ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    06. Siječanj 2021. 01:15

DeeSB,  "nece Laru" 

mala.le.90.
    06. Siječanj 2021. 08:56

Kako kome...gdje znam da roditelji citaju i prepoznaju vaznost citanja i zele da im djeca odrastaju uz knjige, tamo kupujem slikovnice, bajke i slicno...
    Tamo gdje su roditelji samoproglaseni znanstvenici, strucnjaci za sve i svasta, a citaju dnevno.hr, tamo kupim igracke ili robicu...
    Mozda je malo brutalno, ali volim znati trosim li namjenski...
    Bila sam jednom u drustvu takvih idiota gdje su ismijavali Bajke za laku noc sto je dijete dobilo za poklon... " oni misle da cu joj ja to citat,haha "🙄🙄
    Kako vasi reagiraju na kravlje mlijeko? Ja svome dajem Dukat iz boce, kaki, ali tvrdo i puno manje nego prije...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mala.le.90.
    06. Siječanj 2021. 09:00

E da...sad sam i ja upala u zacarani krug autosjedalica. Stvarno da covjek glavu razbije!
    Mislim se izmedju Maxi Cosi Tobi do 18 kg i Britax Romer do 36...prva ne ide na isofix ali me privlaci iz drugih razloga. Cini mi se visa, rotira se,pa cak i udobnija. Britax ide na isofix, probali se je u voznji...
    Nisam pametna. Jeste vi kupovale do 18 ili do 36?

Grizli
    06. Siječanj 2021. 09:53

Jutro, 
    Mala.le mi bi po tvome bili roditelji iz obe skupine 😂😂😂 dobiva knjiga more, ali i igracaka... Sta se knjiga tice stvarno je to lijepo i nesto sto se moze jako dugo koristiti ali recimo meni je suludo sto su joj ove godine za novu godinu ljudi poklonili 12 knjiga o bozicu od toga 4 su sa nekim puzlama za slagat unutra, na kojima pise da nije za 0-3. Pored toga dobili neke price koje su blago receno granicni horor (recimo prica Palčić). Najvise su nas odusevile Pahuljaste priče, ostalo sam sve spremila. Uz to je dobila jos brdo klasik prica za djecu. Ja recimo ne volim citat, divim se ljudima koji mogu sjediti i citat romane, ja nisam taj tip i recimo nisam jos ni jednom joj citala pricu neku. Al joj ispricam pricu iz glave, "čitamo " knjige skupa one likove, zivotinje i slicno. Mozda grijesim al misli da se malo previse forsira to citanje prica djeci jer vokabular mogu stjecat i na druge nacine. Nama se svi zgrazaju cak neki i osuđuju jer mi njoj ne citamo price za laku noc. 

mala.le.90.
    06. Siječanj 2021. 10:24

Grizli, svi smo mi iz obe skupine,djetetu trebaju i igracke i knjige, nego eto cisto kad vidim da roditelji nikad nisu citali, za pretpostavit je da nece ni djeci citat, pa tada ne kupujem knjige na poklon.
    A mislim da malo kojem djetetu od godinu dana mozes citat pred spavanje, price bi trebalo tek oko godinu ipo poceti, prije su premali. Ja svoga nekad sjednem na koljena, moze mozda 2 minute skoncentrirano pratiti...nakon toga uzima slikovnicu i grize korice😂

Lavica27
    06. Siječanj 2021. 10:41

Hvala na prijedlozima cure. Mikio nismo odustali od modu,to mu mi kupujemo,al tu su moji, njegovi, šogorica, kumovi, drugi kumovi,treći kumovi...svi su izrazili želju kupiti mu nešto jer je 1.rodjendan iako na veliko ne slavimo. 
    Inače kako je drugo dijete samo da vam nabrojim dijelic sto već ima od sestre i sto još od svojih igračaka ima nacekanju: 2 konjića za njihanje, bicikl bez pedala, 2 romobila,guralica,autića guralica, activity stolic, 2 sintisajzera,1 pijano(da,pijano,s nogama i sve 🤦‍♀️),violinu, gitaru,mikrofon, kutija za serafljenje s čavlima i to, valjda 3 kocke/kugle didaktičke, ne lažem cca 30 knjižica (od estre i njegove)...i sto kupiti djetetu koji je em sve naslijedio em dobio svasta... pelice ne smije, nosi ortopedske cipele i ciciban papuče,mora čvrste nositi,oboje ima🤷‍♀️
    Zarice ovo za cjepivo sam nekad cula al nisam istraživača. Kuzim sad za privikavanje👌
    Ja dobila produljenje 6 mjeseci,telefonski mi javili iz hzzo. Vraćam se na posao 1.4...

annika
    06. Siječanj 2021. 10:43

Pozdrav cure. Mi se borimo sa spavanjem i dalje a sad su se zaredalle razne kontrole sa starijima, da to odradimo dok su na praznicima, pa sam u gužvi 
    Petra jadni klinci, nadam se da su se sad opustili. Anna ♥️

[iimg]

annika
    06. Siječanj 2021. 10:47

Što se tiče igračaka, M strpa što može u usta i onda puže okolo, knjige malo lista i brblja, pobaca sve i to je to. Neki dan sam mu dala par pompona i tuljak od ubrusa, igrao se s tim pola sata valjda. 

[iimg]

beba2025❤
    06. Siječanj 2021. 11:31

Meni je super ako sada daju da se kupi kvalitetnije cjepivo, davno prije su govorili da je to samo za rizičnu djecu.
    Nadam se da će i nama dati tako🤞ali, mi još ono sa 8mj nismo riješili.. 

Ja ne volim osuđivati nikoga  tko ne čita, posebno bebama, jer ja joj čitam od rođenja, a seke su joj čitale zadnjih 3 mj. dok je bila još u trbi🥰
    Tako da... sam i ja nekom luda, al mene baš i nije briga 😄😄

Petra, kako ste? Jel J počeo papati? 

annika
    06. Siječanj 2021. 11:43

Beba misliš sa 6 mj cjepivo?

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.