ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    06. Siječanj 2021. 23:48

Beba drzi se! Najgore je proslo...al ovaj je svih iznenadio. Uzas...jadni ljudi..jadni svi mi.
    Anna ja sam isto u Ri, i trebala se vratit u sub u Zg al sad je pitanje. 😕 Nadam se da vam je kuca/stan uredu💕
    .

Hvala, hvala na cestitkama! 😘☺️
    RedFox i nas prvotni plan je bio takav, za 2-3 god iduce ali nas je ovo iznenadilo🙈
    Prvi put cujem za prirodno planiranje, ja mogu skuzit plodne dane bez da zavirim u kalendar. Po sluzi i po boli u jajnicima.
    Mikio i mi smo u fazi kad je zahtjevna, i ponekad se pitam kako cu ja to.. plus, nemam neku pomoc. 
    Al sta je tu je, nema nazad...
    .
    U pocetku sam bas bila u soku i tuzna, jer sam mislila da cu nju zakinuti...da joj necu biti 100% posvecena, a zelim. Pogotovo dok je ovako mala, to me bas pralo.
    Onda druga strana, donosim joj bracu il seku, i to ce joj biti najbolji poklon..dozivotno drustvo...moci ce se skupa igrati itd ima dosta benefita. 🙃

Valkris produzujemo porodiljni, tj prijavljujemo komplikacije kad nam istekne ovaj ili?
    Ne pada mi napamet ic radit par mj pa nazad doma🤔

Damnarexx 🌺
    06. Siječanj 2021. 23:49

Deedee drago mi je ako sam barem jednoj bacila "bubu u uho" tko ne planira odmah bebusku 🤭😂

Valkris
    07. Siječanj 2021. 00:15

Damnarexx 🌺

Deedeedrago mi je ako sam barem jednoj bacila "bubu u uho" tko ne planira odmah bebusku 🤭😂

Gledam ti lenticu i vidim da je E danas 11 mjeseci, pa sretnih joj 11 💖
    Ja sam ti na komplikacijama vec sad, porodiljni mogu iskoristiti do 8 godine, pa sam uzela ovako, iako je manje placeno al sta sad.. 
    Ma ja si nekako ne mogu zamisliti da ga saljem u vrtic za mjesec dana, pa su mi te komplikacije dosle ko narucene 🙈🙈 taman to iskoristim, pa porodiljni i na poslu sam tek za 2 godine, a on je sa mnom doma. Ak bude firme do tad jos. Hahah
    Bila sam i ja tuzna da cu ga zakinuti za dosta toga, i vidim da mi je sve teže nositi ga ili se saginjati puno.. Ali bas to, dobit ce seku, drustvo, najbolji poklon da. 

DeeSB
    07. Siječanj 2021. 00:26

Damnarexx cestitam od srcaa!! Vjerujem da su malo u soku ali bit ce to sve super...zelim ti urednu, skolsku trudnocu! 🤗🤗
    A sto se tice komplikacija provjeri si to za produzivanje da ne bi pala na minimalnu naknadu. Nisam sigurna ali mislim da ponovo moras nositi zadnje 3 liste i s obzirom da nisi radila bit ce ti prosjek 0 kn i onda dobijes onu minimalnu naknadu (ne znam kolika je). Mozda da cak malo i odradis i kombiniras s godisnjim taj minimum koji trebas da imas naknadu kao prije.

L 💛

PetraB
    07. Siječanj 2021. 00:29

Damnarexx cestitam ti od ❤️ neka bude uredna trudnoca 🤞🏼
    Anna bas mi je zao... I nas plan je bio vratiti se doma za vikend. Ne znam. Bila sam u autu kad su me nazvali frendovi. Uzas... Sto je najbolje, nesto nam se zakompliciralo u Krizevcima pa smo odlucili opet u Pozegu. Sva sreca jer su bome i u Kz dobrooo osjetili. Ne znam vise dokle ovako 😩... Sutra mm poslije posla ide vidjeti kakvo je stanje. Umorni smo... Psihicki iscrpljeni... Osjecamo se kao nomadi. Zivimo u autu... Htjeli bi doma al stvarno nas je strah za klince, psihicki mislim. Ovi svi manji se isto osjete, jbg preblizu smo. Ne znam, trenutno sam bas u losem psihickom stanju.
    Beba drzite se i vi
    Ma i sxve cure naravno ❤️

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    07. Siječanj 2021. 00:45

Cure fkt svaka cast svima koje planirate jedno za drugim. Iako vjerojatno sad sto su veci je ipak sve lakse, al ja si ne mogu zamislit jos. U teoriji bi fakat voljela, mislim da je prekrasno imat veliku obitelj. To sam si cak prizeljkivala s obzirom da sam ja jedinica al mm se niksk ranije nije dao uvjerit da je dijete super. Al ja fkt ne znam kak bi sad bila trudna. Mrgud je zaspao u 11 😩. On ima beskonacno energije i i dalje mrzi spavat, i onda cendra i mora ga se nosit. Ja fkt zivim za dan kad ce on otic i krevet i lec i zaspat 😂 a kao sto je netko nedavno napisao, s obzirom kak kasno on ide spavat, on je najbolja kontracepcija 🙈😂
    Nego, kolko puta vasi 💩 na dan? Moj i dalje iza svakog obroka skoro, izmedu 2-4 puta. Ne znam dal je to previse. Bas cu pitat. 

mrgud_zg
    07. Siječanj 2021. 01:07

Petra, anna, beba ❤️ 
    Ovaj zadnji se u zagrebu bas poprilicno osjetio, nemrem ni zamislit kak je ljudima koji su blizu. 😔

Red Fox
    07. Siječanj 2021. 08:40

Losa Billingsova metoda je dokazano 99% sigurna, al uz pracenje sluzi ima jos nekih pravila. Predugo je da pisem, u svakom slucaju nije za svakoga, zahtjeva disciplinu, razumjevanje, pristanak oba partnera i da si ok s tim da uvijek postoji taj 1% mogucnosti. Fora je jer iako je se ne moras drzati naucis zanimljive stvari o svom tijelu. A to da npr.neki ciklus nemas bas sluzi moze znaciti da u nekim ciklucima nemas ni ovulaciju. Ja sam isto prije mislila da je sve crno-bijelo, bas sam puno toga tamo naucila.
    Petra pokusavam zamisliti kako vam je, jedino kaj ti mogu reci je da ce i to proci, nadam se da ce klinci sto brze zaboraviti. I da je konacno vice dosta potresa.
    Mrgud moj kaka nekad 2 puta na dan i to bas dobro napuni pelenu.

mrgud_zg
    07. Siječanj 2021. 08:42

Evo ja nastavljam temu. Dobio je mmr vax pro. Sve sto citam na netu je da nema razlike medu cjepivima. Necu vise nis citat. Pitali su dal hoda pa je zato dobio u svaku ruku umjesto u nogu. 
    Ima 10 kg i 74 cm
    Prije ljeta ce nas slat alergologu ak se ne povuce alergija na mlijeko. Pitala da izvadimo krv za kalcij, ne treba. Kolko da dojim, sve ok, nek povremeno napfavim kasicu od althere i to je to. 
    Pocela pricat o potresu i blabla i cijeli pregled prosao bzvz. Jos sam sti stvari htjela pitat i nisam. 🙄

annika
    07. Siječanj 2021. 08:46

Damnarexx čestitam♥️ ma bit će to super, vidjet ćeš 
    Nama su jučer stigli gosti iz Zagreba da se malo maknu od svega i da se naspavaju, ako je njima tako mogu onda misliti kako je vama koje ste još bliže.  Da prestane već jednom

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.