ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    20. Siječanj 2021. 17:58

LoSa tako i mi s hranom..
    V ne podnosi kape i trakice. Špangice i gumice su ok ali to dijete toliko mlatara glavom da joj to stoji na glavi pol sata plafon 🤪

[/url

Damnarexx 🌺
    20. Siječanj 2021. 18:21

Pobrisalo se😭😭
    Mikio i mi smo u zustroj potrazi za zemljistem, i onda hvatat APN (mare trebat cu te🙈) za montaznu kucu😍 jedva cekam. Vjerujem da ima vise posla oko kuce, i nikad nije gotovo (ja sam odrasla u kuci al sa minimaln dvoristem), al taj mir mi nista ne moze nadoknaditi. Terasa, kava, rostilj, vrt😍 mm obozava saditi (isto agronom, vidim ima vas😂). Tako da bas bas jedva cekamo☺️ i djeci ce biti odlicno.
    Mrgud bravo za zubic!
    Valkris L nije jos prohodao? Kako ti stojis s njegovim nosenjem? Meni je rekla gin da pripazim, al sta cu kad je ovo najgora faza. Hoda uz namjestaj, pa puze.
    Dode k.meni i hoce se nositi🙄
    Deesb & DeeDee dajte malo kose namaaaa😁 njoj se pocelo popunjavati, ali nije to jos ni blizu vasih kosica.
    Ona voli trakice, masnice a divno joj stoje✨ i taman peglamo malo klempo usi😂
    .
    Btw zadnjih par dana sam primjetila da vrti glavom u smislu 'ne ne', al to nije 'ne ne' nego kao neki tik😐😳😳😳 ne konstantno, al ono...
    Ako nazovem ovu avoju ped reci ce "mama to vam je normalno".
    I da, jeli E jedina koja nije vadila krv  za provjeru stanja?
    Vadili smo kad je bila bubana, al ne znam dal je na tome ista vidjela..vjv ne.

beba2025❤
    20. Siječanj 2021. 18:23

Mrgud_zg, nismo ni mi jos sve uredili, a vec 3-4 godine smo u kući, stigne se sve☺️

DeeDee
    20. Siječanj 2021. 18:34

Damnarexx ni V nije vadila krv osim kad je bila bolesna.
    Meni je Elin najslađa onako ćelava 😍😍😍

[/url

beba2025❤
    20. Siječanj 2021. 19:09

Damnarexx, mojoj nisu nikad vadili krv, niti ikakve druge preglede osim uobičajenog, tezine i visine.. 

MaRe
    20. Siječanj 2021. 21:01

Mrgud bravo za zubic 👏
    DeeSb 🤣🤣🤣 dobra neka orhideja haha
    Ja volim cvijeće al ono sto prezivi s malo vode jer redovno zaboravim zaliti 😆 Orhideje bas volim i stalno kupujem al svaka rikne 😒 Vidjet cu sad u kuci hoce li im pasati.
    Losa 🤣🤣🤣 Vidim da smo se sve "vrtlarice" nasle tu 🤣🤣 za ubit cvijece prve hahaha
    Petra ja svome tak juhe i meso recikliram ak ostane više...kad jede ko mi tak mu i podgrijem kak i nama...jedino možda nesto izmijenim il dodam da ne skuzi da opet isto jede 😆
    Beba zavidim na narcisima i visibabama,obozavam ih...dal toga uopće ima za kupit? 
    Damnarexx sta god te bude zanimalo tu sam...mi nismo stigli na APN al zato sam sve saznala i sta treba i sta ne treba 😆
    Za taj sto mislis da je tik dal se zamisli kad to radi?A nekad zna isto nesto nekontrolirano napravit al sam skuzila da je tad kao zamisljen pa ne pridajem paznju...nije svakodnevno.
    .
    Mi smo dns bili kod nove pedijatrice...zenska je super...bili smo pol sata unutra 😆 Ima 77 cm i 10 kg 410g...rekla je da je savršen 😍 pokazivala one grafove kak si prati liniju...objasnila sve za cijepljenje itd. Pošto ovdje vade krv iz vene necemo opet zeljezo kontrolirat nego ce ga piti jos 2-3 mj do proljeća isto tak i D3...za 6 mj kontrola pa ce onda na testiranje za alergije zbog reakcije na bjelanjak.

Lavica27
    20. Siječanj 2021. 21:09

Znaci vi ko da ste se urotile protiv mene,kad ja ne stignem vi ga trkeljate ko da nema sutra!
    Znaci imam ogromnu okucnicu a sadnja cvijeća mj je kazna Bozja. Meni je zgnjilio kaktus. Imam u wc umjetnu orhideju i na dva prozora cvijeće koje je očito jako vezano uz mene i bori se svake godine za opstanak. 
    Nama je sutra rockalica pa sam u pripremama...čujemo se nekad sutra, a pročitam vas do nedjelje taman🙈🤦‍♀️

Taani
    20. Siječanj 2021. 21:47

Vidim sve volimo vidjeti cvijeće, biljke, ali ne imati puno veze s istima 😂😂
    DeeSb je pobjednica 😅
    Damnarexx, nadam se da cete naci zemljiste u blizoj buducnosti 😉 a umornu trudnoci 🙄 meni je tako bila prva 3 mjeseca... dodjem s posla i u roku sat vremena se srusim na kauc. Cak sam i spavala popodne, a inace nikad ne spavam po danu. Samo ti uzivaj u trudnoci 🥰
    Mikio, bas mi je zao N 😔 nek joj je samo bolje i da uspijete utvrditi od cega joj je 🤞 sad opet uvodjenje po 3 dana 😬 proci ce i to
    -
    Ja od jucer sluzbeno na godisnjem a mm na roditeljskom dopustu. On je to ozbiljno shvatio iako nam se situcija zasad ne mijenja jer je dosad on bio na godisnjem ili radu od kuce. Ali on sam kupa malca, cita mu pricu prije spavanja i uspava ga 🥰. Kaze da sam ja na godisnjem, da trebam odmarati 😁.
    Ja ne znam kako vi, ali sto se vise blizi prvi rodjendan, meni moja beba sve veca i veca 🙁. Doslo je do toga da doji jednom dnevno, eventualno dva puta i moram priznati da me to neocekovano pogodilo. Ono kao ne treba mi mama vise 😁 plus sto mm radi sto sam vec navela.. Znam da je to sve normalno, ali eto, zene. 😁

Lavica27
    20. Siječanj 2021. 21:56

Taani kuzim te. Ja nisam tip od plakanja iako sam emotivac al bas listam danima stare fotke dok je bio u bolnici i bas me steglo. Napravila sam fotku N mali u inkubatoru,i danas s godinu dana i poslali smo zahvalu i tortu za sutra u njegovo ime gore na Rebro,kad sam preuzela razvijenu fotku tulila sam nasred ceste🤦‍♀️😭

beba2025❤
    20. Siječanj 2021. 22:02

Lavica27

Taani kuzim te. Ja nisam tip od plakanja iako sam emotivac al bas listam danima stare fotke dok je bio u bolnici i bas me steglo. Napravila sam fotku N mali u inkubatoru,i danas s godinu dana i poslali smo zahvalu i tortu za sutra u njegovo ime gore na Rebro,kad sam preuzela razvijenu fotku tulila sam nasred ceste🤦‍♀️😭

Joj Lavice❤️bas tuzno, ali ujedno i divno!!
    Vidis svoje malo hrabro cudo kako se izborilo za sebe🥰🥰.. Vjerujem da te stisne tuga kad se sjetis, ali 10 kila srecice i ljubavi to pobjedi brzo!
    Sutra uživajte i smij se cijeli dan❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.