Mikio uzeli smo candy neku iz serije slim, oni jedini imaju plice od standarda pa je to presudilo. Jel mi vjerujes da ju nisam isprobala 🤦🏼♀️ Jucer smo isli po nju prije posla i nisam stigla ni uputstva procitati. Sad sam napunila masinu da bude gotova dok dodem s posla pa cu danas probati 🤦🏼♀️
I zaboravila sam, probala sam dati malom novalac 3 koji je bas jako fin, popio je gutljaj i zafitiljio flasicu i poceo se derati 🤦🏼♀️ Probala sam par puta, svaki put isto pa sam zamjenila za 2 🤷🏼♀️
DeeDee sretan rodjendanko Vitiiiiii!!! 🎉❤️
Taani kamera 🤣🤣🤣
Annika tocno znam feeling... Prestrasno 🙄 Drzim fige da sto krace potraje...
Btw kao sto rekoh ova jedinica V ce izlazit do drugog rockasa 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Sto se tice razvoj/napretka/kaj rade... Skuzila sam da sam totaaaalnaaa nemajka s njih dvije... Ne pamtim nista insad str me bas potakle da malo promatram 🙈... Dakle, salju puse (V cmokce i tak je slatka jer to radi cijelom facom nekak, sva se unese u to a K je puno kasnije to pocela i nasla je semu da to radi s jezikom i presmijesna je 🤣), masu pa-pa, daju 5, masu glavom ne-ne kad ne zele vise jest, V sad pokusava migat al naravno zazmiri s oba ok i umire sama sebi od smijeha 😀, V prinosi komadice u usta, K ne, sjede u W pa me zivciraju s tim, kad ih pitas gdje je mama, tata ili Bruno pogledaju u tom smjeru al ne pokazuju. Pit znaju same iz kljunasica, magicnu nemaju pojma, flasu jedu same i kad ne zele vise pocnu muckat s njom inokrenu naopako 🙄🤦🏼♀️, K stoji, V tek pocinje u iskorak ic... Hm... Ustvari dosta toga znaju i sad mi je fascinantno kak se samo ujutro probude i pokazu nekaj novo... Nor V neki dan na draga V pocela sebe dragat (citaj udarat 😅) po glavi.
Beba nadam se da samo nemas vremena i da je sve ok 😊
url=https://lilypie.com][/url
Valkrisjavi mi se na fb! Ne mogu te naci😳
Jesam 😊
Sad kad citam sto vasi mogu osjecam se ko totalna nemajka.. Pa moj to nista ne pokazuje nit mi se čini da ce uskoro. Zna tko je mama i kaze mam i daje 5 i neke igracke zna prepoznati i donijeti, lopta, patka, itd. . Hoda uz namjestaj.. I mislim da je to to..
Mi smo odlucili da cemo ga od 1. 4.dati u vrtic.. Da bi mu moglo biti jako korisno i zanimljivo. .Moje frendice tu kod mojih imaju klince i super se igra s njima i kopira ih..
Lavica, nadam se da ce baloni prezivjeti jos malo kad su vec ovoliko izdrzali hehe 😆
DeeDee, Sretan rođendan Vita 🎂🎂
Zarice ona se zaigra recimo na onoj activ kućici koj je visoka dosta klececi znaci guza skorz u zraku doslovmo ko da kleci u crkvi. Nakon par min se sjedne sa guzom na pete i to prijede u w. Imam osjecaj kad se umori klecat da tako krene. Inace do sad je super uvijek sjedila iskljucivo rasirenih nogu ili sa jednom nogom skvrcenom. Kad joj kazem da ne sjediti tako, onda se prebaci na bok pa jedna noga ostane vani druga ispod nje. Neznm kako objasniti bolje.
Grizli tako je kod nas obicno, klece "visoko" i onda se samo spuste u W. Kad sam pitala na vjezbama kako ih ispravit rekla je podici ih pa preko boka u sjedeci i ispraviti noge ispred njih, onako siroko. To je najisoravniji nacin sjedenja i kod klinaca i odraslih i samo forsirati takav sjed. Nikako iz W samo "izvlaciti noge naprijed.
url=https://lilypie.com][/url
Sretan rođendan Vita 🥳🥳🥳🥳
Ostalo nista nisam popamtila 🤣🤣🤣
Tnx Mikio muž ce biti odusevljen kad mu kazem da moramo u Kaufland 🤭🤭🤭
Ovo za cendranje,bacanje na pod, topljenje ko jegulja i slicno mi vec kao neka svakodnevica cim mu nesto ne dam il nije kako si je on zamislio. Evo primjer...izvadi Felix iz ormarica i nosi ga macku u posudu da jede,posto ne zna sam otvoriti,ja mu otvorila i pomogla istresti...sjeo je na pod i urlkao ko onaj urlikavac samo zato sto nije sam istresao....Boze pomozi tko ce terrible two i ostale tantrume prezivjeti 🤣🤣🤣🤣
Al obozava cistit...dns mi je pola dnevne prebrisao mopom 🤣🤣🤣samo ga gura okolo...ja samo prođem di on nije 🤭🤭
Grizli ako joj tako paše mozes joj davati hladan AD...i ja svome dosta ohladim,onak mlako bude...bitno da dugo ne stoji pa da se zato ohladio.
.
Pisale ste za boce, kako je razbio staklenu Nuk kupila sam plasticnu i sad ju sam drzi a staklenu ni pipnut nije htio. Vodu i sok pije iz kljunasice bez problema a s magicnom i obicnom casom se sav zalije jer pije naopako 🙈
.
Ne znam kako vasi koji ne sisaju al on u zadnje vrijeme mi navlaci majicu i ide am am i cmace kad vidi sisu i kad ga pitam hoce sisat se samo smije i cmace 🤣🤣 a ne sisa od 7og mjeseca...jel moguce da se sjeca?
Zab prije mikio ja sma trazila onu stalazu za igracke na kraju nasla kao da cu kupiti preko njuskala rabljenu jer sam ja naumila nju promjeniti da mi pase dimenzije mrvicu skratit. I vec sve skoro rijesila i hvalim se sestri kako sam pametno smislila da bi ona meni rekla pa mi imamo tu koju nenkoriste vec 4 godine stoji bezveze i ako hocu da ce mi ju dat. Tako da samo ju obnovili sa bojom, skratila za 5 cm kosarice presvukla i izgleda top jedva cekam da ju sastavimo.
Bas cu probat smuckat joj ad u vodi sobne temp pa vidit dal je to ok jer i veceras je popila 60 ml al kad se prohladilo mlako nece.
Tnx PetraB tako nekako ju ja i prebacim na bok al nisma joj izravnavala obje noge. Kad ju podignem i prebacim prkeo boka ona jednu izravna a druga ostane skvrcena prema unutra. Sad joj budem tu ravnala isto.
Eto zasto voli forum dobim pametne info iz prve ruke i rečeno meni razumljivo, a ne neke filozofije.
Sortiraj odgovore
Najstariji