ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    28. Siječanj 2021. 23:28

Mrgud uplatila sam pa mi je zao novaca 😂 imamo snimke live treninga u grupi pa kak stignem, jucer sam odvjezbala kad je zaspao, oko 21. Sve ti govori kad sam nakon treninga rekla muzu:kaj meni ovo treba, mogla sam radije jesti napolitanke🤦🏼‍♀️ Al zadovoljnija sam kad vjezbam 😂 samo jedva cekam da otvore teretane, ovak se nemrem opustiti, stalno gledam jel ce se probuditi, ak je budan nema sanse da uz njega vjezbam, samo cendra

DeeDee
    29. Siječanj 2021. 08:15

Red haha to je i tajna mog uspjeha, platim i onda znam da ću odvježbat 🙈😂😂
    I bome svaki tjedan do sad sam sve odradila, evo ovo je prvi da sam samo jedan ali stvarno sam u kaosu, mislila sam danas ujutro ali probudila me menga tako da ništa od toga, idem dovršit kolače za današnji nastavak rođendanovanja 😁

[/url

Angelly
    29. Siječanj 2021. 09:17

Evo i mene osla malo na fb vas dodavat 😅😂 sad kad sam dodala neke random ljude bude zabavno 😅😅 inace kak radim sad forum znam samo preletit, dan prebrzo odleti...

• Zarica
    29. Siječanj 2021. 09:18

DeeDee, bas si dobro prorekla mengu. Ja nikad ne znam kad ce me dostic 
    Bas mi je lijepo ime Mila, znam jednu bebusku koja se tako zove. Meni je jako lijepo ime Katja, to nam je bilo u top imenima za curku. Kao i Tonka :) Imali smo jos par kandidata za curku, a za decka smo se bome preznojili nac.
    Za Juditu ste me bas iznenadili kolko vam je in, nisam nikad cula da ga netko spominje osim u tom epu (ako je to uopce ep). Na engleskom mi zvuci nekak bolje. No opet, i od mog malog ime mi bolje zvuci na engleskom :P

• Zarica
    29. Siječanj 2021. 09:19

Nis, moram i ja u pohod na fb

Red Fox
    29. Siječanj 2021. 09:27

Angelly dobro si dodala 😊 a kaj se tice ovog da dan proleti, ja se ni ne okrenem. Tjesim se kaj je rekla Lavica da cemo se naviknuti, a dvoje djece mi je to nezamislivo 🤦🏼‍♀️ Inace, curica nam se zvala ko ti😊 imas najljepse ime
    Kaj se tice imena, ja sam birala ovaj put, tak da muz bira iduci put. Za decke mi nije bas nesto izbor. Ja bi decka nazvala Marin, a curicu Sara (Annika ne kopiram 😂 to sam htjela vec dugo, samo imas dobar ukus 😂) ili Franko al to muz nece ni cuti. 

Grizli
    29. Siječanj 2021. 09:31

Sad se ja mozgam kako se mali zove Zarice 🤭...  Zarice cekam fb
    Angelly dodala si me ☺️

• AnnA
    29. Siječanj 2021. 09:49

Ok sramim se. Sad sam dosla do 351.str. prije sam barem bila u toku iako nisam pisala. A sad sam nesposobna i za to.
    Damnarexx ne znam jesi li zvala ped. Moj isto tako okrece glavu kao za ne i smije se ko lud dok to traje. Mislim da je samo faza.
    Mikio misica mala. Nadam se da je sad vec sve proslo, s obzirom da sam u veliko zaostatku. A za kucu, sta da ti kazem. Mi smo ju upravo kupili, sljedeci tjedan ju prepisujemo. Odrasla sam u stanu, ali sam htjela kucu. Najvise zbog prostora. I ne zmam tko je napisao za ciscenje, ali ja se radujem velikoj kuci. Slazem se da ce ju biti lakse cistiti nego ovo malo gdje je sve natrpano pa samo dok sve maknes se umoris. Ugl, sretno.
    Damnarexx ako imas pitanja za apn, pucaj.
    Lavice sretan rodjendanko malom lavicu
    Petra bas si onako mislim, blizu smo si. I svaki put kad idem za zg pomislim hocu li ugledati zenskicu sa 4 djece :)
    Netko je pitao za padove. Moj sad dosta cesto padne, noge su mu plave. Dobro da niie ljeto jer bi nam netko zvao centar.
    Joj pa da, moramo se pohvaliti. Prije 12 dana je prohodao.
    I moram pohvalit Bajku, prezadovoljni smo. Sad u 10 pocinje snizenje na fejsu, pa ako nekog interesira.
    Ok idem citat, valjda cu do kraja godine sve procitati.

PetraB
    29. Siječanj 2021. 10:07

Anna bas mi je drago da si se javila 🙋🏻‍♀️ . bravo za hodaca 🎉.. Tesko da ces me vidjeti na glavnoj cesti, za nas moras skrenut u selo kod onog ducana, kriz je na skretanju samom. Javi se jednom kad ces imati vremena pa dodji na kavu 🤗
    Nadam se da je kuca ok ❤️
    A sad kukanje 🤣
    Cure odlucile totalno preokrenuti raspored i sad uopce ne nalazim shemu koja im pase 🤦🏼‍♀️... Budne opet prije 7 svaki dan. Bilo je lijepo dok je trajalo ono budjenje poslije 8 🙄
    Angelly 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    29. Siječanj 2021. 11:30

u Bajci snizenje? Ja bas narucila u pon 2 para i jucer mi vec dosle, ja se cudom cudila. Zadnji put sam cekala oko 2 tjedna za jedan par. Valjda su me htjeli brze bolje rijesit prije nego popust krene :)
    Grizli, nisam jos stigla:) al nemam malog na fejsu uopce. Jedino na instagramu. Ne znam ak se tam negdje spominje ime🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.