Lavice nema od juÄer ujutro? Laviceee?
Mrgud V ti jedan dan kaka 3-4-5 puta, drugi ni jednom ili jednom, i tako od kad smo krenuli s dohranom, znaÄi veÄ mjesecima..
[/url
Hej cure! nadam se da ste sve ok! Beba, Anna, Petra ako Å”to trebate javite! Meni svi koji imaju djecu savjetuju da odgodim malo ovo cjepivo. Nisam viÅ”e pametna!Ā
LosaĀ tak nekak mi razmisljamo š kod nas je dosad bila 100% ucinkovita tijekom 5-6 godina, a isto nemamk problem s tim da nas iznenadi koji bebac š
Kaj se tice cjepiva, nas je odgodila zbog atopijskog ili zbog alergije na jeje š¤·š¼āāļø Nije objasnil, uglavnom to cjepivo nemam pojma kad bude dobio.
Osobno mislim da billingsova može pomoÄi kad netko planira djecu no nikako je ne bih nazivala metodom kontracepcije. Isto kao Å”to metoda prekinutog snoÅ”aja po meni isto nema Å”ta radit na popisu kontracepcije š¤·
.
Nego, V se juÄer desetak puta sama ustala i stajala par sekundi š„³š„³š„³
Ali, na kauÄu pa mislim da se kao majmunÄiÄ ukopala prstima jer na podu je danas probala i nikako joj ne ide š
Uglavnom, oÄito i ona kreÄe s pokuÅ”ajima š„°
[/url
Pozdrav svima āŗļø Ja padobranac, inaÄe sa jesenskih 2019, ali mi odavno ne piÅ”emo na forumu ugl doÅ”la sam Äestitati Damnarexx na novoj trudnoÄi āŗļø Neka ti bude lijepa i mirna trudnoca š¤Ā
DeeDee slazem se, zato i kazem da je za one koji nemaju problem s tim āako se ipak desiā š
Bravo, jos malo i pocet ce se sve vise pustati i ne bus se ni okrenula vec bude trcala.
Damnarexx kad je termin? To je jesenska bebica? š
Oh oh o plodnim danima, sluzi, polozaju cervixa tokom ciklusa, bazalnoj temperaturi, lh trakicama mogla bi pisat 20 stranica. Dosta siguran nacin je pracenje sluzi i polozaj cervixa paralelno, alĀ zeznuto jer se jaaako treba paziti da se sto ne unese u rodnicu. Bazalna temperatura po meni bezveze jer se skok dogodi taman pred O i ako si imao odnos dan dva prije fucks sto se suzdrzavas taj dan, plus los san isl mjenja temp pa je to samo za skulirane. Lh trakice treba pogoditi osjetljivost, al meni su bile super. Narucila od kineza 200 komada full povoljno, skinula app na mob koja skenira i odreÄuje. Mora se samo paziti vrijeme testiranja, nacin i kolicina unesene tekucine 2h prije testiranja. Ali ima osoba kojima ostaju uvijek negatuvne trakice. Recimo ja sam si trudnocu otkrila na temelju tih trakica vec 4 dan nakon zaceca kad ni jedan test trudnoce nije pokazao nista. š
Kad smo vec kod kontracepcije jel ima koja spiralu ili je imala? Ako da moze iskustva, meni se to cini sad kao prakticna metoda, posto mi pilule gin vise ne zeli prepisati.
Mrgud bravo za deckica. I da ne bude nuspojava nakon cjepljenja š¤
Cure oko potresa šš drzite se! Petra znam da bi doma al mozda da stvarno zbog djecice pokusate se privremeno negdje preseliti. Mozda meni sad to izgleda jednostavno ali mozda vam stvarno svima to treba. Jel ti m radi ili je s vama?Ā
I kod teveĀ Beba ti si sama sa curama ili ti je muz doma?Ā
Anna nadam se da su tvoji ok, ti si u Ri ako sam dobro zapamtila.Ā
Ma deedee taman vas ujutro proÄitala i krenula pisat,prekine me neÅ”to i ajmo ispoÄetka š¤£
Beba, nemam troje djece;ali sam bila 3 puta trudna. Neplanirano sam zatrudnila kad je kcer imala 1.5g ali u 12. Tjednu stalo srce š
Damnarexx na zarucnickom teÄaju bi se nasluÅ”ala o Billingsovojš
btw,mi smo imali s moje i muzeve strane problema pa da sam ja taman i bila po p.s.-u bio bi sipak kad je i kod muza stekalo.
Bravo za V dee!Ā Ā Ajme Grizli sad si me sjetila,s N kad sam napravila prvi test sam ga provukla kroz tri filtera i kontrast filter da bi vidjela sjenu sjene š¤£
Cure ja ne znam kako je moguÄe ali mi za stolom u naÅ”oj kuÄi jucer nismo osjetili potres. Susjeda zive izvan sebe i kaže jeste osjetili ovo a mi s upitnicima?? Svi zovu mi niÅ”ta.š¤·āāļø
Beba i Anna bas mi vas je zao šš
Zarice ali priorix je u kalendaru cijepljenja,ne placa se?
Lorena,onaj s godinu i pol je dobro odgoditi ako dijete ne hoda i nije joÅ” niÅ”ta propricalo. S godinu joÅ” nisam Äula da se odgadja.
Ma deedee taman vas ujutro proÄitala i krenula pisat,prekine me neÅ”to i ajmo ispoÄetka š¤£
Beba, nemam troje djece;ali sam bila 3 puta trudna. Neplanirano sam zatrudnila kad je kcer imala 1.5g ali u 12. Tjednu stalo srce š
Damnarexx na zarucnickom teÄaju bi se nasluÅ”ala o Billingsovojš btw,mi smo imali s moje i muzeve strane problema pa da sam ja taman i bila po p.s.-u bio bi sipak kad je i kod muza stekalo.
Bravo za V dee! Ajme Grizli sad si me sjetila,s N kad sam napravila prvi test sam ga provukla kroz tri filtera i kontrast filter da bi vidjela sjenu sjene š¤£
Cure ja ne znam kako je moguÄe ali mi za stolom u naÅ”oj kuÄi jucer nismo osjetili potres. Susjeda zive izvan sebe i kaže jeste osjetili ovo a mi s upitnicima?? Svi zovu mi niÅ”ta.š¤·āāļø
Beba i Anna bas mi vas je zao šš
Zarice ali priorix je u kalendaru cijepljenja,ne placa se?
Lorena,onaj s godinu i pol je dobro odgoditi ako dijete ne hoda i nije joÅ” niÅ”ta propricalo. S godinu joÅ” nisam Äula da se odgadja.
Zivim relativno blizu tebe i fkt je treslo. Nama su se ormari drmali i krevet, bor, case zvonile.. Ali je dosta bilo kratko pa mozda zato.. Mi smo bili u tisini taman odmarali jer je L spavao.. Susjedi izletili van svi..
Grizli, nemam iskustva ali sam razmisljala o tome i citala.. Strah me samo sto se spominju neke upale pa sam cak i razmisljala o podvezivanju jajovoda (jer dvoje djece mi je ok) .. Ali ta metoda je jako malo revirzibilna ako se jednog dana predomislim i budem htjela trece npr.Ā
Cure i mene zanima spirala i pratim iskustva..
Tablete ne smijem i ne zelim. Rikverc je do sada bio metoda, ali meni je ovo prvo pa troje (muz ima 2 djece) i na tome bi stala, a i nagriza me lagano zub vremena (35) š
Sortiraj odgovore
Najstariji