ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    29. Siječanj 2021. 23:51

Bas ste se raspisale 🤦🏼‍♀️ Lavica i Petra skroz ste u pravu, al ja nisam tak cvrst karakter, ja svemu popustim, zato mi je pas tak neodgojen 🤦🏼‍♀️ Doduse, ja imam dana kad mi bude ko Mikio, a ima dana kad sam ko Lavica. Sad kad sam pocela raditi bas je onako kak je Lavica rekla, vise se organiziram nego kad nisam radila i nadem vremena za npr.vjezbanje ako si to zacrtam. Moj mali je isti ko N od Mikio, uopce ne gleda igracke, ide samnom na wc, u vrtic ga ne stavljam jer mi ga je zao (izgleda mi ko neka zivotinjica u zoo🤦🏼‍♀️). Kad sve ovo svoje citam pitam se kaj bude od njega u puberetetu🤦🏼‍♀️ Ja cekam dan kad cu mu moci sve objasniti🤦🏼‍♀️ Mislim da trebamo probiti tu granicu i pustiti ih da se jednom da se sami prestanu derati samo da vidimo im nis nece biti. Al Mikio mislim da ce s drugim biti lakse 😂
    U svakom slucaju mislim da ce nam sva djeca dobro ispasti na kraju, kolko tu pisemo, vidi se da sve zelimo najbolje. 

PetraB
    30. Siječanj 2021. 00:18

Uf, vec sam legla al eto me s jos jednom pametnom 🤣 krenulo me, sorry cure 🤭
    Curke... Lakse ili teze s vise djece... Kad imate jedno, lako je zanemariti svoje potrebe i 100% se dat tom djetetu. Tko nece jest, spavat, pisat, pit kavu? Mama, jel tak? Kad imas drugo dijete, jbg, ne mozes zanemariti potrebe starijeg djeteta pa se mladje, hoce nece, mora prilagoditi. Al i to je krivo jer i tada zadovoljis potrebe djece, sebe opet stavis, ne u drugi plan, nego peti... Ali tu krenes lakse zonglirat sa svim obavezama koje te cekaju pa ajde recimo da je lakse... No... Za 20 godina, kad nasi klinci kazu "Mama, tata ja se selim" (🤞🏼😅) i ostanemo sami s muzevima (🤞🏼🤣🙈) ne zelim pogledat unatrag i rec wtf? Gdje sam se ja izgubila u tih 20 godina... Kuzite? Krecemo od malih stvari... Moji klinci doma znaju da me mogu doc pitat nekaj ujutro tek kad je salica s kavom do pola prazna. Mozda vam je to cudno al to je tak. Sve ima dam, napravim dorucak, presvucem kig treba i tek onda ja sjednwm popit kavu e pa jbg ne's mi ju skratit vise nego si ju sama skratim 🤣. Sitnice, zapamtite... Kava po kava, pisanje po pisanje... Baby steps... Ali zadrzite svoje pravo na vrijeme za sebe. Mislim da ne moram napominjat da cete uzivati u svakom trenutku sa svojom djecom jer je zivot prekratak no to ne znaci da vi kao pojedinac, kao formirana osoba koja ste bila prije nego ste rodile, vise ne postojite.
    A svi klinci od ovakve grupe zena kao sto smo se mi ovdje skupile ce biti savrseni, to nije upitno. Samo se s vremena na vrijeme sjetite da i vi postojite. I vasi muzevi. Zahvaljujuci vama dvoma su klinci danas ovdje. 😘😘😘😘😘
    A sad odoh spat, dosta sam nasrala 🤣🙋🏻‍♀️
    I molim gospodju Bebu da se javi jer sad sam vec pomalo i zabrinuta 🤔... Oprosteno joj je jedino ak joj je muz dosao 😀

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    30. Siječanj 2021. 08:33

Jutro 🙃
    Ja sam se jučer malo, khm, opustila 🤭 pa sad čitam s razumijevanjem, mislim da su zapravo Lavica i Petra sve rekle..posebno zadnji Petrin komentar je baš lijepa točka na i cijele teme tako da se mogu samo složit 💪❤️
    Nadam se da ste sve imale ok noć i ne pre rana buđenja (LoSa ajme 5 😱)

[/url

Grizli
    30. Siječanj 2021. 08:50

Mikio moja M isto ako smo oboje moramo bit posveceni njoj, ako jedan ode odmah cendranje. Pa sad kombiniramo da ako smo oboje jedan s njom bas nesto radi da ju se zaokupi skroz. Npr. slazemo lego kocke, kuhamo u njenoj sobi, razbacujemo robu za peglanje 🤭... Uglavnom da se okupira pa ja mogu radit po svome. Dođem svakih par min dam joj pusu pitam sto radi i nastavim. Vjerujem da bi i N se zaigrala sto Lavica kaze al je navikla da ce te dobiti uz cendranje...
    PetraB, Losa... Ja sam u soku kakve ste vi to mame 😱😱😱... 🤣🤣🤣🤣 Salim se! 
    Neki dan  je mm spustio M na pod da se igra i dosao mene zagrliti ova se rasplakala kao kisna godina, nama je trebalo 5 min da ju umirimo a mm je ponavljao to je moja zena vrati mi je ti mali lopove. Tako da smo poceli sad pred njom posvećivat se jedam drugome sta smo u nekom momentu zapostavili jer meni je bas bilo grozno vidit tu njenu ljubomoru i to nikako me želim da nas ona svojata. Jel se i vama to događa?
    Pitanje još sto dat za kasaljas M? Pocela je nocas kasljati, malo je topla 37,a izlazi 12.zubic pa neznam do cega je, nosic ne curi. 🤔 Ima neka kucna pomoc

Valkris
    30. Siječanj 2021. 10:51

Često si razmisljam jel smo mi napravili od njega da bude toliko zahtjevan.. Ali imam osjecaj da nema potrebe da urla kraj mene dok ja tipkam po forumu. Zasto bi on bio nesretan kad može biti sretan dok se igram s njim? I lijepo se smije i brblja umjesto da urla?
    Mislim da je tu problem i moj krivi stav. 
    Ali s druge strane, narasti ce brzo i neće se ni htjeti igrati sa mnom.. 

beba2025❤
    30. Siječanj 2021. 11:41

Bok cure.. 
    Sretni rođendani svima koje sam propustila, DeeDee, Grizli, Taani, Damnarexx i ne znam da li jos kome, uglavnom, sve najbolje bebicama i vama🎂🍨🥳❤️💙
    Petra, Lavice,Damnarexx, Mikio i ostale cure, hvala sto me se sjetite.. Iskreno, zaboravila sam neko vrijeme na forum.. Nije za pisati ovdje, imali smo nekih povećih problema, pa nisam jos sva svoja i necu biti neko vrijeme.
    Uglavnom, nije djeci ni nama ništa, ali je utjecalo na nas život i mir. 
    Nisam pazljivo čitala, samo onako preletjela, pa da se javim da ne brinete. 
    Cudno je kako se netko sjeti i zabrine, a ni ne poznajemo se, a s druge strane, ljudi kojima bi trebalo biti stalo ispadnu pokvareni. 

Nadam se da ste svi dobro, da su bebice zdrave i da ste lijepo proslavili rođendane💙❤️

Čuvajte se svi,, neko vrijeme necu pisati, ali tu sam i sjetit cu vas se💛

Damnarexx i Valkris,, sretno do kraja sa trudnoćom🥰🥰.. 

JelenkoPelenko
    30. Siječanj 2021. 11:45

Mene ste malo prosvjetlile. I ja sam stava da nema potribe da cendra/vice/drami dok se ja opustam ili ne daj boze nesto odradujem. Ali ispadne na kraju da ovo malo tijekom dana sta spava, ja cistin, i opet je sve u neredu. I nema potribe da skidan lak s noktiju dok san na wcu, pa i ja san covik, moran se moc bar donekle sredit u miru. Bas cu probat ako mi mozak ne prigori pustit ga da vice dok ja raspremam a kad spava laganini. 

Nego znate li mozda, ako idem na produljeni porodiljni zbog njege (dobili smo vjezbe zbog kasnjenja u razvoju, nista strasno) kolika mi je naknada? I moran li bit zaposlena za to (istice mi ugovor kad i porodiljni). 

Lavica27
    30. Siječanj 2021. 13:21

Petra bas si u sridu pogodila s komentarom. 
    Beba zao mi je,zvucis bas...lose. nadam se da ce sve izaći na dobro, držite se! 
    Valkris zašto misliš da je nesretan? Oni ne znaju izraziti nezadovoljstvo drukčije nego cendranjem. Nekad je nezadovoljstvo opravdano,nekad nije. Sumnjam da cure misle da leže dok se klinci bacaju po podu. Nije da ja ne reagiram uopce al ne skačem na svako nezadovoljstvo jer će biti (i ima) puno situacija kad se mora naučiti da priceka. I samoj ti dolazi prinova,bit će više situacija u kojima si sama s njima,beba zahtijeva svoje sto je neodgodivih a s druge strane imaš toddlera kojem je gotovo nemoguće u toj dobi objasniti nesto smisleno, a dotad uglavnom nije morao čekati i dobivao je sto je artikulirao cendranjem. Vjerujem da kuzis kaj hoću reći.
    Jelenkopelenko ja sam na produljenju i crkavica je (2 i nesto) ali ne znam koliko je kad istekne ugovor...

• Zarica
    30. Siječanj 2021. 13:22

Lijepo napisani curke :) Grizli, moj uvijek bude malo ljut kad se mi grlimo ili slicno, presmijesno mi toOdma dojuri ko furija :) Nekad ko da me i gleda jel ok to il mi smeta
    Ja citam iz gusta. Zanimljiva mi tema odgoja, a citat volim. Pa volim i razmisljat kaj mi se svidja iz knjige, a kaj ne. Neki detalji koji mi se svide mi i ostanu zapecaceni u mozgu pa ih i primjenim :) 

• Zarica
    30. Siječanj 2021. 13:24

Beba, nadam se da ce izaci na dobro, a ako ces si htjeti olaksati tu smo U svakom slucaju falis... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.