ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    06. Siječanj 2021. 11:59

Mi smo kupili prevenar jer nam nije bilo ponudeno, a ovo za moparu nisam ni znala da ima alternativa. S obzirom da idemo sutra nisam sigurna da cemo nes po tom pitanju uspijet mijenjat. Malo cu guglat danas. 
    Sto se tice igracaka moje osobno misljenje je da danas djeca imaju orevise svega. Mrgud je dobio ukupno 8 poklona za rodendan i tolko smo ljudi i vidjeli. Nismo slavili na veliko i vec sam rekla da pokloni nisu skupi. Meni su knjige super i ful volim citat al mrgud je premali, on nema mira u danu ni sekunde. A prije spavanja pogotovo 🙈

beba2025❤
    06. Siječanj 2021. 13:01

annika

Beba misliš sa 6 mj cjepivo?

Ma, da, omaklo mi se, jer kasnimo otpocetka, pa nas je sa 8mj naručila, ali opet odgodila.. Nama je sve zbrkano.. 

Simbalija
    06. Siječanj 2021. 13:10

Moja je za rođendan dobila Smart trike 6u1 i jako joj se sviđa, ako se ne vozi u njenu onda ga ona gura okolo 🙈🙈
    --
    Mala.le mi smo kupili recaro zero1 autosjedalicu na kraju jer je bila na super popustu, a htjeli smo da se okreće 360stupnjeva i super nam je pa si možeš pogledati ako ti se sviđa . Imamo i recaro kolica i baš volim tu marku.
    --
    Jel ima još itko da nije dobio stvari? Mi smo krenuli pričati nešto kako bismo voljeli da nije prevelika razlika između djece i unatoč tome što sam malo u nedoumici želim li opet biti trudna, tj. želim li tako brzo opet biti trudna ne znam ni kada ću moći jer tko zna kada ću dobiti menstruaciju.. Je ima netko da je duuugo dojio tipa dvije godine i da cijelo vrijeme nije imao?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

• Zarica
    06. Siječanj 2021. 13:29

Da, bas sam se i ja pitala kako to da moparu ide tek za mjesec dana. Ne znam, al nisam pitala. Za ovo koje je rekla da je kvalitetnije mi je isto rekla da se nekad prije u njenoj ambulanti iskljucivo to cjepivo davalo i da se narucuje na Dolcu u onoj ljekarni. Nekak nije bas bila zadovoljna da su prestali s tim cjepivom, bar je takav dojam odavala. Kad sam je pitala sto bi mi ona osobno preporucila nije se izjasnila, al je rekla da je npr med. sestra narucivala ovo s Dolca.
    A meni za igracke fakat nije zao da ih ima puno. Trenutno mu je igranje zanimanje Dok imamo zdrava obiteljska pravila ne bojim se razmazenosti s te strane. I sto ih je vise to ih bolje mogu skrivat pa rotirat itd. Slikovnice ja toliko volim, ne znam zasto. Vise od njega sigurno  Ko mala sam non stop citala, al mislim da to nema veze s mojom opsesijom slikovnicama 

Grizli
    06. Siječanj 2021. 13:37

Nama isto pedi osim za rotu nikad nije ponudila nesto drugo na izbor. Uvijek samo dan prije je zvala i pitala dal cemo cijepiti da znaju pripremiti cjepivo. 🤷‍♀️ Ne kuzim zasto se ne nudi svima jednako. Bas cu pitat kad budemo tamo koje cjepivo dobiva. Iako mi uvijek dok ju cjepi sestra kaze sto je sto. Tako da ona prva cjepiva smo dobilo 6 u 1 ili tako nesto. Za kozice ju necu cjepiti iako me malo frka jer ja nemam antitijela za njih.
    Simbalija moja sestricna je dojila 3 godine, dobila je mengu tek nakon 2 godine kad je smanjila broj podoja. 

DeeDee
    06. Siječanj 2021. 13:47

Ni meni nije jasno to za cjepiva..nama npr. nije ni rotu ponudila, tj. tek na forumu sam pročitala za to, a naknadno sam čula da Grad kupi određenu količinu pa tko stigne na red dobije besplatno 🤷
    .
    Ja čitati volim ful pa ponekad čitam i njoj ali za sad me ignorira na najjače 😅
    .
    Aha ova cjepiva s godinu, meni je pred. objasnila da jedno ide s godinu dana, a drugo 6 mjeseci nakon prošlog tako da svi koji su kasnili u biti dobiju kasnije a ne odjednom oba

[/url

• Zarica
    06. Siječanj 2021. 14:13

Mi nismo kasnili ni s jednim cjepivom pa ipak cekamk jos ovih mjesec dana. 
    Grizli, zakaj se ti ne cjepis za kozice? Mm isto ne zna jel ih imao pa ce ic na serolosko provjerit za antitijela i cjepit se ako ih nema. U starijoj dobi moze fkt gadno bit. 

• Zarica
    06. Siječanj 2021. 14:44

sad sam skroz zbunjena s tim cjepivima. Rekla mi je pedi da ovo u guzu je bilo cjepivo za pneumokok, a sad citam da to nije obavezno i cijepit se mogu djeca starija od dve god. Nist mi nije jasno. Jel ovo u guzu onda ono kombinirano? Citala sam prije u jovancevicevoj knjizi, al mi sve isparilo

• Zarica
    06. Siječanj 2021. 14:44

pretpostavljam da se zabunila u nazivu, a ja zaboravila knjizicu cjepljenja pa nemam zapisano. 

Damnarexx 🌺
    06. Siječanj 2021. 14:56

Simbalija navodno se moze zatrudniti i bez menstruacije, jer se desi ovulacija prije toga. 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.