Sretan rođendan malom Laviću 🥰🥳❤
-
Beba, ma nisam ni ja malog planirala dojiti dugo, ali mi je fascinantno da od bebe koja obooozava sisati, on sad onak, njeee jel moram? 😂 Da ne bude pred jutro zedan od suhog zraka vec bi i prestao. Bit ce i meni to normalna situacija uskoro, ali trenutno mi bas bezveze 😬.
-
Ja sam za rođendan kupila balone, narucila tortu, idem u nabavku danas, sta mi jos treba? 😂
Potrazit cu one ljepkice u Tediju da balone pokačim, to se sjecam da je Lavica pisala i toliko od mene. Nisam sposobna ni razmisljati o tome a opet bih htjela da bude lijepo 🤭
Taani banner Happy Birthday ili sretan rođendan ne zaboravi :) Svjećicu ako slučajno neće biti na torti...mi smo imali i kapice i one što se puše u njih (nznm kak se zove ko zviždaljke) i stolnjak. Kad stigneš u Tedi možda dobiješ inspiraciju.
Sretan rođendan lavice malo N... I nek je zdrav i zivahan jos bar 100 godina. Ja se rasplakala na sliku vasu a nisam je nj vidila tako da te kuzim...
Annika evo mi smo vasa kategorija lako pero... 76 i 8.3kg po nasim mjerenjima. Bas me zanima kako ce biti na pregledu uskoro. Kekse tamani one sa ljesnjacima po 4-5 na dan. Al joj dma uz tekuci jogurt pa je ok. A navukla se na sve kruhasto.
Tanni bravo za muza, a kuzim da ti je tesko sve odjednom procesuirat. Mene je isto strcnulo onu vecer kad je odbila cicu pred spavanje. Sad mi je lijepo i ovako jer se mazimo pred spavanje na kaucu. Nemoj u tediju uzima trakice za balone. Bolje ce ti drzat dvostruki selotejp iz narodnih novina. Meni oni kruzici za ljepiti balone bas i ne drze di je toplo. Vani u hodniku di je hladno jos stoje. Jucer je mm imao rođendan pa smo vec pol stana okitili sa zlatnim jer smo imalo goste koji nece moc doc na rođendan od M za 4 dana. Balon velika 1 ima u Pepco bolji nego iz Tedija. 95 cm velik ako se ne varam bacila pakiranje.
Ostalo ce ti doc inspiracija kad vidis sto se sve nudi.
Hvala cure 🙃 Pepco mi je gdje i Tedi, a Offertissimu cu ostaviti za back up jer mi nije bas na ruku.
Sjetila sam se da mi fale jos 3 slike za 12 mjeseci pa moram i u dm to izraditi 😌
Lavice sretan rodjendan😍😍😍
U zaostatku sam jer mi je mob pokvaren.
Evo nakon dugo vremena danas uspjevam skuhati rucak. Mali davez je malo popustio. Uspijem cak i kavu popiti. Naravno s njim na koljenima😂
Probao je danas sipak u zrnu i totalno ga obozava😎
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
cure molim savjet ako se netko kuzi.. jel se dijete moze s PK preko egradanina prebacit s muza na mene? on ga mora obrisat a ja prijavit? s obzirom da on krece na porodiljni a ja se vracam na posao dal je to bolje napravit odmah s tim datumom il pricekat 1. u mjesecu? (ne kuzim se ako nam stave oboma olaksicu isti mjesec pa cemo naknadno platit razliku poreza, il ce to bit ok jer ce njemu do tog i tog datuma bit placa a ostatak rodiljni...) uglavnom ako se netko kuzi bila bih jako zahvalna..
u totalnoj sam guzvi pa vas citam navecer i sve nadoknadim
Mrgud nama to knjigovodstvo rijesava nase i nisam sigurna dal ti to mozes preko e građani. 🤔 Mogu ti pitat nasu knjigovođu ujutro ako ne saznas prije info. A bolje ti je sa 1.2. Bar su nama tako rekli
Joj Mrgud ja ne znam. Mi nismo prebacivali na moju jer nistkoristi, kod mene u firmi dobijes fiksni neto iznos sta god i kako god 🙄.
-
Ja bila u Tediju i Pepcu, uspjela sam neke gluposti kupiti, nasta ce liciti ne znam 😂 nece sigurno biti fancy kao kod Lavice 😋🥰🥰
Hvala vam cure od srca,bas svima! Moji su pozaspali posvuda idem se i ja onesvijestiti jer u 11 novi gosti 🙈
Losa meni se smucilo procitat nebrojeno a mogu zamisliti kako je tebi obilazimo. Muka me hvata od provjere 100x naocigled zdravog djeteta iako kuzim zašto treba. Slažem se za offu,tedi i mene razočarao.
Taani nije nis fensi. Baloni od mrgud, pozadinu sam kupila ostalo recikliram stare ukrase i izmisljam nove 🤣
Mikio kako je prošla kontrola?
Sortiraj odgovore
Najstariji