ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    20. Siječanj 2021. 22:14

Tanni, mozda nije svima isto, ali.. Meni je jako tesko palo kad sam prestala dojiti, cak sam plakala🤭, posebno zato jer je ona sama to tako htjela..
    Sad mjesec dana vec ne sisa i mogu ti reci da se tu i tamo sjetim kao sjetno, al to traje sekundu🤣..
    Zapravo se brzo navikneš, kao i beba, na to da se drukcije hrani i to je to.. samo bebina hrana.. 
    I dalje smo povezane, ja sam joj utjeha, meni dolazi kad je sretna, meni pokazuje kad nauci nesto novo, meni dodje kad se lupi, kad padne, pruza mi ručice...
    Tako da meni ne fali. Jako sam sretna jer sam ju dojila godinu dana i ok.. 
    Nadam se da neces puno biti tuzna i da ces brzo uvidjeti da i to ima svoje pozitivne strane, kao i sve.. npr.. mozes frizeru na miru😄, ili se tata napokon moze osjetiti kao da radi nesto bitno kada ju nahrani bočicom🤭

Damnarexx 🌺
    20. Siječanj 2021. 22:34

Deedee do drugog rodjendana ocekujem kosicu kao Vita😁🤍
    Losa da, znam znam. Ma nama nije problem neku izabrati, vecinom su bas dobro prostorije rasporedjene kako bi i htjeli. Nebi isli u gradnju, jer to stvarno traje, plus radnici😑 jedan dan dodu, pa ne dodu..i tako u nedogled.
    Ovako lijepo sloze montazu, relativno brzo..vec nam ns ovaj stan jako mali. Mozda se cak odlucimo na opciju kljuc u ruke pa biti na miru...i zaduzit se na 30god😂 nekako me strasi ta cinjenica.
    Beba ok, znaci nije jedina🙃
    Mare  a niste stigli..jao..steta. zagnjavim te, tnx😘
    Sto se tice tika, npr igra se pa vrti glavicom...il npr citali smo knjigicu i gleda zivotinje i svako malo zakrene tako glavicom😕 a nis..zvrcnut cu ped.
    Lavica aa lavicu je rodjendan! Divno se provedite. Vjerujem da si se raspala ko 💩 na kisi...i ja kad vrtim slike iz bolnice bas me steze steze🤍 mala bebica
    Ehh uskoro.opet osvjeziti sjecanje😍
    Taani tako sam i ja, dodem s posla i idem spavati😂 bas sam bila skrsena. I sad odspavam popodne s njom..fkt ne mogu. A kako ce bit kad budem isla.radit 4h ja ne znam😐😐😐
    Bas lijepo sto se mm tako bavi njime✨

Valkris
    20. Siječanj 2021. 22:45

Damnarexx 🌺

Pobrisalo se😭😭
    Mikioi mi smo u zustroj potrazi za zemljistem, i onda hvatat APN (maretrebat cu te🙈) za montaznu kucu😍 jedva cekam. Vjerujem da ima vise posla oko kuce, i nikad nije gotovo (ja sam odrasla u kuci al sa minimaln dvoristem), al taj mir mi nista ne moze nadoknaditi. Terasa, kava, rostilj, vrt😍 mm obozava saditi (isto agronom, vidim ima vas😂). Tako da bas bas jedva cekamo☺️ i djeci ce biti odlicno.
    Mrgudbravo za zubic!
    ValkrisL nije jos prohodao? Kako ti stojis s njegovim nosenjem? Meni je rekla gin da pripazim, al sta cu kad je ovo najgora faza. Hoda uz namjestaj, pa puze.
    Dode k.meni i hoce se nositi🙄
    Deesb & DeeDeedajte malo kose namaaaa😁 njoj se pocelo popunjavati, ali nije to jos ni blizu vasih kosica.
    Ona voli trakice, masnice a divno joj stoje✨ i taman peglamo malo klempo usi😂
    .
    Btw zadnjih par dana sam primjetila da vrti glavom u smislu 'ne ne', al to nije 'ne ne' nego kao neki tik😐😳😳😳 ne konstantno, al ono…
    Ako nazovem ovu avoju ped reci ce "mama to vam je normalno".
    I da, jeli E jedina koja nije vadila krv za provjeru stanja?
    Vadili smo kad je bila bubana, al ne znam dal je na tome ista vidjela..vjv ne.

Nije prohodao, hoda uz namještaj isto i puze.
    Nosim ga, ne ništa previse ali nosim. Nekad ga i nunam za uspavljivanje.. 
    I  isto radi to s glavom, tj radio je tjedan dana, onda sam ja prestala klimati za "ne ne" i ako bi on klimao bi ga zaustavila, i nisam primijetila u zadnje vrijeme da to radi.. Zvala sam pedijatra al se nije javio.. Javi sta ti je tvoja rekla za to. Mene je to isto malo zabrinulo.
    Mi nismo vadili krv uopće. 
    Cvijece - isto mi i kaktus umre. Kupit cu si umjetne isto 😅😅
    Mikio, 🤞🤞 da sto prije prođe 

annika
    20. Siječanj 2021. 23:41

Hello, hello.  Klinci mi krenuli u školu a M zubi muče, slini kao bebica, ne spsva a i kad spava- ja ne mogu zaspati, a danju sisa sto puta i samo se vuče za mnom, tako da ne stignem baš tipkati.
    Cvijeće mi je lijepo za vidjeti ali nesposobna sam za bilo šta uzgojiti. 
    M je ovdje najmršavija beba koliko sam skužila,  mikina N je sitna i visinom i težinom a M 78 dug i 9 kg bio na pregledu prije mjesec dana. Već vidim da će biti glista kao brat. Gospodin je snimio kekse kako mu jedu tata i brat dok su ga oni čuvali, i navalio i on na njih. Ne da je pojeo 1-2, nego 6 komada. Već dva dana samo kuglice kaka. Sad protestira jer ga nemajka nudi kuhanim 

[iimg]

• Zarica
    20. Siječanj 2021. 23:49

Ja sam odlucila da je malom vrijeme za shishanje (moram ovako da se razlikuje od sisanje) kad sam mu prosli tjedan morala svezat gumicu. Onda sam ga u snu posisala i na sta to sad lici... biljezim nagli pad na ljestvici slatkoce.
    Lavice, bas ste im lijepu gestu napravili :) A bas je to emotivno, i ja listam stare slike svako malo i jucer pricam s mm kak mi je cudno gledat malog da pokazuje stvari, ode gdje zeli, kak je pokretan i energican, a do nekidan bio mala koja se nije micala s mjesta... a mm mi kaze kak njemu nije nis cudno 
    Damnarexx, na mene svi skakali kad bi u trudnoci nesto uzela nosit... a bas sam si mislila kak ce bit nemoguce s drugom bebom tolko se pazit. Kad se moj malac pocne onak verat po meni i grebat da ga uzmem, onda se sjednem na pod pored njega pa on kratko vrijeme hoda oko mojih koljena i cesto zaboravi da je htio da ga primim, a ja onda nastavim svojim poslom. Pa kad se ponovi u krug. Mozda da nabacis tak neku taktiku... 

MaRe
    21. Siječanj 2021. 02:48

Sretan rođendan našem malom 🦁 🥳🥳🥳
    Za emocije te razumijem jer i ja kad gledam slike ne vjerujem di je moja bebica nestala a tu  je sad ovaj djecacic koji je sve samostalniji.
    Poceo je sam drzati bocu od mlijeka i iako sam to htjela sad mi fali da ga stavim u krilo i nahranim 😔
    Annika kod vas uvijek show 🤭 ajd barem su stariji u školi...nisam dobro pohvatala al zar nisi ti krenula il trebala krenuti radit? Nesto kao da mi ostalo da ces ici prije 🤔
    Zarice 😁😁 ne bih se usudila sama ga šišati,jednom sam bratu samo zulufe trebala skratit pa je skoro bez uha ostao 🤣🤣🤣🤣 tako da to prepustam profesionalcima. I meni ne pali da kleknem jer ako hoce gore a ja se spustim dolje onda stane plakat i tulit xD

PetraB
    21. Siječanj 2021. 08:32

Lavice sretan rockas N!!!!!!!! 🎉🎉🎉
    I ja u potpunosti razumijem da si se rastulila. Pocetak je bio "grbav" kak se kaze a pogledaj sad, N je pravi decko. Proslavite danas, sutra, preksutra...mazite, pazite i uzivajte 😘❤️
    Jucer sam s mm komentirala kak uopce ne znam kad je ova godina prosla 🙈

url=https://lilypie.com][/url

annika
    21. Siječanj 2021. 08:49

Sretan rodjoš laviću🎉

[iimg]

beba2025❤
    21. Siječanj 2021. 08:53

Sretan rođendanko laviću 🎂🥳🍨💙

Lorena94
    21. Siječanj 2021. 09:03

Sretan rođendan Laviću!!! 🥰🥰🥰🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.