ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    05. Siječanj 2021. 13:37

E da, sto se tice slobodnih mjesta za jaslice koje mozes naci na netu... tamo uvijek pise ukupan broj za cijele jaslice, ali zapravo su grupe odvojene po dobnim granicama i ta za najmanje bebace cesto bude puna. Slobodna mjesta se uglavnom odnose na starije grupe koje idu od 2 god sto u toj tablici na netu nije oznaceno. Zvala sam vise vrtica pa je tako ispalo. Ali za Zg

• AnnA
    05. Siječanj 2021. 13:43

Lavice virusna infekcija. Isli smo prekjucer navecer u dezurnu jer nakon neofen sirupa malom porasla temp na 39.4 (celo i pazuh). Zvala sam i pitala i rekli najbolje da dodjemo, tim vise sta preko dana ne mozemo kod svog pedijatra kad smo sad u Rijeci. Nosic mu curi i kaslje. Ali sad sam mirna kad znam da nista nije upaljeno.
    Petra mm i moj tata su isli na dan velikog potresa gore i vratili se 31.12 navecer. Privremeno sanirali krov da ne prokisnjava. Vece stete srecom nema (poput pukotina), ili barem do tada nije bilo. U kuci normalno stvari bile pprazbacane, razbijen tv i takve stvari, ali to je zaista nista.
    Mrgud ima u dm-u takvih slinceka sa rukavima.
    Ja stvarno ne znam kako ce sad stvari tamo funkcionirati jer niceg nema. Sve u centru se rusi: 2 skole, sud, katastar, posta, hitna, jedan dom zdravlja i da ne nabrajam.
    I sad ocito nista od vrtica i nemam pojma sta cemo. A realno ne znam ni sta je sa mojim poslom jer nitko nista ne javlja. Mislim, vjerujem da posao imam, ali kako ce se to odvijati....

• AnnA
    05. Siječanj 2021. 13:45

I da, hvala vam na rijecims podrske ❤

Macutica
    05. Siječanj 2021. 13:52

Zarice to je stvarno koma sad, mene isto na sve strane tjese kako ima mjesta zbog situacije a koronom i kako dosta roditelja ne daje zbog toga klince u vrtic, pa vidis, sve puno 😬
    Drzim fige da vam se to rijesi.
    Anna ne znam sto bi rekla, mislim da su svi jos u soku i da vlada treba cim prije donijeti nekakve odluke i mjere za dalje i zato ce puno toga biti za sada nepoznanica, za sada mali ljudi najvise rjesavaju situacije, barem mi se tako cini.. 

mrgud_zg
    05. Siječanj 2021. 14:20

Anna ja uopce ne znam kako ce se ljudi vratit i kako ce funkcionirat zivot, to je prestrasno. Fakat izjava gradonacelnika sinoc u otvorenom da trazi da petrinja dobije status posebnog pijeteta ko vukovar ima smisla. A proslo je vec vise od tjedan dana, i ne vidim da drzava ista radi planski. Od naseg kuma tata zivi u glini i kuca  je jako nastadala. Al on ne zeli otic zato sto kaze da su pocele pljacke, da je stanje uzas. Ja apsolutno ne kuzim zakaj nije mobilizirana vojska iz cijele zemlje, pa nije to tolko ogromno podrucje, i da po svakom selu dezuraju. Ma joj. Ja uvijek razmisljam o pravdi, mozda sam fkt utopicar 🙈
    E hvala za slinceke. Ja fkt ne kuzim kak to nisam vidla u dmu. Mozda u mom nema pa nisam drugdje onda obracala paznju. Moje dijete vec sigurno mjesec dana svaki obrok jede sam s rukama, pomaze si vilicom i zlicom 🙈😂, i meni su ti s rukavima spas. Al nemam ih dosta. A pol hrane ostavlja takve fleke da se nemre ni oprat 😁
    Zarice to za vrtic je prestrasno. Ja cu bas isto ovih dana zvat da vidim kakvo je stanje, najvjerojatnije ce ga ipak baka cuvat ta 2 mj do ljeta al nikad ne znas. A ne znam kak se moze zapisat prije neg rodis. To ustvari nis ne znaci. Mi kad smo se prijavljivali smo samo dobili odbijenicu, nikakvo objasnjenje ni detalje, tad nije ispunjavao uvjete i bok. Bilo je uzasno dugacka lista djece ispod crte, bas me zanima kaj ce mi rec kad nazovem..

• Zarica
    05. Siječanj 2021. 14:30

Mi smo isto isli u vrtic u starom kvartu dok sam jos bila trudna s obzirom da je termin bio u nepovoljnom vremenu za njihove kalendare i muz mi je uz posao radio na fakultetu u drugoj drzavi. Rekli su da ce imat mjesto za malog pa smo na kraju dobili odbijenicu nakon redovnih upisa... 

DeeDee
    05. Siječanj 2021. 16:01

Damnarexx ako budeš htjela u šetnju ili nešto dok si tu, javi ✌️
    Anna vjerujem da je veliki strah i trauma 😔😔 nadam se da će vas brzo prestati tresti i da se ne ponove ovako jaki nikad.. nadam se da će do sutra maleni bit kao nov 🤞
    LoSa nemam pojma o kojem slučaju pričaš jer ne gledam vijesti, ali nekako mi ne zvuči realno da se banka namiri ruševinom 🤷
    Petra,💗💗💗💗 ishlendlat ćeš ti to, kao i sve, ali oporavak će sigurno trajati svima...dobro je losa rekla 😔
    Macutice za sad je ne planiram odvikavat od boce, dobije prije spavanja i po noći..više me duda brine jer joj je u zadnje vrijeme stalno u ustima, ali ni s tim se još ne opterećujem, samo sam ih počela spremat da ih ne može sama uzet nego joj dam tek kad je ekstremno njurgava..
    Lavice aaaa, držim fige da nije astma i da je ovo bila jednokratna reakcija na lijek 🤞siroče malo, a i ti s njim..
    .
    Kruh joj dam jako jako rijetko jer ga ne jedemo doma pa tipa ako smo kod mojih ili negdje pa baš žica.

.

[/url

DeeDee
    05. Siječanj 2021. 16:15

Ufff još dvije strane, dugo nisam imala ovoliko zaostataka 😁
    Simbalija ajme, nisam znala da su moguće upale i blisteri nakon tolikog staža..ne ponovilo se 😬
    Mrgud potpuno se slažem po pitanju države i svih tih stožera..a što se tiče krađa i toga, frendovi su gore već danima pa znam neke informacije iz prve ruke. , strašno, prestrašno, mene i s 29 godina u dupetu uspije iznenaditi koliko ljudi mogu bit odvratni i zli. I da, tuzno je da ljudi moraju uzimati pravdu u svoje ruke jer država nije sposobna organizirati vojsku, policiju ili nekog 🤷
    Ne da mi se o tome uopće..poanta je da me ne iznenađuje vlast ali ne mogu vjerovati koliko "malih" ljudi koristi priliku 😔😔😔
    .
    Nemam blage veze o kakvom to slinčeku pričate, ja sam si zamislila plahtu s otvorom za glavu 🤣
    .
    Ovo za vrtiće mi je užas, nisam imala pojma da su to takve komplikacije dok neke cure još na trudničkoj temi nisu počele o tome 😬
    .
    Mislim da sam gotova 🤔🤔
    Potrudila sam se sve u jedan da ne ispišem 3 stranice kao beba kad nadoknađuje 😂😂😂
    .
    Mikiooo svi kod mene 😃😃😃
    Išli smo planinarit i dobro da sam zabundala V jer nismo očekivali snijeg, na kraju nas mećava potjerala doma 😂
    A stvarno se ne žalim,  iznimno sam zahvalna, more na minutu, a planina na 20 minuta vožnje 🙌
    I ono trenutno najbitnije, područje bez gotovo ikakve seizmičke aktivnosti 🙂

[/url

Lavica27
    05. Siječanj 2021. 16:20

Hvala cure,imam filing da ide zub pa otuda curi non stop nosni zastopava ga,nevezana za ovaj problem s kašljanjem🤦‍♀️ 
    Jer slini nenormalno i stavlja cijelu dudu u usta😱
    Anna ajme kad si to tako napisala...pa potres je odnio cijeli život kakav vodite 😖😖😥
    S bankama sam na vi pa nemam sto komentirati.
    Zarice ovo za vrtiće mi je totalna neorganizacija. Kod nas se prijavljuju svi za vrtic u svibnju pa makar dijete imalo mjesec dana. Budes ispod crte ali ti kažu da ćete zvati prije nego sto dijete navrsi godinu dana sa statusom slobodnih mjesta. Nazovi i dogovorite intervju,s godinu dana kreće.

Simbalija
    05. Siječanj 2021. 16:24

Mikio napravio mi se blister na bradavici i zaštopao cijelu cicu.. To ti je kao zadebljanje kože koje dođe ako se koža taloži na otvoru kanalića, ili se može mlijeko stvrdnuti pa isto začepiti. A kao nije poznat uzrok, mislim može doći tipa zbog soora, ali se može pojaviti samo od sebe. Moja mala cica 1282puta dnevno pa nije do toga da nije sve pocicala 🙈
    --
    Što se tiče vrtića, u Ri su svi puni, dobila sam odbijenicu još kad su u svibnju bili upisi jer kao mala neće navršiti godinu dana do 1.9. i rekli su da se javim kad navrši godinu da vide ako imaju mjesta. Slala sam mail i naravno da nemaju mjesta i sad pojma nemam niti koja sam na toj tzv. rezervnoj listi čekanja jer mi nisu rekli. Uopće ne kužim kako to ide, što ako sad netko ispiše bebu i oslobodi se mjesto, kolika je šansa da će me zvati kad ne znaju koja sam na listi? Svi privatni vrtići su također popunjeni...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.