ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    21. Siječanj 2021. 22:46

Ok, danas sam uspjela dva puta pisat, nemam vremena za nis... Krepana sam ko pes... Ovi stariji su nemoguci danas. Jos ne spavaju... Jedva cekam da J sljedecu srijedu krene u vrtic i nadam se M onaj tjedan iza u skolu jer cu ispizdit lagano. Ne znam samo kak cu Brunu hendlat uz cure 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ u sto se uvalismo 🙈😅... Znam da ce s vremenom bit lakse al moram malo cendrat. Jbg slusam njihovo cendranje cijeli dan pa eto da i ja nekom cendram 😀
    Ugl... Htjela sam napisat da sam danas otvorila vol2 nase teme i malo se podsjetila prosle godine u ovo vrijeme... I zakljucak je da smo bas grupica zakon zena/mama.
    Lavice odmori, nadam se da ste se lijepo proveli danas i sutra vam zelim dobar provod 🤗❤️
    Mrgud ako se ne varam mm je curke sam prijavio na poreznu preko e-gradjana, provjerim jos veceras pa javim. Al kod promjene nemam pojma. I isto mislim da ti je bolje s prvim u mjesecu raditi promjenu 🤔

url=https://lilypie.com][/url

Valkris
    21. Siječanj 2021. 22:47

Sretan rođendan laviću 💖💖

PetraB
    21. Siječanj 2021. 23:07

Mrgud, prijavio ih je preko e-gradjana, pretpostavljam da onda moze i odjava 🤷🏻‍♀️

mrgud_zg
    21. Siječanj 2021. 23:10

Lavice ako nije na forumu ko da se nije desilo  sretan ročkas malom velikom lavu  totalno sam se raspekmezila na pricu s rebrom, mogu si samo zamislit kak je tebi onda. slike su wow, vjerujem da je lav uzivao. i nek zabava potraje  cekamo jos sliku torte
    losa bas je to strasno i nevjerojatno i sve wow. ti mali ljudi najveci borci. taani vjerujem ti. mislim da su rijetki muski koji to prozivljavaju ko mi. ipak smo mi cijelo vrijeme uz njih, a prva godina zivota je tooooliko puna promjena da je to nevjerojatno, ja isto cesto listam slike zadnjih mj dana i stalno sam na rubu placa. gledam slike od neki dan kad smo ga isli prijavit, a adnas sam hoda, jede, imam dojam da me ne treba, sljedeci tjedan se vracam na posao i jos uvijek mi je to nepojmljivo 
    moj je danas prvi put na cuvanju bio nemoguc. mama mi je rekla da nije znala kaj bi s njim, povadio joj je sve lonce tisucu puta, lupao s ormaricima, zezao s vecerom, cendrao. al kaze da je stalno imao ruku u ustima i da ga sigurno boli taj zub. on stvarno nema pol sekunde mira. a cendra i nosio bi se zadnjih dana od jutra do noci, a onda ni u 10 nece spavat, morala sam ga stisnut s obje ruke i trebalo mu je 10 min da prestane disat 10000 na sat i da se malo smiri. tak da kod mene ne funkcionira ovo ko zarica kod tebe da samo cucnem 
    kaj se porezne tice moze se sigurno preko egradanina, rekla mi je danas na tel zena koja nam radi place na poslu, al sam misla pitat ostalo u kvartu na opcini, na kraju dosli tam (jos mm radi smjene pa smo ujutro skupa to htjeli obavit) a oni ne primaju stranke nego moras prvo telefonski, naravno zvala cijeli dan nitko se nije javljao... zvat su sutra opet na posao kaj sad..

mrgud_zg
    21. Siječanj 2021. 23:12

petra tnx  ;)
    mikio kako je N?

• Zarica
    21. Siječanj 2021. 23:33

Lavice, koementirala jesam, al nisam sigurna jesam i cestitala:P Tako da sretna rockalica :)
    Taani, sretan rodjos :)
    Ja sam bas 100 na sat ovih dana. Opet zavrzlame sa zubarima, nastavljam s vadjenjem ostalih umnjaka, pa obavljam neke stvari sa strane sto su mi iskrsnule, pa stalno isprekidano popunjavam nesto za vrtic - nikad kraja svim papirima... sutra ujutro imamo inicijalni razgovor. Ovo je prvih par minuta danas da samo stojim i nis ne radim.
    Mikio, da, i ja sam se na kraju prebacila za popodne. Bilo mi je glupo da sam jedina ujutro, a realno i pocinjem radit usred ciklusa kolko god bi ja to htjela zaboravit :)
    Cini mi se da ce bit bas fora radionica.
    Mrgud, ma da, kad ih muci nesto nema bas pomoci... Moj sad opet puno slini, potop na majci budi svako tolko, ne znam jel ce neki 9.ti zub il je to zbog ovog koji raste. Al bar ga ne boli tako da imamo srece. 

• Zarica
    22. Siječanj 2021. 09:05

Losa, bas me zanima kako izgleda pregled logopeda dok su ovako mali.
    Meni odgodjen razgovor na iduci tjedan s obzirom da jos nije cijepljen za moparu. A bas mi se islo 

DeeDee
    22. Siječanj 2021. 09:09

Booooože pa ja jučer nisam ništa komentirala 😮😂
    Lavice sretan i tu, vec sam ti rekla da si level pro, jako lijepo, svaka čast 💪
    Taaani mislim da ćemo mi to podjednako 😂
    Evo ja jučer rezervirala tortu, a danas (valjda) idem u pohod na rekvizite 😁
    Mikio, vidis da si stigla prije mene na radionicu 🙈🙈
    Prvo mi 10 minuta nije radio zvuk, onda mi je štekalo, a na kraju me dva puta izbacilo 😅😅😅
    Bila sam jako sretna zbog ugašenog mikrofona jer je V imala dosta glasan nastup 🤪
    Petra još malo još malo 💪💪🤞
    Losa, Lavice, kao što je Mrgud napisala, vjerujem da vam je jako teško to sve skupa, ja pripremam slike i cmoljim a mi nismo imale nikakav ružan početak ni ništa slično..ja samo ne mogu vjerovati da je prošlo skoro godinu dana od rodilišta, doslovno se osjećam kao da je bilo prošli tjedan

[/url

PetraB
    22. Siječanj 2021. 10:06

*KUKANJE ALERT*
    Budna od 6:20 jer je mm jucer strgan dosao s puta i jos kasno legao tak da mu je alarm zvonio od 6:20 do 8:00...u 7:20 su se cure probudile naravno, M kao top spavala pa sam ja Brunu izvela odmah. Mm se dize u 8 ko da nista nije bilo a ja zivcana kao pas. Ne podnosim to... Ne podnosim... Ak znas da se ne moras dic u 15 do 7 daj pomakni jebeni alarm... Isuse, danas cu ispizdit vec vidim. Majica od Karmen mokra vec nakon 15 min, cendranje na najjace. Sad sam ih strpala u krevet jer nema sanse da bi docekale dorucak. Vidjet cemo... A i ovi stariji su umorni nenaspavani pa me isto lagano zivciraju. Danas spavanje u 9 svima...
    A sad pitanje... One hippove instant nocne kasice... DeeDee ti ih koristis mislim... I mikio ak se ne varam 🤔... One imaju mlijeko u prahu, ne adaptirano koliko sam shvatila... Jel bi to znacilo da smo uveli mlijeko? Tj... malo su mi cure "skup sport" s takvim vecerama, jaje uvodimo tek (danas cemo cijeli zumanjak) pa si razmisljam da im navecer skuham gris na mlijeku normalnom al nisam pametna... Dajte savjet... Ja ko da sam s marsa pala s njih dvije majke mi

annika
    22. Siječanj 2021. 10:17

Petra ja ne koristim te kašice ali ono...da će im se sad nešto dogoditi a za 3 tjedna neće od mlijeka- ne vjerujem. Ja bih dala 
    I sve te kužim- 212 budjenja a zaspao u 1, ustajanje za školu u 6, još i dobijel i prošlo mi sve na krevet...udahni-izdahni

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.