ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    04. Siječanj 2021. 21:44

Petra ajme uzas. Bas mi je zao. Nadam se da imate gdje otic ❤️
    Ja ne steriliziram odavno. Povremeno isperem pod vodom. A ja ni ne razmisljam o odvikavanju od dude. Njemu je za zaspat i tocno kad ga bole zubi. Tad zvace i zvace. Imamo sigurno 6 u opticaju tak da mijenjam svakih 2-3 mj. Mene vise muci kako se odvikava od cice 😫 on je postao skroz svjestan i poceo mi povremeno navlacit majicu 🤦‍♀️ Al nikad ne dobije kad navlaci pa bar nes 🙄

beba2025❤

Uuu,, ima stranica za citanje😄
    Bio je svećenik, pitao je dal ćemo izvana ili da udje.. Mi smo bili pripremili sve u prethodniku, tak da je odatle.. Uglavnom.. Super 😊

Lavica27

Joj petra a gdje ćete sad? Opet u PŽ?
    Red ja imam filter vrč britu pa tu vodu stavim u posudu i unutra prokuham dude,doduše svake prijestupne. Dok ga nisam imala, s octom sam. 
    Mrgud i moj je rupa bez dna, znaci ždere do nesvijest brzinom svijetlosti i cendranje ako netko bez njega jede,uzas. 
    Grizli, moj stalno paradira s tom guralicom po stanu gore dolje kad,nekad mu proklizi i prebrza mu je al je onda pusti i baci se na guzicu pa puze dalje. 
    .
    Ja sam malo u bedu. .isla sam do pedice da ga presluša jer stvarno kaslje već dugo,sad je bas produktivno.izgleda da ima astmu . Ja sam iskreno sumnjala jer on kaslje od otpusta na rebru,tj kasljucao je uvijek.  Ja stalno to govorim al kao bilo je refluks pa prehlada,sad je bas jako. Vjerojatno genetski,muž ima alergijsku,ja sam imala kao mala ali smo se preselili na more i preporodila sam se. Dobili smo kortikosteroide na pumpicu kroz baby haler, mjesec dana 2x na dan inhalirati i onda će vidjeti stanje, da li idemo dalje pulmologu😖
    Dalje sam sve zaboravila🤦‍♀️

Lavica27
    04. Siječanj 2021. 21:46

Mikio relax.ako je umiruje,pusti. Ima još fore. Kci je odbacila sa 2 godine,točno. A neka djeca u vrticu (3.5-4g) još imaju za uspavljivanja.

Grizli
    04. Siječanj 2021. 22:05

Moja M za jesti je zafrknuta al ajde pojede zadnjih dana. Mislila pitat ako bi joj dala snitu kruha namazanu s necim koliko je toga realno da pojede? 1 snita, 2? Ja pojedem recimo 2 snite al to kad vazem je po gramima malo a za nju mi se cino puno. 🙆‍♀️ A ponudila bi joj nekad malo da krenemo i na neke konkretnije vecere kad izbacimo cicanje. 

Guralica i kocnice 😱 nemam pojma sta to postoji nisam to skuzila. Morat cu ujutro pogledat i okurazit se da joj ju dam.

Dudu ima za spavanje, ako ju izgubi nocu zna plakat dok joj ju ne vratimo jer ju ne uspije naci. Stavili joj i 8 komada u krevetic istovremeno al nista nije pomoglo. Tokom dana ju trazi samo ako se udari pa place ilo sad kad joj izlaze zubi onda ju uzme pa grize drugu stranu onu plastiku.

Neka od vas je hvalila biha neku perilicu susilicu pa ako moze ponoviti o kojoj je rijec, neznam se odlucito sto bi. Prelistala ppl foruma danas al nisam nasla di ste pisale, a znam da ste pisale.

Petra imate gdje ici? Nek su djecica samo bez stresa, nadam se da ce uskoro biti bolje . 🤞 Drzite se!

Damnarexx 🌺
    04. Siječanj 2021. 23:04

Helou helou🙃
    Ja vas citam skoro svaki dan, al nemam il vremena il snage pisati...
    Vecinom sam umorna pa se samo skljokam u krevet.
    Ona par noci ok spava, par katastrofa a ja nikako se oporaviti. Vjecno u banani zadnjih mj dana😖
    Jedva cekam da se sve ovo malo smiri...da se vratim u Zg, da budemo opet skupa. Mislim, dobro mi je ovdje ..bar se ne trese🙈 al opet...lagana guzvica, dosta nas je i fali mi svog komfora.
    Ok, izjadala sam se😅
    .
    Sretan rođendan svim bebama! ✨
    Zdravi i veseli bili🥳❤️
    Petra ne znam sta da ti kazem, suosjecam se s tobom...mislim na vas😕 jadna djecica, neka neide dalje od ovoga. Srecom pa se malecke nece sjecati.
    Lavice bemu misa!  Nadam se da ce ok biti nakon ove terapije.. misic mali❤️
    Grizli mi smo uzeli Electrolux 2u1 i dobra mi je.
    Mikio,mrgud nekako mi je sad sve vise draze sto nije dojila😁 problem manje.

beba2025❤
    05. Siječanj 2021. 00:24

Lavice, 💜🤞da ipak nije astma💜
    Petra😔cuvajte se.. Samo otprilike znam kako vam je po svojima, jer ste vi ipak bliže, ali eto, izdrzite 💜💜

• AnnA
    05. Siječanj 2021. 00:45

Sve nsjbolje u novoj godini i sve najbolje bebachima koji su napunili godinu dana.
    Ja sam bas nekako ukomirana. Sogorica je ostala bez stana, zgrada dobila crvenu naljepnicu. Mi se za koji dan vracamo u grad koji vise ne postoji i mali je jucer zakurio. 
    Petra susjecam sa vama. Nadam se da ce se djecica ubrzo oporaviti. Ne znam sta bih savjetovala,mozda odslusat neki webinar kako djetetu olaksati zivot nakon katastrofe. Mislim ne zove se tako webinar ali shvacas poantu. Mislim na vas.
    Lavice a jmb misa. Nadam se da ipak nije astma. Pa kud jos i ovo na naseg lavica

MaRe
    05. Siječanj 2021. 05:52

Petra drzite se ❤ iako je tesko bolje da ste se maknuli dok malo ne prestane tresti. Sestricna je svoje klince isto baki i dedi poslala,stariji su od tvojih al se boje svega u Zg nakon potresa.
    Anna ❤❤ 
    Ma uzas,sad svaki dan tak price objavljuju...kad pogledas jedva si digao taj kredit i sad ti ostane kredit a kuce/stana nema 😒 ko oni sto jos ni prvu ratu nisu uplatili.
    Lavice nadam se da nije astma 🤞🤞
    Grizli ne sjecam se dal si ti pitala za Candy...nikako ju nemoj kupiti jer ak sta ode je za bacit jer rezevnih dijelova nema. Perilicu i sušilicu  2/1 ti isto ne preporucujem jer dok sam kupovala sam po grupama j forumima istrazivala a i u jednom stanu sam je imala i katastrofa...em zguzva em ne osusi kak treba. Al opet ti voliš peglat pa ono 😛🤭🤭
    .
    Za dudu ga ne planiram jos odvikavati jer mu je za spavanje  tj samo dok ne zaspi...i kad ga zubi muce ju žvače.  Nista ne steriliziram 🤣🤣 eventualno ak zavrsi di ne treba. Ja cu dude sterilizirati a on mi zbuku s nedovrsenog zida kopa 🤣🤣
    .
    Za kruh...moj ga previse pojede..al on opcenito je poceo previse jesti pa vise nisam pametna...stalno nesto trazi..i bas ciljano. Evo jucer najeo se mesa i krumpira i poslije stane kod elementa i mam mam,dajem mu mandarinu nece,sok nece,flips nece..dam mu kruh to jede xD

mala.le.90.
    05. Siječanj 2021. 09:03

Mozda ce zvucati neistinito, mi smo daleko od potresa i nista od toga nismo prosli. Moj mali tv ne douivljava, nikad ne pogleda u njega. Al kad se vrti onaj spot Dajem ti srce zemljo moja, on vam to odgleda svaki put od pocetka do kraja. Ne trepne!
    Vjerojatno kuzi po scenama sav taj nered i suze...e pa sad mogu samo zamislit svu tu djecu o kojoj pricate kako im je...
    Drzite se svi❤

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.