i u 4.
Dee znam kako ti je. Odmorit ces od sutra🤣
Losa zab ti napisat da sam pročitala lose korisničko iskustvo vise puta s Orsayem. Bas ta situacija. Pol stvari ne dodje i sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji