Lavice ajme uzasno mi je zao za taj kasalj i disanje. Drzkm fige da nije astma il bar da mu prode s godinama 🤞
Anna i petra ne mogu ni zamislit kako vam je ❤️ Uzasno za rec al ja ovoj drzavi nis ne vjerujem, kolko mjeseci je proslo od zagrebackog potresa, i dalje nitko ljudima nije nis pomogao (sogor i sogorica zive u centru pa ne pricam bzvz). Kad vidim ove novoformirane stozere bljuje mi se. Sugava politika. 🤬
Mikio mozda je faza. Znas da je skok kao s 54 tjedna. To je taman iza godine. Moj je zadnjih dana postao uzasno “mazan” ako je to rijec. Kao baraba je, samo haraci baca lupa, al svako malo dode do mene i hoce se grlit i mazit 🙈
E da, svaka cast svima koje pecete kruh 💪😂 ja fakat ne znam kolko bi mi dan trebao trajat da to stignem, moje dijete stvarno ne voli bit puno sam 🙈
Ja njemu ne dajem bas puno kruh kad ne jede sirne namaze. Za koji obrok vi to njima dajete?
E, jel netko vidio igdje za kupit one slinceke al koji imaju i rukave ko onaj iz ikee? Taj iz ikee mi je savrsen al neda mi se u ikeu samo po to.
Mi dobili termin u cetvrtak za cijepljenje. Kaj smo rekli to ide prevenar u nogu i jos jedno u ruku?
Lavice, 🤞🤞 da malac sto prije bude bolje..
Petra, Anna drzite se 💖
Kako sam rekla neki dan da L super spava otkad smo uveli veceru je poceo jako loše opet spavati.. 😪 Dvojke izbijaju i dalje..
Sretni rođendani svima koji ste sad slavili, a nisam cestitala 🥳🥳🥳🎂🎂🎂
Beba, da da na pola sam vec, vrijeme fkt nekak brzo leti, nemam ni vremena misliti 🙈🙈
Ja L dam kruh uz rucak obicno.. Nekad ujutro uz jogurt ako zica dok ja jedem.. Nekad bude i međuobrok dok netko jede pa cvili 🤷♀️
Mrgud, mislim da tih slinceka ima svugdje po djecjim ducanima, mozda cak i konzum i kaufland..
Rijetko pisem opet jer L cendra, prije toga taj potres i strah.. I nisam niti htjela biti na mobitelu..
Drzite mi se 😉😉
Lavice, bas mi je zao malca 😔 nadam se da ce mu uskoro bit bolje i da nije astma, ni nista ozbiljno 🤞
Petra ❤ drzite se, sve ce svojim tempom doci na svoje ❤.
Anna ❤ ne znam sta da kazem, meni je stresno samo na tvu gledati, ne znam kako bi otisla tamo 😔.
I ostalim curama puno snage 💕
E da, svaka cast svima koje pecete kruh 💪😂 ja fakat ne znam kolko bi mi dan trebao trajat da to stignem, moje dijete stvarno ne voli bit puno sam 🙈
Ja njemu ne dajem bas puno kruh kad ne jede sirne namaze. Za koji obrok vi to njima dajete?
E, jel netko vidio igdje za kupit one slinceke al koji imaju i rukave ko onaj iz ikee? Taj iz ikee mi je savrsen al neda mi se u ikeu samo po to.
Mi dobili termin u cetvrtak za cijepljenje. Kaj smo rekli to ide prevenar u nogu i jos jedno u ruku?
Meni je to mama kupila za L u Pepcu, ali ih ne koristimo bas, mozda kad bude jela skampe 🤣 salim se, nekako se navikli na klasicne, pa zato..
Slincek s rukavima, pa to nama treba! Moj mali stvarno sav bude zaprljan, i on i hranilica i zid
Petra, Anna ❤️ Bas me ta pjesma Doris Dragovic gane kad ju zavrte. Ona baka i njene oci...Zbilja se nadam da ce drzava uciniti nesto osim otvoriti racun za donacije. Zapravo nisam bila svijesna u pocetku koliki su razmjeri steta i ljudi koji su ostali bez domova...
Lavice, nadam se da je prolazno...
Ne branim prevarante, al mislim da nije bas tako kako pisete o bankama. Banka prvo sjeda na stan koji je u ovom slucaju porusen tako da nema sto uzet. Od osiguranja se naplacuje, ali ne znam kakvo to osiguranje pokriva cijeli kredit. Razliku naplacuje od nositelja kredita, odnosno sjeda mu na placu. Taj rizik uvijek snosimo mi, ne banka. Mislim da bi u stanu koji mi sada uzimamo u ovom slucaju banci morali vratiti oko pola iznosa kredita, cak i malo vise. Meni zvuci uzasno da se to nekome dogodilo, ne osporavam da ima i puno tuznijih prica (mada nisam o konkretno ovom citala osim evo sad na forumu). Da moram otplacivati neki kredit za nista, nemam stan koji sam kao kupila i jos dodatno placam rentu...
Sto se tice samih osiguranja mi smo se htjeli sada osigurati za potres i odustali jer je za stanove u zgradi to cista prevara.
Zaboravila sam vrtic iskomentirati. Prijavili smo se u gradski prije nekih mjesec, mjesec i pol kako su nam i savjetovali. Zvali ih prije par dana jer ja vise nisam na porodiljnom, da bi nam oni rekli da ne mogu jos komentirati hocemo li dobiti mjesto ili ne i da ce nam se javiti za neka 3 tjedna. Ja fakat ne kuzim taj sustav. I jos su nadodali da vjeruju da imamo godisnji pa da se tako snadjemo. Uzas. Nisu nam rekli kriterije po kojima djeca upadaju, nisu nam mogli reci koji smo na listi, koliko je prijavljenih, nista. Totalno netransparentno je sve i znam da je tako jer nemamo vezu. Ne kuzim sto bi mi sad trebali cekati da nas odbiju, pa slati u drugi vrtic da cekamo jos mjesec dana. Zvali privatni vrtic jucer, danas bili na razgovoru i dogovorili upis. Imaju taman jos jedno mjesto...Al ful smo ljuti i razmisljamo se zalit naknadno kad ohladimo glave
Zaboravila sam vrtic iskomentirati. Prijavili smo se u gradski prije nekih mjesec, mjesec i pol kako su nam i savjetovali. Zvali ih prije par dana jer ja vise nisam na porodiljnom, da bi nam oni rekli da ne mogu jos komentirati hocemo li dobiti mjesto ili ne i da ce nam se javiti za neka 3 tjedna. Ja fakat ne kuzim taj sustav. I jos su nadodali da vjeruju da imamo godisnji pa da se tako snadjemo. Uzas. Nisu nam rekli kriterije po kojima djeca upadaju, nisu nam mogli reci koji smo na listi, koliko je prijavljenih, nista. Totalno netransparentno je sve i znam da je tako jer nemamo vezu. Ne kuzim sto bi mi sad trebali cekati da nas odbiju, pa slati u drugi vrtic da cekamo jos mjesec dana. Zvali privatni vrtic jucer, danas bili na razgovoru i dogovorili upis. Imaju taman jos jedno mjesto…Al ful smo ljuti i razmisljamo se zalit naknadno kad ohladimo glave
U Zagrebu? Pitam, jer mi smo bas jucer sve papire i ispunjene obrasce poslali mailom, radi se o Novom Jelkovcu, nadam se da ce proci sve ok, vidim da imaju mjesta.. Nitko nije htio prije da prijavljujemo, jer kao nema jos godinu dana, a meni se ne ceka zadnji tren bas i ovo mi je nekako kasno, ali ajde.
Macutica, da, prijavili smo se u vrtic oko centra. U njima obicno uvijek i ostane koje mjesto. Tako su i nama govorili i sad se ovako desilo. Mora se cekat da se sastane komisija koja revidira zahtjeve. Ona se navodno sastaje svakih mjesec dana, mada u nasem slucaju to sve duze traje. Da ne spominjem da smo prije slanja zahtjeva zvali telefonski i tada su rekli da imaju oko 5 mjesta. Sada sam dobila nekog drugog na tel i drugu pricu. Meni to sve zvuci sporo i tromo. Proces mi zvuci prejednostavan za ovakve komplikacije i netransparentnost.
Lorena, mi idemo danas pa cu ti prenijet dojmove. Inace nikako da cestitam rodjendanka🎉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji