Lavice, sluzbeno je privikavanje 2 tjedna, al on ce krenuti s pocetkom veljace, a ja cu na godisnjem biti ili do 22.2 ili 1.3. Pa racunam da ima oko mjesec dana za prilagodbu, odnosno nece ostajat 8 sati vec cu ga ja u duzem periodu moc ostavljat krace u vrticu.
Evo mi obavili cijepljenje. Samo pneumokok, moparu cemo za mjesec dana. Ovo je bilo u guzu. Malo je plakao kad ga je cjepila, al se oporavio za 10 sek tak da super. Ovaj ostatak pregleda nije vrijedan spomena. Inace nama je pedica predlozila da mozemo uzet neko drugo moparu cjepivo koje je navodno kvalitetnije i dala nam recept ako se odlucimo. Iskusnije mame, jel zna netko nesto o tome? Zasto je kvalitetnije i to? Istrazit cu jos sa strane, al mozda se netko tu isto kuzi u to.
Lavice,mom su isto najzanimljiviji glazbeni instrumenti bilo kakve vrste. I activity stolic mu je odlucan, al mislim da je malo skuplji.
Macutuca, mi jos nismo dobili nista od grada.
Zarica brabo za stajanje... 🎉🎉🎉 I da ne bude nuspojava!
Joj isla sad citat to s vrticima vasim znaci iznervirana sam full...
Ja zvala pedi danas da ju narucim na cjepljenje i pregeld kao sa godinu dana i sestra mi full simpa kaze ok dama ce 25.1. imat rođendan onda cemo vas 2.2. naruciti. Kazem ja ok, kako to tek 2.2. Kaze sestra pa necemo na rođendan i taj tjedan iza rođendana da možete festat na miru. 😂 Umrla sam od smijeha, al tako nekako ce i biti. Kad krenemo sa rođendanom od mm i završimo sa onim od moje mame ime da u 8 dana ispecem 8 torti i 25 kolaca 😲...
Lavice mi imamo dosta toga najavljeno od svih strana da ce dobiti pa evo izdvajam sto moze biti i za deckica pelice sta je super poklon po meni barem, bon u trgovini sa obucom djecjom pa da joj izaberemo cipelice kad prohoda koje ce odgovarati, onaj autic sto se guraju na njemu, lego duplo neki setbsa životinjama, foteljicu, posteljinu za krevetic... Meni za deckica je super onaj stol sa alatima raznim. To je necak bio imao i full se na tom igrao. https://www.kidzilla.hr/proizvod/drveni-radni-stol-s-alatima/ tako nesto je bilo. Onda bruder vozila je obozavao a full su kvalitetna iako mi se cini da je to za mozda 2+ godine ipak. 🤷♀️
Mikio kod nas ista scena za uspavat se... Izgrebala me divljacki, gurala se koljenima o mene, a kad ju dam mm place ili ju stavim u krevetic. Zadnja 4 dana je tako, s time da je danas cijeli dan na rubu suza i cendrava... Pripisujem to zubu sto izlazi cetvorka. Nece nesto ni jesti bas, a dudu gloda uzas.
.
E da cure jel dobila koja onaj neki poklon od hippa kao sto se dobije kad beba napuni godinu dana? Bar je tako pisalo kad sam se uclanjivala ko trudnica.
Zarice bravo za stajanje 🎉🎉🎉 Nadam se da će noć proći dobro :)
Mi ćemo ga u vrtić upisati na proljeće pa će na jesen krenuti osim ako u međuvremenu ne ostanem trudna pa će biti doma sa mnom :)
.
Igrački ima more pa sam rekla da mu kupe neku odjeću, jaknu i tak to...dobit će fotelju i to je to što znam. Ja sam mu neku didaktičku naručila al više je kao ono za računanje, ima kuglice i one žice da vuće oblike po tom...to mislim da će mu bit zanimljivo da lupa po tome....već sam par puta rekla da su pun pogodak knjigice...obavezno par puta dnevno sjedne i prelista sve i priča tamo nešto. Ova mu je najdraža https://www.nasa-djeca.hr/hr/slikovnice/moja-mala-farma,833.html
I lego kocke su super...sjednemo pa skupa slažemo...skužio je kako da jednu na drugu stavi ili ja pravim dvorac a on ruši haha
.
I nas uskoro čeka taj pregled s godinu dana s time da ću tražit da odgodi to cijepljenje zbog dermatitisa i alergije na bjelanjak....vjerovatno će nas slati na testiranje i već mi je sad muka od tooga samo kad pomislim...Red jeste vi bili? Ili se to nekak kasnije ide?
Deedee ❤️❤️
P.s. ja bih se odmah selila u istru il tako tvoj kraj pa nadalje..al dragi nece🤭 jos😂
.
Joj i mene zivcira ovo za vrtice! Ja sam napravila gresku sto ju nisam upisala u 5mj prosle god, da dobijemo odbijenicu al smo bar na listi za ovu god😠 tj imamo plusic.
.
Ni ja nisam dobila jos nista od grada... Ne znam kad misle🙈💰
.
Za prvi rođ cu predloziti tu foteljicu i jos cu smislito nesto.
Danas joj je baka kupila prve prave papicice😁 mrvu su joj velike pa ce jos malo pocekati.
Mirnu noc zelim! 💞
Zarice bravo za stajanje 🥳🥳
Macutica ja isto nisam dobila. Dobro si nas podjestila. Dat cu im fore ovaj tjedan pa cu sljedeci tjedan zvat
Beba radila sam samo 2 dana, sad sam 3 tj na go pa pocinjem 25.1. Place mi se vec sad 😁😩😂
Suosjecam s cemdravim bebama. Mog i dalje muci taj zub. Spavao samo poodne u setnji, a prolio suza u potocima. Samo bi se nosio.
Kaj se poklona tice, mi robe imamo i previse nasljedene. A realno nismo ni slavili rodendan na veliko. A i nase familije su ocito jako skromne/skrte 😂. Ja ne znam dal iijedan poklon kosta vise od 100 kn (didakticka kocka iz lidla, alat ko od Lose - mjsljm da je to pepco, drvena raketa na slaganje, sintic) Od moje tete je dobio activity cube, to je malo veci poklon, i drveni vlak na slaganje. Ustvari mu se sve svida al kad ima previse nemre se skoncentrirat pa ide samo ko muha bez glave ukrug. Moram pol tog pospremit pa za tjedan dana rotirat..
Hej cure...evo i mene. Zadnjih dana smo stalno bili u nekom muvingu pa nisam srigla tipkati, danas mm ispratila na Njem pa smo nas dvije opet same.
Sretan rodjendan svima koji su slavili ovih dana! 😘
-
Nas isto stalno ispituju sta da kupe sefici za rodj i isto ne znam sta bi rekla 🤷♀️. Znam samo da je svekrva rekla da ce uzeti unu guralicu, sto sjedne pa se odguruje..ostalo ne znam. Isto sam rekla da uzmu odjecu jer ce krenuti u vrtic pa ce trebati, a i ovo sto ima sad je vec sve malo na knap... I moram joj papucice kupiti, a trebale bi joj i neke cipelice bas za hodanje. Ima cizmice ali to sam joj uzela da joj bude toplo kad idemo u setnju s kolicima, malo su nezgodne i teske za hodanje.
-
Inace, brat je sa zenom i malim (2 god) dosao za blagdane pa se njihov mali i ova moja lopuza samo otimaju za igracke. Jos je ljubomoran ako baka ili tetka budu blizu L pa imao cak i nocne more. Kaze brat cijeli noc se vrtio i vice "ne baka, ne...nece Laru" 🙈🤣🤣
L 💛
Ja imam tolko stvari koje zelim za njega, stalno nes novo zapikiram. Uopce nemam taj problem sto da mu ko kupi Al mislim na te didakticke igracke. Instrumenti, sviralice, activity stvari, naslonjac, slikovnice, kamionici (sve na kotace obozava), nastavi niz. Al nikom bas ne govorim neg pustim da uzme ko kaj smisli, osim ak neko bas skroz inzistira. Nekak mi je najdraze da dobije za rodj nes kaj ce ga razveselit. Robica i korisne stvari to nisu
Znam da su jako mali, ali od kad imam prva sjecanja tako sam ja htjela za sebe
Zato su mi i smokiji, kasice i takve stvari fora kad dobije. Svane mu kad to vidi:)
Sortiraj odgovore
Najstariji