Nije bilo tuluma do 2🎉🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳
Budio se svakih sat ali bi par minuta se pomazio i nastavio spavati. Koja sreća🥳 bilo to je borba jucer od 20.30 dok nije pokleknuo ali uspjela.
[iimg]
Annika nešto je u zraku opet ocito jer je i M imala performans od 2 do 4. Al super da je ipak bolje nego proslih dana.
Taani moze recept za muffine?
A vidis grizli cemu se ja radujem stvarno te djeca nauče skromnosti
Damnarexx drzim fige da je sve ok
[iimg]
Annika suosjecam. Mrgud se nocas budio svakih pol sata. Ja ne znam za sebe 😩
E ja radila jucer palacinke prema chiarin tanjuric- 2jaja, 2 banane- dobro izblendat- i onda 6 zlica heljdinog brasna. Ko americke se peku. Super su. A prejednostavne.
Ps jel dobio ko drugu ratu od grada zagreba?
E i jel muzevi koji idu 2 mj na porodiljni dobivaju 5600 il one 2500? 🙈😂
Annika ajde barem je ranije odspavao.
Vjerujem da su nocas nešto planete krivo stajale...A se u 2 sata probudio vrišteći, jadnicak je toliko plakao da je poslije jos pola sata jecao...pa sta toliko lose mogu sanjati 😔
Stavila sam ga kod nas a on je pricao i pjevao jer se razbudio 😁 Isto je oko 4 zaspao.
Bome, Viti su planete bile naklonjene. Spavala od 22 do 9 s brzinskom bočicom oko 2i30. Ništa mi nije bilo jasno ujutro. Mrgud, ja često radim sa zobenima tu varijantu, ali baš sam skrinšotala da malo promjenim, ove izgledaju baš ",kao prave".
Grizli ja sam joj za staru godinu dala malo domaće paštete od tune i užasno je prdila i stenjala cijelu noć, ali lako moguće da joj je smetao neki drugi sastojak..nisam poslije isprobavala..
[/url
Joj ja bas ne volim nista sto ima te banane a vidim da ni M nece pojest to nikako. Samo pobaca a ako stavim neko drugo voce prođe. Danas proslo dobro varuivo od lece crvene. I pekla kao neke krofne u pecnici. Tijesto ko za krofne al se ne prze nego peku u pecnici pa dodje zapravo kao kajzerica onako mekano fino. Pojela je jednu onako dosta veliku pa sam si sad sva zadovoljna.
Mrgud ako sam ja dobro shvatila dobiju 5400 za ta 2 mj
A sad idem na testiranje na covid brzi test kaze dr da i to probam. 🙄😪😟
Grizli, ja sam ti radila po prvom receptu na kojeg sam naletila. Samo sam mijesala bijelo, pirovo i zobeno brasno; bijelog puno vise od ova dva. Sibnem ti link na ig 😉.
🤞 da nije korona
I super za M papalicu. 🤗
Mrgud, ja mislim da ce mm dobit max 5600, saznat cemo oko 17. 😅 nisam se previse informirala za njega, al ne znam zasto bi bilo drukcije neg nama 🤨.
-
Moj kako spava s nama u krevetu, ne budi se do 8 niti jednom, vec jako dugo. Strah me probati opet kinderbet, paše mi ovako spavanje 🤭
Ok, ne znam di sam, tko sam, sta sam... 😩
K virozna nekakva, smrkljava, ne spava, ne jede i cim sam blizu samo visi na meni. Prohodala uz namjestaj, V se ustala pa sad i ona vristi jer ne zna se spustit jos. Zadnje dvije noci K se budi svakih pol sata/sat zbog nosa. Ak ju dignem jos je gore jer bi ona jadna spavala a ja ju sad dizem pa se buni i izvija da ju spustim nazad a onda kaos jer nemre disat tak da trazim jos nacin da ju umirim. Bruno je dobar otkako smo solo, nastane kaos kad se svi vrate doma tak da onda tek pozivcanim. Zadnje dane opet blendam rucak jer riza/jecam/proso/couscous/tijesto nema sanse da pojedu ak nije zblendano. Izbacile smo one nocne instant kasice pa sad i veceru kemijam... Jucer nisam imala vise zivaca i jele su kruh i sirni namaz 🤷🏻♀️
Zaboravila sve... Svima sretno sa svime kaj imaju 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Nalaz neg aliii naravno moramo biti u karanteni par dana dala mi antibiotik ipak pa kao ako en bude bolje ce me slat na pcr test. Jer imam sve simptome tog novog soja. 😏 Aaa dobro... Nista hajmo se poglodat od nervi u 55 kvadrata. Odmah sam isla pec palacinke kad ih vec spominjemo.
Mikio ni M nece palacinke bas jedino ako napravim kao polpete od povrca onako debelo pa to pojede, vocne varijante ponekad s jabukom najcesce nece. Super da imas jos sistematski za obaviti. Ja se nadala ako dobim za raditi pcr test pa da je negativan da cu moc u Italiju u shopping taman bi mi dobro doslo 😁😜🤭 budale...
Petra aaajme zao mi vas je svih skupa. Jadne curke posebno K. Brz oporavak.
Sortiraj odgovore
Najstariji