ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    27. Siječanj 2021. 21:29

Umorna sam kao pas a tek prvi dan gotov🙈🙈🙈
    Prošlo sve super, baš sam zadovoljna, V još partija jer je popodne odspavala preko sat vremena pa je sad u elementu 😁

[/url

DeeDee
    27. Siječanj 2021. 21:38

I hvala svima na čestitkama ☺️☺️☺️❤️

[/url

PetraB
    27. Siječanj 2021. 21:51

Grizli nema frke 😊... I ja volim konkretna objasnjenja bez puno filozofije a ova nasa s vjezbi je zakon po tom pitanju tak da 👍🏼
    Mare "topljenje ko jegulja" 🤣... Bolje od mog ranjenog tuljana 🤣🤣🤣
    DeeDee predivni steeee... Tj. oprosti Vita je PREDIVNA u haljinici i sa spangicama 🤩🤩🤩🤩🤩

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    27. Siječanj 2021. 22:01

Hahah a nek bar za rođendan bude princezica 😁😁😁
    Za petak smo pripremili kežual crnobijelu haljinicu,  a za subotu je klošar u tregerima i dresu 🥰
    Prilagodimo se gostima 😂😂😂
    Hvala, hvala ❤️
    Btw i mi imamo razlivenu jegulju sve češće, a ni ranjenih tuljana ne nedostaje 🙈

[/url

Red Fox
    27. Siječanj 2021. 22:26

Jel se vi to na fejsu pratite? 😂 daj me dodajte, ime isto ko mikio, prezime ko braca veslaci 😊 ovo ko neka zagonetka 😂
    DeeDee samo vi festajete😊
    Petra sutra navodno u provjerenom o seks skandalu, osim doticnog, navodno jos jedan kandidat od stare garde 🤦🏼‍♀️

MaRe
    27. Siječanj 2021. 22:44

Red ti i ja jedine nemamo DeeDee...nek mi netko posalje info u inbox na insta da i ja budem u trendu :) 😁
    Grizli ak ti se ne rastopi normalno na sobnoj temp tj iz pipe...napravi kak pise na kutiji i bocu zaroni u hladnu vodu i zacas je hladno :) 

PetraB
    27. Siječanj 2021. 22:48

Red nasla te 🤭 a za ovo nemam komentara. Kreten je bio oduvijek al ovo je vrhunac... A kandidata brijem da ima i vise od jednog 🤦🏼‍♀️... Bas cu gledat sutra, tnx 😘

url=https://lilypie.com][/url

Red Fox
    27. Siječanj 2021. 22:50

Mare mene je nekaj mob zafrkavao pa sam maknula pola aplikacija tak da nejdem vise uopce na instagram. I oduzimal mi je previse vremena, ja se lako navucem na te stvari 🤦🏼‍♀️

DeeDee
    27. Siječanj 2021. 23:07

MaRe

Red ti i ja jedine nemamo DeeDee…nek mi netko posalje info u inbox na insta da i ja budem u trendu :) 😁
    Grizli ak ti se ne rastopi normalno na sobnoj temp tj iz pipe…napravi kak pise na kutiji i bocu zaroni u hladnu vodu i zacas je hladno :)

Evo red je sad upućena, daj i ti neki rebus pa ćeš bit u tijeku 😂😂😂
    Idem spavat, mislim da će me dočekat menga ujutro, jeeej 🙄

[/url

Lorena94
    27. Siječanj 2021. 23:23

Sretan rođendan svima koji su slavili!!! Ne stignem ovih dana ništa😒🤨 na poslu imamo cijeli tjedan neke edukacije, pa ostajem i prekovremeno.. T je 💯 na sat, kod koje mame super a mene ubije. Sad sam ga bila ostavila da malo plače jer nisam više znala što s njim. Popodne odbija spavati i onda bude urnebes. Petra i Red za ovo na faksu neću komentirati, samo se nasekiram, ima takvih i na drugim fakultetima samo se šuti i nitko ništa ne poduzima.. knjigice, T sve jede, čim dobije u ruke bar dio mora otkinuti, tako da smo ostavili par onih tvrđih stranica ove mekih sakrili.. drugo nisam popamtila koliko sam ubijena. Laku noć drage moje i mirnu noć želim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.