ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    30. Siječanj 2021. 13:27

Beba nadam se da ćete se čim prije oporaviti 😕💓

[/url

Lavica27
    30. Siječanj 2021. 14:33

miki0

Beba zao mi je da si u takvoj situaciji, bas zvucis lose… Ako ti mozemo kako pomoci, tu smo, to znas! 😘
    Grizli i N odma dotrci cim se zagrlimo i ona bi izmedu nas 😂 a kad si damo pusu onda vice NE 🤭
    Lavice ne mislim da si to mislila da ti lezis i citas dok oni cendraju, kuzim kaj si htjela rec. Mislim i ja to pokusavam primjenit al nekad neide samo tako. Vjerujem da nam slijede jos gore todler situacije pa cemo vidjet kako ce to kasnije biti…

Nisam se na tebe referirala nego na Valkris :)
    Losa 2300 je az zaposlene a one koji nisu e ne znam...

PetraB
    30. Siječanj 2021. 14:54

Beba bas mi je zao sto prolazite kroz neko tesko razdoblje. Drzim fige da prodje sto prije i da nam se vratis vedra kao uvijek 🤗
    Curke 2300 je minimum koliko znam... Zaposlena ili ne
    Samo toliko od mene sada, bez brige prokomentirat cu i ostatk poslije 🤣
    Odoh jest 🙋🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Valkris
    30. Siječanj 2021. 15:53

Lavica27

Petra bas si u sridu pogodila s komentarom.
    Beba zao mi je,zvucis bas…lose. nadam se da ce sve izaći na dobro, držite se!
    Valkris zašto misliš da je nesretan? Oni ne znaju izraziti nezadovoljstvo drukčije nego cendranjem. Nekad je nezadovoljstvo opravdano,nekad nije. Sumnjam da cure misle da leže dok se klinci bacaju po podu. Nije da ja ne reagiram uopce al ne skačem na svako nezadovoljstvo jer će biti (i ima) puno situacija kad se mora naučiti da priceka. I samoj ti dolazi prinova,bit će više situacija u kojima si sama s njima,beba zahtijeva svoje sto je neodgodivih a s druge strane imaš toddlera kojem je gotovo nemoguće u toj dobi objasniti nesto smisleno, a dotad uglavnom nije morao čekati i dobivao je sto je artikulirao cendranjem. Vjerujem da kuzis kaj hoću reći.
    Jelenkopelenko ja sam na produljenju i crkavica je (2 i nesto) ali ne znam koliko je kad istekne ugovor…

Beba, drzite se 💖 
    Losa, nisam te prozvala zato što si napisala da si na forumu a on cendra, nego sam vise mislila da sam na mobitelu a on cendra ili place. Vjerujem da si posvećena svom djetetu pogotovo zbog svega sto ste prosli i da si dobra majka. I tko sam ja da ikome sudim ista. 
    Lavica, meni je jasno sto ti govoriš, da moraju postojati granice. Ali tesko mi je odrediti ih. To budu krokodilske suze i jednostavno nekako nemam srca to gledati.
    Neki dan je pao i glavom udario onu drvenu kocku jer sam ja citala forum/vijesti /stogod i srce mi je puklo jer nisam pazila sto radi..
    Meni je drago sto ste neke od vas se uspjele organizirati i sto mozete biti dovoljno cvrste prema njima, ja valjda nisam takva.. Mozda ce to doc s vremenom

• mom12
    30. Siječanj 2021. 17:02

Cure vidim svakakvih tema...onako sam malo proletila...jos sam u debelom zaostatku..nikako se vratit aktivno forumu...nadam se da ste sve dobro...
    Beba nadam se da je sve ok...drzi se...
    Sretan rodendan svima koji su slavili a nema ih na ig...🥳🥳🥳..
    Miko da jos smo bez zubi 🙈🙈🙈...moja je neka izvan serijska...hahhahaha....
    E ovako prvo sta sam uhvatila to za razmazenost...ja svojoj nedam da dira po kuhinji cak joj kazem ostrim glasom ne ne i ona glavom pokaziva ne ne i nakon 2 min opet ona...u wc puza u sobu..nikako da svati da ne ide tamo...cak se rasplace kad jr vratim al opet kasnije ona svoje..ja sta ne moze ja joj ne dozvolim...al opet ponavlja...nezz dali je faza ili sta...
    Cure vidim da vecinom sve imate neke probleme nakon povratka na posao...bojim se da i meni ne bude tako😕😕...
    A sta se tice vremena mislim da je stvar organizacije...ja nekako sve uspijem kad se aktiviram...ostatak komm kad procitam..😉
    Cestitke svim malim novim hodacima mi malo stojimo bez drzanja al nikako sama da napravi korak😀

DeeSB
    30. Siječanj 2021. 17:06

Hej cure... Beba zao mi je da je situacija takva, cure su vec sve rekle....ako trebas kakvu pomoc ili samo olakasati dusu tu smo.. 🤗
    Moja isto cendra po cijele dane, zna biti ljutaa...uff...po novom nece se baciti na pod jer je valjda skuzila da se udari, nego lijepo polako legne i onda otresa nogama. 🤦‍♀️ Kad vidim da se bas zbog gluposti dere i ljuti onda me to bas i ne dira, ako trebam sta obaviti obavim Posebno se ljuti kad joj uzmem daljinski ili tako nesto ali onda dok se dere ja uzmem neku igracku ili slikovnicu i kao igram se s tim i uglavnom se smiri i dodje vidjeti sta radim. Iako, nije bas uvijek tako, imamo svakakvih trenutaka 🙈
    I evo sefica preko dana odspava jednu turu oko 2 - 2,5 sata ali samo ako sam ja kraj nje tako da sam primorana odmarati...ako se naspava bude puno bolje raspolozena pa mozemo zajedno sve obavljati. Za vece stvari, ciscenja i tako nesto bude kod bake. A i cesto se za rucak ogrebemo pa ni ne kuham svaki dan.
    -
    Inace, ja u pon startam s poslom ali na drugom radnom mjestu pa nisam sigurna dal se veselim ili ne. 🙉 Unutar iste firme je, ali radit cu od pon do pet, od 7 do 3 pa mi je to super jer ne znam kako bi sad da moram do 22 sata raditi...i vikendima. Moci cemo se puno bolje izorganizirati. Kad budu godisnji odmori onda cu malo uskakati na staro radno mjesto.
    -
    I sefica je naravno prehladila, borimo se s nosicem ali nema temp ni nista drugo...ali bilo je i za ocekivati nakon prvog tj vrtica. Samo da brzo prodje da ne pravimo pauzu pa da se ponovo mora privikavati. 

L 💛

DeeSB
    30. Siječanj 2021. 17:08

E da, i idu nam 7. i 8. zubic...donje dvojke. Sve joj se nekako poklopilo. 🤦‍♀️

L 💛

Taani
    30. Siječanj 2021. 17:41

Beba, drago mi je da si nam se javila, nadam se da ce uskoro biti bolje, o cemu god je rijec 😉.
    Slazem se s curama o vremenu za sebe, ali i vjerujem da je tesko uz zahtjevno dijete. Kod nas se mm igra s malim dosta jer smo oboje kod kuce trenutno. Kada je krenem raditi on ostaje s njim 3 tjedna solo pa cemo vidjet kako ce mu biti. Vec vidim da ce me docekati kuhinja zatrpana do stropa, nezavrsen rucak i tak to 😁 ali vidjet cemo.
    DeeSb, jesi to tek sad saznala na koje radno mjesto ides? Ja vjerujem da mene ceka takav scenarij. Kao pojavis se i onibti kazu, e ti vise ne radis svoj posao 😲.
    A za prehladu, nek samo ostane na tome i da brzo prodje.
    Losa, bas bezveze za Orsay, nisam nikad prek web shopa njihovog narucivala... 
    -
    Ja imam glupo pitanje 😁 M jos ne hoda, a sutra trebamo na rostilj na onako zatvorenoj terasi. Znaci nema gdje puzati (dolje kamen neki), ali teoretski se moze drzati uz namjestaj i "hodati" i naravno biti u kolicima 🙄 ce da popizdi...  smijem li ga pustiti da "hoda" malo i u kakvoj obući s obzirom da je nehodac? Imajte razumijevanja 😅🙈

Grizli
    30. Siječanj 2021. 17:54

Beba nadam se da ce biti sve ok kod vas! Cuvajte se i volite, bitno da ste zdravi. Drzi se!
    Losa orsay sam sad izbrisala apl kad sam pročitala tvoj post jer gledam vec danima da narucim nesto. Ja isto mislim da oni kuze jer kad M kazem nesto ne smiješ, molim te nemoj to dirati ona poslusa u zadnje vrijeme. Doduse dosta toga sto poslusa joj govorim vec duze vrijeme a i pokazem joj da se od toga mora udaljit recimo. 
    Znaci ima jos ljubomorka ☺️
    Joj moja trenutno ima fazu da slozi onaj tornjic od 9 krugova prvo na pravu stranu pa onda sve pobaca i krene slagat naopacke. I tocno slozi u oba smjera. Al kad naopacke slaze onda bas cise ushićeno. Kao ono uspjela sam nešto obrnuto od razuma. 
    Iii kod nas ocito ipak neka prehlada u pitanju😞😞😞... Nosic poceo joj curiti, kise i kaslje, a imala je i temp 38.2!popila paracetamol i isla spavat 2h. Bas je i njurgava između dobrih momenata. 

JelenkoPelenko
    30. Siječanj 2021. 18:52

Hvala na info za naknadu ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.