ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    04. Siječanj 2021. 12:52

Petra ❤. 
    Mislimo na vas. Ako mozemo nekako još konkretnije pomoci i olaksati ti ove teske, čudne dane... Samo kaži.

DeeDee
    04. Siječanj 2021. 13:12

Hani bome si tolerantna, svaka ti čast 😬😃
    Btw jeste vi dosli doma? Oprosti, gava mi na sto strana..
    .
    A Petra ☹️☹️☹️
    Što god treba..inbox imaš..
    .
    Sretni rođendani svima 💓
     .
    V je jučer prvi put samostalno uzela guralicu i prošla dnevni par puta 😱💗
    .
    Čitam sve nešto u nastavcima i ispari mi odmah, nek nitko ne zamjeri..

[/url

• Zarica
    04. Siječanj 2021. 13:18

Hej Petra, sad ste opet na svom. Nadam se da ce brzo proc i zaboravit se...
    Grizli, tvoja mala sve radi dok ne gledate, pa presmijeno Mozdaona vec trckara dok ne pazite:) Mi na vjezbama radimo dizanje iz cucnja prije nego su dosle na red vjezbe za hodanje. Al ne znam jel ima pravila sto bi se trebalo prvo. Cini mi se da je svejedno. 

• Zarica
    04. Siječanj 2021. 13:21

• Zarica
    04. Siječanj 2021. 13:24

Evo tortica :) Necaci su popikali ove sarene svijecice. Meni nisu pasale, al dok sam se okrenula vec su ih ubacili. Znam da se Losa, Grizli i ekipa upravo zgrazate za rubove (pukla malo oko kalupa) al bila je fkt fina 

Lavica27
    04. Siječanj 2021. 13:38

Zarice bas je slatko,jos si je ti radila pa je utoliko sladje!
    Mene je opralo jucer da mu je za 2.5tjedna rodjendan a ja nis nisam planirala (za one koji ne znaju ja sve planiram unaprijed 🤦‍♀️Nije bolest sve sto boli)
    .
    Inače roditeljski mi ističe 16.1. Kako sam tražila produljenje i predala papire 15.11.(!!!)zvala sam hzzo da mi kažu što je s rješenjem jer moram javiti info u firmu,a oni meni da još u računalu nemaju ni kojem pravniku je otišlo. "Izasli su u susret" pa ce mi u četvrtak ako ništa mail poslati s odlukom dok rješenje ne dodje na adresu. Ej moja birokracijo....
    .
    Petra puno mislim na vas. Samo se izjadaj ako želiš.
    .
    Mala le slažem se s Losom, ako mu i daješ na bocu cokolino, obavezno mu poslije procetkaj zube. 
    .
    Beba kod nas je bio blagoslov u subotu. Inače smo jako dobri s našim svećeničkom (naših godina) i N ga obozava pa kad ga je vidio na vratima poludio je od sreće pa je ušao unutra na kratko. Inače s maskama ispred ulaznih vrata blagoslove našom svetom vodom. 
    .
    Dee bravo za V!!
    .
    Grizli bas sam jučer čitala a i po vjezbama znam, ide iskorak na jednu i na drugu nogu, savladavanje cucnja i da podigne drugom rukom nesto s poda pa onda odvajanje od površine za koju se drži i hodanje (kao prema pravilnom motorickom razvoju). N ponekad dopuze do mene nasred sobe se digne uz mene pa se pusti i zatetura korak dva ili se ukipi ali ja to gledam kao vježbanje ravnoteže odnosno naspram sestre ziherasice zovem ga kamikaza. Moze biti da tako prohoda M🤷‍♀️ Jel gura kakvu guralicu ili tako nešto pa hoda uz nju neko vrijeme? 

mala.le.90.
    04. Siječanj 2021. 13:39

Losa iskreno nemam pojma sad ovo kravljim mlijekom i bocom, sta mu davati i to. Jede on cokolino odavno na zlicu pripreman s vodom. Nego mi je enigma sto mu dati s mlijekom u boci...samo mlijeko?
    Sto puta sam cula da jedu bebe cokolino pred spavanje, al to je ocito na zlicu

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Zarica
    04. Siječanj 2021. 14:45

Mala.le, ja malom sve te kasice mlijeko + zitarice na zlicu dajem. Ja kad sam bila mala jela sam onaj pravi kakao s unutra nadrobljenim kruhom i to mi je bilo hit cijelo djetinjstvo Obicno ljudi izreagiraju sa 'fuj'  A za bocicu fkt najbolje cisto mlijeko. 

mala.le.90.
    04. Siječanj 2021. 15:11

E hvala cure😁
    On meni svakako pojede veceruboko 6 ipo - 7 i onda oko 8 ce dobit mlijeko...valjda je to to...
    Inace, primjetila sam da nakon korone jedemo manje...vjerojatno je i on izgubio osjetila kao i ja pa mu hrana nije toliki gust...
    Petra sve ce proci,i ovo ce...svakome u zivotu dodju teski dani, ovo su vasi😩
    Sretan rockas svima kojima sam propustila cestitati!!

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Simbalija
    04. Siječanj 2021. 15:13

Grizli, moja G je par dana prije 11 mjeseci tako krenula sa 2,3 koraka od jednog kraja kauča do drugog, znala se podići samo iz iskoraka, ali da se drži uz nešto. Onda je svaki dan povećavala broj koraka, tj. povećala je razdaljinu, išla bi od kauča do komode i sl. Ostatak dana bi puzala. Nekih desetak dana prije 1.rođendana se baš pustila i krenula samo hodati bez puzanja ali se i dalje dizala uz oslonac. Iz čučnja se uspjela dignuti par dana nakon rođendana i sad se samo tako diže. Imam nećaka 2mjeseca mlađeg od G i evo prije par dana je krenuo identičnim stopama tako da radi par koraka između kauča, a nema ravnoteže da se sam digne. Baš sam komentirala da G se nikad nije digla onako da drži jednu rukicu na podu i diže guzu kako se bebe inače dižu.
    --
    Petra držite se!! ♥️
    --
    Zarica torta je top!! ♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.