ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    06. Siječanj 2021. 17:00

Cure kak promjenim lenticu?

Simbalija
    06. Siječanj 2021. 17:07

Damnarexx 🌺

Simbalijanavodno se moze zatrudniti i bez menstruacije, jer se desi ovulacija prije toga. 😅

Što si trudnaaaa?? Ajmeee čestitam!!! ♥️♥️♥️♥️♥️
    Ma ja bih htjela malu razliku samo sam nekako uplašena ne znam objasniti 🙈 bi i ne bi, a sad kako nemam stvari i ne mogu, možda i bi 😁 luda glava! Uglavnom se ne pazimo pa ako bude neću se čuditi samo se nadam da neću biti jedna od onih koje skuže ful kasno 😩

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

mrgud_zg
    06. Siječanj 2021. 17:15

Simbalija ipak ti onda imas najduzi staz bez menge. Ja sam dobila nakon 11 mjeseci 🙄 al ak imas ovulaciju mozes ostar trudna bez menge 😉
    Damnarexx pa wow!!! Ceestitam 🥳🥳🥳 nek bude uredna trudnoca 😉🤞
    Beba meni isto bude zao kaj nisam ranije. Al tebi 3. A meni 1. Tak da vidis kolko si ipak u prednosti 😉
    Kaj se tice cijepljenja u jednu ruku mi je logicno da pedijatri ne nude jer bi ispalo da te nagovaraju da trosis a alternativa je besplatba. Mi smo do sad potrosili 2x500 na prevenar, 2x500 na rotu. I sutra jos 500 na prevenar. Nisu to mali novci. A opet 🙈 ja sam za prevenar guglala i znam da stiti od vise sojeva i zato smo se odlucili. Nije ovo drugo cjepivo losije. A za moparu evo nisam ni znala da ima alternativa. Mi smo nasu pedi otvoreno pitsli sto sve ima od dodatnih cjepiva i sto bi preporucila. Za rotu smo se slozili da bi bilo pametno a sad se nemrem sjetit kaj je jos bilo da postoji al kao jaaako je rijetko pa smo zakljucili ds necemo..

Damnarexx 🌺
    06. Siječanj 2021. 17:27

Hvala curke 🥳🤗 rijeci vam se pozlatile🤭

Beba Ma sta si stara! Jos stignes😁 zelim i vama bebicu💕
    To se i ja tjesim, da sad to odradim dok sam mlada pa kasnije uzivamo. Evo, Elin je dosla pred moj 25ti rodj, a druga bebuska ce doc s mojih 26 i pol 🙃 i to je to, moram se pobrinuti o daljnjoj kontracepciji.
    Bas lako ostajem trudna.
    Lavice i ja sam u šoku😅 kaze gin da je vjerojatnost trudnoce oko 10-15%.
    Lorena i mene opere tu i tamo strah, al najbolje je da mislimo pozitivno i to je to🙃
    Mare opaa znaci radite bebu. Pa drzim fige da brzo uspije🤞🤞😁 sto manja razlike je djeci bolje a nama😅
    Simbalija razumijem te, ja sam jos uvijek uplasena al we can do it🙃 sretno🤞 mi smo pokrenule kotac, sad ocekujemo dalje😁
    Mrgud hvala☺️💛
    Vi imate neku pristupacnu pedijatricu. Ova moja nis ne govori, ne predlaze..samo frce nosom i sto prije bjezi...bas sam luda na nju😠

Valkris
    06. Siječanj 2021. 17:54

Damnarexx 🌺

Nakon Lunice i Valkris…evo i mene🙈
    Samo cu rec, koristite zastitu!
    Mi nismo, al nismo ni isli do kraja i eto ti😂
    Ugl, malo sam bila nespremna..isplakala se i sad sam ok ☺️

Aaaa čestitam 💞 💞 💞 💞 💞
    Bas mi je drago 🥰🥰
    Zelim ti urednu i skolsku trudnoću 😘😘

DeeDee
    06. Siječanj 2021. 18:14

Cure jeste dobro? Javlja mi frend da je u Glini upravo opet jako zatreslo

[/url

Simbalija
    06. Siječanj 2021. 18:21

Cure vidim da je  opet bio potres... Držite se, nadam se da ste ok!?! Petra, Beba, Anna?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

Grizli
    06. Siječanj 2021. 20:06

Doala vidit dal su cure sa podrucja potresa ok i sta vidim... Damnarexx 😲🤞😁👶 cestitam od srca i da bude sretno! 
    Sad vidim da vas jako puno planira vec iducu trudnocu. Tako kad procitam sve mi dodje volja, onda se sjetim poroda i splasne entuzijazam. 😔 Imam razloge za imam i protiv trudnoce i drugog djeteta trenutno a nekako sam za sad ok sa time da smo jos na jednom neko vrijeme. 
    Cuj ti ovu bebu 35 pa stara da je... Omg... Ja sam 34 kujem planove za trudnoću kasnije nekad! Bas mi stvaras pritisak 🤣

DeeDee
    06. Siječanj 2021. 20:21

Ja samo znam da sad nakon Damnarexx u ponedjeljak zovem ginekologa da mi da tablete da ne bi bilo 😂😂😂🙈
    Još koju godinu definitivno ne bi htjela..
    .
    Cure💓💓💓
    Tu kod nas se nudi dosta privremenog smještaja ako se želite maknuti dok ne prestane tresti..i zbog sebe i zbog djece 😔

[/url

beba2025❤
    06. Siječanj 2021. 21:53

E cure, nizasto sam, al znam da brinete, pa samo da napišem da smo ok.. tj. nema fizičke štete.. 
    Ono što mene brine je to da je ovo najava još većem i razornijem zlu. 
    Nadam se da ste svi dobro i da će sve biti ok, pozdrav svima.. 🙏💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.