Jutro...
DeeDee ja sad tek skuzila da tebe nemam na FB, a ins znam da nemas... Hovu i ja vidit V u rozome jer ipak ej to presedan. Hvala!
Red tebi isto poslala valjda jesam tebi. Vidila da ta osoba ima Petru pa ako nisi ti 🤭... A umalo mislila da si jedna poznanica iako mi cudno jer koliko znam nije vet po struci. Ime razlika samo u 1 slovu,prezime identicno. 🤣...
Losa a jadaan miskec... Dobro kad nije nista strasno. Tnx za info. Bas cu sad malo pratiti ju da vidim koliko cesto to zapravo je sjedenje tako. Ona doduse poslusa pa se prebaci kad ju opomenem jer joj vec 15 dana trubim da ne sjedi tako.
M izasala i donja četvorka... Sad mi sve jasno zasto nije htjela spavat nego je lizala krevetic i grizla jastuk🤭...
Hej hej....sretna rodjendan Viti sa malim zakasnjenjem!!! 🥳🥳🥳🥰 Ja bi je isto vidjelaa...Deedee odoh te traziti po fejsu 😃 i red moram pronaci kad ovako pise u zagonetkama 😂😂
L 💛
Dedee znaaci mali bomboncic u rozome i martama💕
I frizurica!
Al ipak jedva cekam vidjet kezual obleku i dres😁😁
Ja jos nemam smisljeni outfit za E.
U sub ju dolazi frendica slikati..moram smislit sta cu🙈
Grizli aaa 11 zuba! M debelo prednjaci.
Pa ona ima puna usta zubica😁😁 mi smo jos na 8, al samo cekam da probiju trojke il cetvorke..ne mogu skuzit. Cviljenje na najjace.
RedFox dobar rebus😁
Btw ja nisam nikog znala po imenu kao Mikio, i onda jos ti. Bas fora🥰 ima nas jos tu par imenjakinja.
Losa jao..jadnicak. mikio i ninuska😕 E je jucer 3 put lijepo pala...bas se "veselim" periodu prohodavanja.
Ja od pon krecem raditi 4h pop, 2mj i 3mj. Sve radi naknade...al dobro brzo ce i to zavrsiti🤞💰
Mikio ja ne mogu smislit rebus jer moje prezime samo mi imamo 🤣
Nasla sam onaj ormaric za igracke slucajno u Lidlu danas 🥳🥳🥳 Muz sav sretan sto ne moramo do grada.
Grizli bome M ima najvise zuba 😯 Mi smo na 6 tj. 4 i ova dva po pola 🙈 al pedijatrica ga uspjela pogledati pa kaze da mu se dosta bijeli i da mu skoro sve upaljeno tako dok krenu svi bit ce veselja
Damnarexx vase fotke su uvijek 🔝
Hahaha 11 zubiju, pa mi cemo do skole valjda jedinice izbacit 🙈🤣
url=https://lilypie.com][/url
Zao mi je za razbijene usnice, mi jos padamo na ledja i na glavu samo 🤦🏼♀️
Kak je slatko kad stene od 2 mjeseca pokusava pokazat dominaciju nad babom od 40 god s prethodna 4 psa i pogledane sve epizode Cesara Milana. Sladak je, cijenim trud al jbg nema srece. Priznajem, karakter mu je opak, sad smo 40 min proveli na podu al mozda je shvatio 🤔
url=https://lilypie.com][/url
Petra, preslatko on mora probati, mozda bude po njegovom
. Kod nas je tako prošlo, prvi pas, ne može biti razmaženija nego što je
Grizli, 11 zubi!??! Mi dočekali gornje jedinice , a na forumu još ima i krezubih
.
Ja sam na fejsu MOŽDA danas poslala zahtjev Grizli, Red i nekoj Mare tko zna kome....
Dogovorili da kreće u vrtić 1.3.
Grizli ja sam 😂 staro prezime mi nije bas cesto i zamisli razocarenje kad sam promjenila prezime i vidim na fejsu jos tri osobe da se zovu isto ko ja 😭 a do tad sam bila jedina 😂 bome kolko zubi 😳 moj je stao na cetvorki s jedne strane, mislim da sad probija s druge strane. On je sad poceo sebi gristi ruke i to tak grize da mu je ruka crvena. Jucer je poceo gurati prst u usta do povracanja i to mu je jako fora, sad mu micem prst i ljut je jako 🤦🏼♀️
Damnnarex mislim da je to jme bilo cesto u nasoj generaciji zbog pjesme, al meni je bas lijepo ime, nije zato jer je moje 😂 nedavno dam vidjela malu curicu koju su tak zvali, bas mi je to bilo slatko. Na poslu ce ti proletiti vrijeme, ja nemrem vjerovati da je meni vec dva tjedna da radim
Losa kak mu je kod bake? Kak je tebi na poslu?
Petra ti mali psi su najtvrdoglaviji 🤦🏼♀️Ja sam imala 10 knjiga o odgoju, gledala cetara milana, isla u skolicu i dalje on provodi svoju volju 🤦🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji