ZIMSKE BEBE 19/20šŸ§” pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    05. Siječanj 2021. 16:25

Mikio isla vidit wonder weeks... Pise leap 8 od 50-55 tjedna... Najgore se očekuje oko 53 tjedna. Nabrzinu porcitala u tom periodu uce sto tocno znaci recimo jesti rucak, prati suđe... Penjanje svukud samostalno i tako to... šŸ˜±

• Zarica
    05. Siječanj 2021. 17:48

I ja kao da imam taj blister vec duze vrijeme. Kao mala sitna bijela kvrgica. Al nemrem je bas ispuhat nit mi se ista oko tog dogadja, nit me ista boli. Nez bi li trebala to nekak rijesit.
    Simbalija, jos je gore stanje onda kod vas...
    Za te dude i bocice i odvikavanja bas citam na spektru od ovog vrtica da je bolje odgoditi ako dijete uskoro polazi u vrtic da nema previse trauma odjednom.
    Ne mogu vjerovat da na kraju krecemo s veljacomšŸ˜° To im je bio uvijet. Al bar cemo imat mjesec dana za privikavanje...Ā 

• Zarica
    05. Siječanj 2021. 17:58

I da, nisam prijavila. Mali je poceo samostalno stajatšŸŽ‰šŸŽ‰šŸŽ‰šŸŽ‰ Dobio je za rodjendan onaj stolic s aktivnostima i sad non stop stoji i igra se na njemu i tak je poceo povremeno samo stajat pored njega. Jos je klimav i to bude par sekundi, al vec je danas cvrsci nego jucer kad je krenuo s tim. Bas je taj stolic nama bio pogodak. Super mu je i sintic na zivotinje i psic sveznalica. Sve voli:)Ā 

DeeDee
    05. Siječanj 2021. 18:55

Zarice bravo za stajanje šŸ„³šŸ„³

[/url

beba2025ā¤
    05. Siječanj 2021. 19:36

AnnašŸ˜”ā¤ļødržite se.. Nekako ćete izaći na kraj s time.. Ja sam neki dan pomislila kako je dobro da se bar bebe ne sjećaju tog užasa, jer vidim kako se moje cure teÅ”ko nose s time, čitam kako su Petrini klinci loÅ”e.. A, zapravo je i beba od tad čudnaĀ  i ne želi se maknuti od mene, iako to ne mora imati veze s time, ali bojim se da je i ona osjetila nas strah i da oni već polako kuze da neÅ”to nije kako treba.. šŸ˜”
    Lorena, hvala Å”to pitasšŸ’œdobro su.. bit će i bolje, samo da prestane treskati , neće nitko niÅ”ta zaboraviti, ali vjerojatno ćemo prestati toliko biti opterećeni time..Ā 
    .Ā 
    Mrgud_zg, Lorena, kako je na poslu?
    RedFox, jesi ti počela raditi?
    Znam da je netko pisao, al ne znam sve..Ā 
    .Ā 
    Petraā¤ļøā¤ļøhvala Bogu da ste se maknuli, nadam se da će biti djecica ok, da će nekako nadvladati taj osjećaj ā¤ļøā¤ļø
    .Ā 
    DeeDee šŸ„°šŸ„°ma, ja sam se trudila sve u jedan stavit, al kad sve ispisem i obrise mi se, dodje mi da vriÅ”tim...pa,sta je sigurno, sigurno je..Ā 
    .Ā 
    Losa, slažem se. Koliko god je teÅ”ko njima koji nisu platili jednu ratu, stotinu puta je teže jadnicima koji su sve isplatili, pa ostali bez ičega.. Samo, ja nekako izbjegavam i gledati čija je nevolja veća, jer svi smo mi u govnima i svi imamo isti osjećaj nemoći, straha i brige za djecu kad nas protresešŸ˜”šŸ˜”
    .Ā 
    Zarice, bravo za stajanješŸ„°
    .Ā 
    Ne znam da li sam neÅ”to bitno ili nekoga zaboravila, ako jesam, sorry..Ā 
    Jel ima tko roćko danas ili ovih dana?Ā 

Macutica
    05. Siječanj 2021. 20:10

Cure iz ZG, jeste li dobili drugi dio uplate od grada (900kn)?

Lavica27
    05. Siječanj 2021. 20:30

Zarica

I ja kao da imam taj blister vec duze vrijeme. Kao mala sitna bijela kvrgica. Al nemrem je bas ispuhat nit mi se ista oko tog dogadja, nit me ista boli. Nez bi li trebala to nekak rijesit.
    Simbalija, jos je gore stanje onda kod vasā€¦
    Za te dude i bocice i odvikavanja bas citam na spektru od ovog vrtica da je bolje odgoditi ako dijete uskoro polazi u vrtic da nema previse trauma odjednom.
    Ne mogu vjerovat da na kraju krecemo s veljacomšŸ˜° To im je bio uvijet. Al bar cemo imat mjesec dana za privikavanjeā€¦

Nisam te skuzila kako mjesec dana za privikavanje Zarice?Ā 
    Čestitam za stajanješŸŽ‰šŸŽ‰
    .
    Cure mene svi pitaju Ŕta da kupe malom za 1.rockas,evo ja nemam pojma Ŕto da im kažem za deckica poklon.. koji su se po vama najbolji pokloni iskazali?

Taani
    05. Siječanj 2021. 20:40

Lavice, moj ima kao Grizlina mala, one Lego Duplo. PiŔe da su za 18+ ali su mu zabavni jer se mm igra s njim. Ima neke bajke s puno ilustracija koje lista i cereka se, ostatak mogu spremit.
    Ā 2/3 igracaka i je u kutiji, a mogle bi komotno sve biti.

Taani
    05. Siječanj 2021. 20:45

Slucajno poslala prije reda...
    Ugl, moj ce dobit drveni bicikl bez pedala i sator neki, ali ne znam koliko ce to korisno biti. Ne mogu bas reci da su mu neki pokloni bili bas super šŸ˜¬.Ā  Ja sam rekla da mu ne kupuju igracke, ionako ih je vecina u kutiji, na cekanju, jer ih ignorira.Ā 
    A za poklon bi mozda obuca bila ok? Ja sam stvarno beskorisna po tom pitanju šŸ¤£

DeeDee
    05. Siječanj 2021. 20:54

V Ce od mog brata dobit drveni bicikl bez pedala iz Lidla, a od njegove sestre drvenog konjića za ljuljanje (koji btw na naÅ”em ormaru čeka rođendanšŸ˜‚), to smo kao naručili jer su nas pitali kad su bile one akcije ako bi neÅ”to od toga. Druge ideje uopće nemam šŸ¤·
    I ja sam kao taani šŸ¤£

[/url

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.