ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    28. Siječanj 2021. 21:20

Mm je znao valjda nakon 2 mjeseca veze da ja svoje prezime ne micem. Nakon 2 godine je shvatio da ce ga i djeca imati jer je meni moje prezime svetinja. Mozda sam coknuta ali eto tako je. Opet nisam htjela ne uzet njegovo i da djeca nemaju njegovo pa smo se sporazumili da uzmem njegivo i djete da ima isto ko ja zapravo mm je htio da se i on preziva isto. Kad smo dosli mjesec dana prije pira na zapis kod maticara on je reko maticaru da zeli moje dodati. Pa mu je on objasnio da ce on imat svoje pa moje, a mm je htio da bude bas kao i meni i njemu isto moje pa njegovo jer je zvucnije. Pa ga maticar neki mldi decko poceo podjebavat da ce ispast papucar jer da ce on zapravo uzet moje prezime a njegovo ce ispast da smo dodali ko nadimak jer tako i zbuci njegovo prezime. Cure sa FB ce znat o cem pricam. Pa je odustao i pustio si samo svoje. Meni nikad nije bio problem pisat moja prezimena a pisem ih stvarno jaaaako puno puta i potpisujem se miljon puta dnevno kad radim. 🤷‍♀️ Al mi to nije problem. Pitao je 2-3 put dok sam bila trudna dal stvarno zelim da ima 2 prezimena posebno kad smo saznali da je curka i odabrali ime. Al kad sam rodila nakon one drame u rađaoni kad su pitali kako ce se beba zvat ja sam ga samo pitala jel to to ime koje cemo, on je klimnuo da je. I ja sam rekla samo ime bila sam koma i nisam skuzila da treba i prezime rec. Pa je sestra pitala a prezime i on je reko pa zna se bit ce mamino prepisite ga sa papira da ne fulate jos koje slovo da vas ne ubije kad dodje k sebi. Znam da njegovima to nikako nije sjelo i neznam sto, al on im je sam rekao da je to nasa stvar i nas dogovor iako znam da se samo njega pitalo da ne bi nikad tako odabrao. Al isto tako zna koliko meni to znaci pa je pristao. 
    Smjeh je bio kad sam ispunjavala od osiguranja zivotnih zahtjeve za isplatu da je bilo manje onih kockica za upisati njeno ime i prezime nego sto ima slova 😂🤭
    Btw Judita mi je predivno ime i da imam drugu kcer mislim da bi to svakako bila opcija... Meni uz to palo na pamet Marta i Davorka... Losa sorry volim zagonetke rijesavatbi imat bujnu mastu. 

Grizli
    28. Siječanj 2021. 21:24

DeeDee prezime mozes promjeniti za 35 kn u maticnom uredu 1 put godišnje. Kao razlog navede da si u vanbracnoj zajednici i imate dijete i zelis imati prezime kao djete. Ne moras se vjenčati niti ista drugo. Svojevoljno ga mjenjas i to je to. Frendica je tako dok je bila trudna a nije htjela se zeniti. 

Grizli
    28. Siječanj 2021. 21:28

A jbg Losa neznam ni jednu pjesmu sa Davorkom i Martom... Znaci to nisi... Ajmo dalje... Idem slusat ciganski repertoar sad 😂  a za muzevo prezime malcu cudno jer mene je i maticarka kad je dosla upisat nas u rodiliste pitala prezime bebe iako smo u braku i ja imam i njegovo. 🤣🤣 Ti bi sad sve mjenjala

PetraB
    28. Siječanj 2021. 21:52

Zarice nije bilo nis dramaticno no ja sam se taman trebala vratiti jad sam ostala ponovno trudna) kao i Damnarexx samo kaj sam ja bila dvije godine doma vec radi J. Uglavnom meni je bilo full neugodno rec direktoru da sam trudna i da bi trebala se vratit na dva/tri mjeseca radi naknade jer ja razumijem i stranu poslodavca. Bila sam stvarno fer i korektna da bi mi on rekao da nema mjesta za mene za ta 2/3 mjeseca i da je pricao sa kolegama da nitko ne vidi potrebu da se vratim, cak je spominjao i odvjetnike. Na to sam pukla jer kao prvo, kad je direktorica otisla u mirovinu (njegova mama) preuzela sam njen posao i jos od kolegice dosta stvari jer sam jedina bila sa znanjem engleskog i njemackog. Stvarno sam radila kao mazga. U tri godine sam dosla od maltene tajnice do prve iza direktora (vodila prodaju, proizvodnju, dio nabave i marketinga). Tak da stvarno nije bilo lijepo to od njih. No kazem ja mogu shvatiti poslodavca al ovo je bilo bas ruzno sve. Poslije sam skuzila da je jos cetvero ljudi otislo iz firme i mislim da ih je ova zadnja godina s koronom jako zeznula tako da pitanje kako uopce to sve funkcionira tamo. Jbg... Nije to nista tako strasno, ja volim izazove tako da se eto veselim i promjeni malo 😊
    Prezimena... Ja nisam vezana za svoje prezime, smatram da me ono ne obiljezava kao osobu (Grizli ja u potpunosti shvacam tvoj odabir jer se kod tebe radi i o obiteljskom poslu da ne mislis da ovo ide tebe 😘, mislim ne ide nikoga 😅) tako da sam uzela muzevo bez nekih pregovora. Al i nasi su svi ok tak da nitko nije ni potao za takve stvari. Al kad smo kupili kucu pa na sanducic napises obitelj B_______ nekak mi bilo toplo oko srca 😀
    Hm... Losa... Sad me bas zanima ime... Idem i ja kao Grizli slusat cigane 🤣🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    28. Siječanj 2021. 21:58

Grizli

DeeDee prezime mozes promjeniti za 35 kn u maticnom uredu 1 put godišnje. Kao razlog navede da si u vanbracnoj zajednici i imate dijete i zelis imati prezime kao djete. Ne moras se vjenčati niti ista drugo. Svojevoljno ga mjenjas i to je to. Frendica je tako dok je bila trudna a nije htjela se zeniti.

Ovo nisam imala pojma, kul, hvala, razmislim i o toj opciji, nije mi hitno no u nekoj bližoj budućnosti svakako bih.

[/url

Lavica27
    28. Siječanj 2021. 22:03

Ne znam jeste primijetile al s vremena na vrijeme bas vam dam razmišljati. Prvo ste se krenule sve otkrivati međusobno na onim aukcijama,sad si imena kopate🤣
    LoSa e bogami neznam cigansku al znam 5 drugih. Juh, meni je Judita... nikako. Zvuci mi nekako strasno ustogljeno🙈 A Mila mi je nikad prezaljeno ime za kcer.
    Deedee aaa još ces se ti u vjencanici (bijeloj!) udat kak si krenula ahahahahah
    Mikio pa nebus vječno trudna i na porodiljnom...kaj bi bila sama u kuci?

DeeDee
    28. Siječanj 2021. 22:16

Lavice ahaha kako bi Mrgud rekla, sve šta sam mislila da hoću ili neću nikad sam pregazila pa bolje da šutim 😂😂😂
    A ti nas samo na zlo tjeraš cccc 😉😘
    .
    LoSa ako nekad budem imala još jednu curicu biti će Eva ☺️
    Btw ja sam zapamtila kad si bila objašnjavala nadimak tako da mislim da znam koje ime i koja pjesma ali neka nama rebusa, bar je forum opet živnuo 😂

[/url

Red Fox
    28. Siječanj 2021. 22:49

Sad pisem ko Beba u biljeske da ne zaboravim sve kaj mislim napisati 😂
    Kad smo kod nje, di nam je Beba? Nadam se da je sve ok i da je muz dosao doma pa su zauzeti 😊
    Lorena nadam se da cete brzo rjesiti kvar. Ja sam nekad zahvalna kaj imamo sve iz toplane, ni brige ni pameti, samo racuni svaki mjesec😂
    Mrgud  totalno te kuzim, ja sam ovaj tjedan popodne, ne stignem ujutro nista🤦🏼‍♀️treba mi sat vremena da malog spremim mami, dok se natezemo da ga obucem pa se pokaka, pa dok mu obucem jaknu...
    Damnarexx daaaa, te kucice, vec imam u glavi kak bi sve uredila 😂 mi se inace ne mislimo maknuti iz n.zagreba, tu smo i muz i ja oduvijek i najljepse nam je. A kaj se tice psa ja bum iduci put uzela pudlicu jer se ne linja, a sisat cu ju da lici na pinca 😂 salim se malo
    Petra nadam se da budes nasla novi posao koji te veseli, kod nas je to stvarno tesko. Ja stalno vazem pluseve i minuse kod svog posla, jer nije bas da me ispunjava i da je nesto preuzbidljivo, al nemam bas nekog izbora tak da sam zahvalna
    Zarica ja sam odma pomislila da je Losa Milena (ta mi je pjesma prva pala na pamet🤦🏼‍♀️)
    Kaj se tice prezimena, ja nisam nikad mislila ostaviti svoje, nekak mi je to od malena ostalo da cu imati muzevo prezime, ko i moja mama tatino. Jedino je ovo koje sad imam cesce nego djevojacko.
    Stvarno nam se imena djece ne ponavljanj 🤔

mrgud_zg
    28. Siječanj 2021. 23:02

Ja i dalje ne znam tko je losa a isle smo skupa na faks 😂 il je losa doktorirala na mom faksu? Ajme mozak mi uopce vise ne radi, nis se ne sjecam kaj je bilo 🙈😂🤦‍♀️🤷‍♀️
    Mikio ma pretpostavljam da je to faza prema jednom spavanju, al kak ne ide u vrtic onda nis ne forsiramo, pustimo ga da sam pokaze kak je umoran. Jako smo tolerantni 🙈😂
    Moja buduca potencijalna kcer ce bit korina. 😁
    Petra bas grozna prica. Al zato nikad ne valja radit s familijom/frendovima il u obiteljskoj firmi. 😬

mrgud_zg
    28. Siječanj 2021. 23:08

Red ja stalno zaboravljam pohvalit kak si ti rekla da si pocela i vjezbat?? Pa kad stignes 😂😂😂 ja sam mrtva od ovog posla. Vajda ce i to s vremenom doc na svoje 🙈
    A ja isto ko ti nisam preodusevljena s poslom, al siguran je, ne moram razmisljat ak cu ikad ostat ponovo trudna, pa sam se pomirila da mi u ovoj zivotnoj situaciji ne treba nis izazovnije dok sam u ovoj zivotnoj fazi,..
    Deedee sti si starija, imas duzi period za nesto uvjeravat pa ce bit smjesnije kad pogazis 😉😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.