Mikio Mjenjamo definitivno, jer cemo se mjenjati za stanove il sa njegovima il sa njegovom bakom, a oni su svi isti kvart.
To ce bit na neko vrijeme dok mi ne kupimo zemljiste, sredimo papire, dignemo kredu, ulovimo APN i onda kupimo montazu kucicu, a lokacija...vjv okolica Zga.
A tockica je izgubila pass pa ne moze vise uci. Kaze da je aktivna na whatsappu s curama.
Dragi radi do 15.30, dode doma cuva E a ja odoh.
RedFox jel mislis na one kucice tipa engleska gradnja? Sa malim dvoristima ispred?
Mi smo se u to zabuljili😍😍
Petra, je lijepo ime 😁 imam dragu kolegicu s posla koja se tako zove.
Ajme super da ce jedna biti free, makar nesto.
Ufff i sretno s Brunom! Kod vas nikad dosadno.
Meni je ova nasa cisto dovoljna...tvrdoglava ajme meni, al pametna. Sto nekad zalim hahaha
Ne znam nakon nje dal cu se odlucit na psa, obozavam ih..daleko od toga..al toliko posla s njima oko njih. Mene ove dlake izuvaju iz cipela, svako jutro usisavam i za par sati su vec posvuda. Da ne pricam da E svako malo micem dlake sa dude, iz usta...Neeemogu. 🙄
Lorena drago mi je da si zadovoljna s poslom!
Grizli fkt nas ima dosta...mada vise ima, npr Ivana, Marija itd. Makar u mom okruzenju.
Ma nije nista strasno, a i postedit ce me max.
Lavica hvala! Ajme 3.5h, ja neki dan bila 1h i noge mi otpale. Pihhh kondicija nula🤭
.
Beba? Hani? 🤔
Losa ja mislim da znam koje je ali bez brige necu otkrivati,postujem. Samo ću rec da si opjevana u jednoj pjesmi ako se ne varam🤓
Ima jedan citat mrgud "teško poslu koji mene ceka". Eh tako se i ja osjećam.
Rispekt svima koji rade,pomalo jedva čekam biti korisna🙈
Grizli ajme da, 2 prezimena i dugo ime🙈 Ja sam dugo tupila da cu ostaviti i svoje prezime uz muzevo jer kao ne nastavlja se loza budući mi je brat poginuo ali sam se srecom predomislila(ili prije pristala na kompromis budući se on doselilo kod mene😁)
Grizli nisam dobila otkaz no otisla sam na porodiljni u svadji tak da ne ocekujem lijep povratak a i iskreno treba mi nesto novo, novi izazov.
Kraj svih vas osjecam se niskoristi 🤦🏼♀️
url=https://lilypie.com][/url
Opa Losa, odala si previse informacija
Ja uzela muzevo. Bilo mi je glupo da mi djeca nemaju isto prezime. Ovak mi je nekak obiteljski...
Meni se ideja psa u stanu nije nikd svidila...Znam da su mali kao ok, al bas mi je to ne. Kad cu jednom bit u kuci s dvoristem bit ce to super :D
Muz i ja smo do maticara raspravljali o prezimenu 🤣🤣 prvo sam htjela ostavit svoje ili nadodati...onda su njemu poceli da kak to da cu ja imat svoje i tak to pa smo se tu zakacili al sam na kraju ipak popustila pa uzela njegovo...ali na fejsu mi je i dalje djevojačko i ostat ce 🤣🤣 Barem negdje 😏
Vidiš Mare a ja se uvijek čudim kad žene puste samo svoje prezime, kao kakva korist od braka onda, nikad feministice od mene 🙈🤣
Mislim, da ne ispadne krivo, tok misli mi ide u smjeru da je meni je sad ful glupo što V nema isto prezime kao ja pa sve gledam kako da uzmem ili dodam njegovo bez ceremonija, pa i dalje me drži ono što je neka tu bila napisala da bi se mogli oženiti kod matičara na dan 10.godišnjice čisto iz fore, ne mora nitko znat 😂😂
[/url
Petra, kaj se dogodilo na poslu (ako zelis pisati)? Ne znam ako si pricala vec.
Moj mali vec spava. Sok Kak je krenuo stalno s tim losim spavanjima, u jednom danu sam mu skroz preokrenula ritam spavanja i sad je milina. Ili se ni ne pomakne i nit ga je za cut cijelu noc u komadu, ili bude nesto skroz mizerno tako da ga u sekundi uspavam nazad. Znaci tocno kak sam se tu pozalila prije par dana, sve se preokrenulo
Mare, strana od mm je malo primitivna sto se toga tice i doslovce su mi cestitali i grlili me kad sam rekla da cu uzet muzevo prezime i pricali kak danas ima zena koje ostave svoje (u smislu kakve su to zene). To mi je malo diglo tlak. Kolko god da meni to odgovara realno je skroz nebitno. Bilo mi je zao da im nisam slagala nes u tom trenutku, tipa da neam pojma, da cu bacat novcic
Zarice umirem 😂😂😂😂😂
Moj je u totano nekoj iznedu fazi. Par dana preskoci popodnevno spavanje pa ide malo ranije, danas je bio u setnji pa je odspavao popodne, bas ne zna sam kaj bi. Jednu noc sam se probudila u panici dal je pao na pod, na kraju skuzila da je u kinderbetu i nije se jos ni probudio (obicno ga oko ponoci-1 prebacim k nama kad pocne cendrat prvi put, a taj dan se nije javio do 3). Ono bas se vidi da je faza iznedu...
A o svadbama smo vec pricali. Meni je ok da svatko napravi kak hoce, i mislim da je to najbitnije, bez pritisaka okoline. Mi smo nakon 7 g veze napravili svadbu tulum, ful malo rodbine i starijih, bas kako smo to zeljeli. Prezime sam vec rekla da mi blesavo kaj sam dodala al sad sam tu di jesam. Nemrem zamislit da opet mijenjam. Na ovom poslu sam vec radila kad sam se udala 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji