ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    20. Siječanj 2021. 13:40

Pogodite koja je prava a koja umjetna 😂😂😂

Zarice tak i ja, suoer mi je kad dodjem kod nekoga a ono lijepo zivo cvijece....al jbg kad ne ide 😂

L 💛

• mom12
    20. Siječanj 2021. 13:41

Losa i deesb umrla sam na vase postove o cvijecu..🤣🤣🤣🤣🤣🤣...nisam ni ja bolja....meni nista ne uspjeva😅😅😅

PetraB
    20. Siječanj 2021. 13:59

DeeSB i Losa 🤣.... Tu smo negdje s brigom o cvijecu 💪🏼... I btw  meni kaktus krepao... U pustinji prezivi al kod mene ne 🤣
    Mikio rado bi ti proslijedila jer me ovo zna malo zezat kad legnem u krevet pa mi moj zivac neda spavat 😅😅😅
    A misica N... Bas ju sve napalo sad... Ajme, opet sve ispocetka s hranom?! 😟 Drzi se!!!
    A sad sve moje vrle kuharice ovdje kraj kojih me uooce sram citat sto sve kuhate klincima, trebam savjet (nije da ih imam vec dvoje starijih al jbg 😅)... Danas sam curkama povrtni rizoto napravila i ispalo ga malo vise. Nece ostat bas za cijeli obrok al ostat ce. Jel spremite to vi za sutra recimo. Sutra bi im to bio prilog uz ribu. Nemam pojma kad sam ja starijima prestala svakodnevno svjeze kuhat 🙈. Neda miiii seeee... Cijeli dan sam u kuhinji imam nekad osjecaj a stvarno si pojednostavnim sve al opet ko da stalno nekome radim nesto za jest. Cjre klooaju nekad i gotove kasice sto starijima nisam nikad davala al stvarno sam izgubila volju za kuhanjem. 

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    20. Siječanj 2021. 14:07

Zarice, ja stavljam sjemenke u kruh kad pravim, tako da ih jede u kruhu, uglavnom lanene, chiu, sezam i super su s grčkim jogurtom.. Nisam nikad primjetila da bi im to moglo smetati, dapače, mislim da su im super ☺️
    DeeSb, DeeDee , hahaa,, vi ste na kopcicama i spangicama😄😄mojoj se tek sad popunila glavica cijela sa kosicom da vise nije celavica🥰🤣
    DeeSb, dok su male i ne daju dirati kosu, ja pletem dok pajke na krilu🤭kad upletembjednu stranu, prevrnem ju na drugu i probudi se s frizurom 😄, ali sad jos nemam sta uplesti🤭🤭
    🤣🤣🤣🤣al si me nasmijala sa orhidejom umjetnom🤭🤭.. 
    Ja obožavam orhideje i imam ih bas puno.. Pa, one stvarno be traže puno brige i nemoguće je da se posuse kad imaju uz zemljani i zracni korijen☺️.. Ne volim sobno bilje bez cvijeta, imam samo jedan ogromni fikus i cuvam ga jer mi je od mame, vec 16 godina 🤣ali, on isto ne treba puno pažnje..
    Mrgud_zg, pa i lijep travnjak je divan.. 
    ja sam na travnjak zasadila šafran, sami se mnoze, ne moras kopati, normalno se kosi, jer kad je vrijeme kosnje, on je u zemlji, ne vadim lukovice.. jos moram piknuti jaglac, on jevisto divan🤩

DeeDee
    20. Siječanj 2021. 14:08

PetraB

DeeSB i Losa 🤣…. Tu smo negdje s brigom o cvijecu 💪🏼… I btw meni kaktus krepao… U pustinji prezivi al kod mene ne 🤣
    Mikio rado bi ti proslijedila jer me ovo zna malo zezat kad legnem u krevet pa mi moj zivac neda spavat 😅😅😅
    A misica N… Bas ju sve napalo sad… Ajme, opet sve ispocetka s hranom?! 😟 Drzi se!!!
    A sad sve moje vrle kuharice ovdje kraj kojih me uooce sram citat sto sve kuhate klincima, trebam savjet (nije da ih imam vec dvoje starijih al jbg 😅)… Danas sam curkama povrtni rizoto napravila i ispalo ga malo vise. Nece ostat bas za cijeli obrok al ostat ce. Jel spremite to vi za sutra recimo. Sutra bi im to bio prilog uz ribu. Nemam pojma kad sam ja starijima prestala svakodnevno svjeze kuhat 🙈. Neda miiii seeee… Cijeli dan sam u kuhinji imam nekad osjecaj a stvarno si pojednostavnim sve al opet ko da stalno nekome radim nesto za jest. Cjre klooaju nekad i gotove kasice sto starijima nisam nikad davala al stvarno sam izgubila volju za kuhanjem.

Naravno da ćeš spremit za sutra, pa ajte molim vas gospođo.. mislim, bar ova nemater tako 🤭
    Ja sam kuhala stalno svježe (čitaj dala Kiri ostatak) prvih mjesec dana dohrane, ma ako sam i toliko.. sad manje više namjenski skuham više za ručak da ima i za večeru, a nekad ostavim za sutra pa ukomponiram u neku drugačiju varijantu 🤷
    Nit imam ideje za neku ekstremnu raznolikost niti mi se da živjet u kuhinji (osim ako ne pečem kolače 😂😂)

[/url

DeeDee
    20. Siječanj 2021. 14:16

Beba, Vita je baš očupavila, imam osjećaj odjednom. Dok joj je svježe isfenirana kosa je ok, ali drugi dan bez gumice/špangice kaos 😁

Zanemarite božićni outfit, mi za po doma iznosimo do krajnjih granica 🤭

[/url

beba2025❤
    20. Siječanj 2021. 14:30

Losa, pa ti imas super kožu!!☺️
    Meni bez mazanja nema nista, a ožiljak od carskog se itekako vidi, iako je liječnik lijepo napravio, takva mi je koža.. a, strije su postojane, al dobro, to me i ne smeta.. 

Nego, skinula sam 4kg😄😄iako je to kap u moru na ovu kilazu, al sam ipak sretna sto sam se trunku pomaknula od stokilašice🤣🤣

Mrgud_zg,zubic🤩 valjda cete sad malo bolje spavati 💜
    Mikio, a jadnica mala, pa kud jos i to🤞da prodje brzo s kremom💜
    Petra, ma meni se kaktusi uvijek posuše, vise i ne pokusavam.. Zapravo u kući volim i imam samo orhideje i taj fikus..
    Vani je sarenilo🤩visibabe, safrani i narcisi su vec izrasli, iduci mjesec ce cvjetati🥰.
    Zarice, ja sam isto mastala o kuci u cvijeću i zato sad toliko to volim i zapravo nije tesko nista.. Samo kad se napravi planski.. Ruze su divne i lako uspiju.. Ja sam zasadila penjačice kod svakog limenog spusta s krova sto ide, same se penju, tu i tamo ih povezem, orezem, a duuugoo cvijetaju i divne su..
    Ne znam tko je napisao, da uvijek iznova treba saditi, pa je, da.. Al, dobro, netko voli, netko ne.. Ja obožavam 🤭🤭
    Sad se otopio snijeg i vidim da mi je hrpa zumbula vec vani, ja se veselim ko dijete proljecu da vidim sta ce mi sve izrasti🤣

beba2025❤
    20. Siječanj 2021. 14:34

DeeDee

Beba, Vita je baš očupavila, imam osjećaj odjednom. Dok joj je svježe isfenirana kosa je ok, ali drugi dan bez gumice/špangice kaos 😁

Zanemarite božićni outfit, mi za po doma iznosimo do krajnjih granica 🤭

Isuse Bože 😍😍😍😍waauuuu, koliko kosice😄😄moja ima deset puta manje🤣
    Preeemedena ja😍😍
    Bozicni outfit🤭🤭mi jos bor imamo nakićen🤣, a haljine i ostalo ce furati sve do Uskrsa😄😄sad za vikend bor ide van🤭🤭

Grizli
    20. Siječanj 2021. 16:31

Uahahhahahhaha DeeSB i Losa... Nego nek se ja agronom smijem kojoj se sve cvijece osusi ulljucujuci i kakutus kojeg sam se sjetila nakom godine dana i lad sam ga takla pretvorio se u prah. 🤷‍♀️ DeeDee tako da te skorz kuzim ako ti cvijeće ne uapjeva... Rekli bi profesionalna deformacija. 
    Hranu recimo kad skuham vise ja odmah smrznem i imam spremljeno za drugi dan kad ne stignem kuhati. Potrosimo to kroz 15-20 dana maksimalno a bar ima uvijek lijeko kuhano. Samo prilog skuham. Muffine, kiflice i kekse joj dam i iduci dan. U frižideru ne pustam nista cak ni nama.
    Boze koliku kosu imaju vasa djecica. Moja jos ima 4 dlake u kriz. 

mrgud_zg
    20. Siječanj 2021. 17:53

Pridruzujem se kao pravi biolog drustvu kojem ni jedna biljka ne uspjeva. Mm voli to malo sto imamo doma on brine o tom 🙈 beba lose sam se izrazila, nemamo lijepi travnjak nego samo travu. Nije nam jos to doslo na red 🙈
    Deesb umrla sam na pricu o orhideji
    Petra ja sam isto fakat sve kuhala novo, al muffine i strudle dajem vec dugo vremena po 2-3 dana. A po novom i rucak. Il za veceru il drugi dan ak i mi jedemo. Ja nikad nis ne bacam jedemo do kad ima, a nikad mismo imali trovanje il nes 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.