Zarice sretan rođendan!!! 🥳🥳🥳🥳🥳
Moj dragi iskomentirao kako sam ga prošle godine u ovo doba potjerala kuć sa fešte kao da ne bi išli za bolnicu 🤣🤣🤣 baš sam se nasmijala koliko i cvilila, sutra već 1. rođoš 🙄 prebrzoooo... Mikio tak se i meni nešto dogodi kad mm treba čuvati T i sve mu pripremim 😱 🤔 ni u Našicama u dm nema pelena...
Beba ja nikad nisam bila mršavica, baš si ružno i izgledam, jedem stalno i svašta, o slatkišima da ne pričam,a kile padaju umjesto da idu gore, obavila pretrage sve ok 🤨🧐 hmm odjeća, u zadnje vrijeme i ne toliko, strah me preko neta naručiti da mi ne bude veliko, al zato cipele i torbe 🤭🤭🤭🤭 još kad za T nađem nešto da se uskladimo 😁
Večer😊
Zarice, sretan!!
Prvo da vam poželim divnu godinu😉
Sretno s vježbanjem i dijetama! Sigurno je teško biti uporan u tome i ne posustati. I zato cm po cm i gram po gram💪
Beba, onda izbaci tjesteninu i slatko. Mozes ti to😉😊. Tko pojede one tri torte mjesecno za djecje rodendane? Mozda da umjesto tog slatkog uvedete neku slanu ili vocnu tradiciju😁
Simbalija, kreni onda trčati. Vratit ce ti se energija pa te nece biti briga za mrsavljenje😉
Ajme, šoping😁 Baš sam se zazeljela bauljanja po nekom centru 3,4 sata. Morat cu se odvaziti ostaviti maloga da ga mm čuva pa nek se snalazi kako zna. On je vjerojatno jedini koji nikad nije promijenio pelenu, presvukao i nahranio dijete? 🙈 Gledajmo na to kao da ima puno prostora za napredovanje u tom polju.😉 Bit ce ovo izazovna godina za njega🤣
Večer😊
Zarice, sretan!!
Prvo da vam poželim divnu godinu😉
Sretno s vježbanjem i dijetama! Sigurno je teško biti uporan u tome i ne posustati. I zato cm po cm i gram po gram💪
Beba, onda izbaci tjesteninu i slatko. Mozes ti to😉😊. Tko pojede one tri torte mjesecno za djecje rodendane? Mozda da umjesto tog slatkog uvedete neku slanu ili vocnu tradiciju😁
🤣🤣🤣🤣🤣Hani, točno sam si zamislila sebe ovako debelu sa tri torte i zamazanu kako zderem🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ali, ne... Morat ću te razočarati 😄😄torte radimo u malom kalupu iz Lidla, fi 16,,tako da svatko popapa po komad i nema vise🤣🤣🤣🤣🤣
Morat cu se odvaziti ostaviti maloga da ga mm čuva pa nek se snalazi kako zna. On je vjerojatno jedini koji nikad nije promijenio pelenu, presvukao i nahranio dijete? 🙈 Gledajmo na to kao da ima puno prostora za napredovanje u tom polju.😉 Bit ce ovo izazovna godina za njega🤣
Čekaj štaaaa? 🤯🤯🤯
A živite zajedno?
[/url
Simbalija, kreni onda trčati. Vratit ce ti se energija pa te nece biti briga za mrsavljenje😉
Ajme, šoping😁 Baš sam se zazeljela bauljanja po nekom centru 3,4 sata. Morat cu se odvaziti ostaviti maloga da ga mm čuva pa nek se snalazi kako zna. On je vjerojatno jedini koji nikad nije promijenio pelenu, presvukao i nahranio dijete? 🙈 Gledajmo na to kao da ima puno prostora za napredovanje u tom polju.😉 Bit ce ovo izazovna godina za njega🤣
Hahaaaa🤣🤣🤣🤣🤣
Ne znam da li je jedini, ali ja moram priznati da otkad je mm na godišnjem, ja sam se totalno opustila po pitanju bebe, doduše on uživa presvlačiti ju, kupati i hraniti, ali i da ne uživa... morao bi to raditi.. pa valjda zna🤭🤭🤭🤭
Lorena, zavidim ti🤣🤣da bar ja mogu jesti što god hoću i mrsavjeti🤣🤣
.
Cure, da li su išli kod vas svećenici u blagoslov obitelji? Da li ulaze baš u kuću ili onako sa vrata? 🤔
Ma ja ne znam vise sta oni iskusavaju, moj je spojio skokove od 8 i 12 mjeseci😂😂😂
Jedina je dobra vijest sto sad spava do 8 umjesto do 5, odnosno sto je poceo nadoknadjivati budne sate iz noci.
Imam osjecaj da je moje dijete definicija skoka u razvoju i regresije sna.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mi jucer imali ludnicu. Do 3 ujutro smo radili torte i spremali. Gosti su bili cijeli dan. Mali je u jednom trenu od izbezumljenosti samo pao u trans kod slikanja s tortom. Nikako ga nasmijat :P Danas sam se opet rano digla zbog vjezbi, hhhh. Bar potrese nisam osjetila. Kaze terapeutica da je super ojacao (jeeeee) i savladao sve tehnike, samo da vjezbanjem moramo sad forsirati da ih koristi Bas sam hepi oko tog.
Odluka je da se blagoslov kuca vrsi normalno. Ali npr zbog korone kod nas se svatko mora prijaviti bez obzira sto je na popisu, ako zaista zeli blagoslov. Zupe koje ne vrse blagoslov tako su interno odlucile. (Govorim za Zagreb, ne znam kako je u drugim gradovima.)
Beba, vjerujem da se sve mozes dogovoriti sa svecenikom. (Ako si zato pitala).
Tortu sam radila cheesecake jer je bijela pa mi je bilo lako ukrasit. A i brzo se radi. S fondantom sam napravila crni autic na torti. Za njega mi je trebalo sat i pol, hhhh. Zamislila sam ga dosta boljeg nego je ispao, al na kraju mi je bilo fora :) Stavim sliku kad stignem:)
Mrgud, bas si mi lijepo napisala za malog:) A da, sav je neki njezan :)
Pozdrav zene, ja opet upadam kao padobranac. Citam vam i dalje ali se ne javljam (ajme kao nekakav voajer 😳🤦🏼♀️).
Uglavnom samo sam vam htjela javiti da na Savici u dm-u i u sparu ima pelena. Vidjela sam da imaju velicine 4, 5 i 6. Pretpostavljam da su svi nasli klinci unutar tih velicina pa ako ne nadjete nigdje drugdje znajte da tamo imaju i to poprilicne hrpe.
Pozdraf! 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji