ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    06. Siječanj 2021. 15:00

da zakljucim svoju raspravu, sad citam da je pneumokok ipak obavezan Znaci sad ide pneumokok i moparu, pa me opet zbunjuje kad ce bit ono kombinirano s obzirom da i ono treba bit nakon navrsene godine, no pitat cu pedi iduci putne dajte se smarat 

Damnarexx 🌺
    06. Siječanj 2021. 15:03

Nakon Lunice i Valkris...evo i mene🙈
    Samo cu rec, koristite zastitu!
    Mi nismo, al nismo ni isli do kraja i eto ti😂
    Ugl, malo sam bila nespremna..isplakala se i sad sam ok ☺️

DeeDee
    06. Siječanj 2021. 15:14

Damnarexx 🌺

Nakon Lunice i Valkris…evo i mene🙈

Uaaaaaaa ne znam da li da se smijem ili plačem s tobom haha, ali ako si ti mirna i ja sam 😁
    Pa čestitke 😁😁😁
    Bude to sve dobro 😘😘😘❤️

[/url

Damnarexx 🌺
    06. Siječanj 2021. 15:25

DeeDee

Damnarexx 🌺

Nakon Lunice i Valkris…evo i mene🙈

Uaaaaaaa ne znam da li da se smijem ili plačem s tobom haha, ali ako si ti mirna i ja sam 😁
    Pa čestitke 😁😁😁
    Bude to sve dobro 😘😘😘❤️

Ja sam se prvo smijala od muke🙈😂😂
    Hvala😘 Nadam se laganoj trudnoci kao prvoj, za sad nemam nikakvih tegoba.

beba2025❤
    06. Siječanj 2021. 15:32

Damnarexx 🌺

Simbalijanavodno se moze zatrudniti i bez menstruacije, jer se desi ovulacija prije toga. 😅

Damnarexx??

Ajmee,, kako sam ja propustila da si i ti trudna??
    Čestitam 🥰🥰❤️❤️

beba2025❤
    06. Siječanj 2021. 15:42

Ahaa,, sad kužim da si sad objavila, ja sam vidjela gore lenticu i sve si mislim, pa kako tako nešto propustim?? Bit će sigurno sve divno💜💜💜💜
    Mi bi smo jako voljeli još djece, jedini razlog što ja još čekam je to što sam debela.. Ali, ne cuvamo se.. tak da.. 
    Simbalija,, 🤞🤞da uspiješ i ti 🥰🥰
    Što se tiče trudnoće.. Po meni.. netko tko želi zasigurno još djece, uopće ne treba čekati, jer trudnoću je teško nekima i ostvariti, a kamoli iznijeti do kraja.. Tako da,, samo naprijed ❤️🥰
    Ono što ja znam po sebi je, da mi je puuno lakše bilo biti trudna sa 26 nego sa 29 i pogotovo sad sa 35..i voljela bih da sam mlada mama🤣🤣.. ono.. Da sam uspjela roditi petero djece do 30 - e godine, stesala se i uživala u životu s njima🥰❤️
    Sad sam nekako već stara i već sad znam da mi se neće ostvariti želja da ih imam 5🤭🤭, pa možda bude još jedno, ali sve i da ne bude, presretna sam s njih tri🥰🥰

Lavica27
    06. Siječanj 2021. 15:45

Ajmeeeee damnarexx e ovo je sok🤣🎉🎉🎉 Cestitaaam i  zelim ti skolsku trudnoću 💕💕
    Mi smo se za prvo pomucili a onda druga i treća od prve🙈
    Zarice taman ti krenula pisati da je pneumokok obavezan,vidim da si se smotala;)
    Sto se tiče darova i poklona... npr imam u društvu 5 frendica i bas smo bliske i sve imamo 2-3 klinaca i uvijek kupimo neku sitnicu jedni drugima (djeci) za Božić a pogotovo za rodjendane. Tako da kod nas se to skupi...
    I ja volim knjigice, kcer je policu za knjige zakrcila sad moram nac malome neku zidnu za knjižice,da ih i on lako dohvati. Vidjela sam na fejsu mislim al sad nemogu naci😏
    Annika nadam se da je sve ok s djecom. P.s. ti mene tako nasmiješ u jednoj recenici🤣

beba2025❤
    06. Siječanj 2021. 16:30

Lavice, Bože!!
    Pa, ja cijelo vrijeme mislim da ti imaš dvoje, Anikka troje, Petra četvero!
    Meni tak bude bed što ne upamtim sve stvari.. 
    Simba, ne znam tko je već napisao, ali, da, moguće je da zatrudnis prije nego dobiješ prvu mjesečnicu.. ali, ja nisam zatrudnila nikad za vrijeme dojenja.. uglavnom, ako se odlučite, sretno 💜🤞

Lorena94
    06. Siječanj 2021. 16:48

Cure vi se raspisale... Mene malo frka ovog sad sa god dana cijepljenja, frendicina mala je imala reakciju nakon 2 tjedna, meningitis i upala srednjeg uha, bila u bolnici 2 ili 3 tjedna ne sjećam se više. Damnarexx pa čestitam ti draga od ❤️ želim ti školsku i urednu trudnoću! Da sve bude ok do kraja i mala E dobije seku ili bracu! Beba meni na poslu super, trenutno su svi napeti zbog potresa i prikupljanja pomoći pa su i nas podijelili... kolegica jučer javila  da mora na testiranje,ostala bez okusa i njuha,  pa smo svi razmišljali kad smo zadnji put bili u kontaktu, ali nismo se vidjeli od 30.12 valjda..  
    Mi sređujemo papire za vrtić trenutno, moja mama nešto počela fantazirat, pa mm pitao što sve treba,hoće moć odmah, samo zahtjev i potvrdu od dr trebamo i u pon vjerojatno kreće već.. 

MaRe
    06. Siječanj 2021. 16:54

Aaaaa Damnarexx čestitam...neka sve prođe dobro 😘😘😘😘 A vjerujem da je šok. 
    Mi se ne pazimo uopce,ni ne vadi ga vecinom 😏 
    Svakako hocemo drugo i racunam do ljeta ako upali taman je 2 godine razlika. Za prvo smo se namucili tak da tko zna koliko ce trebati za drugo i dal ce i doci...ne zamaram se sad toliko. Iako bi mi bio sok sok samo takav 😂
    Beba dobro si i mislila, Lavica ima dvoje,Annika troje,Petra 4.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.