ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    04. Siječanj 2021. 15:15

Zarice suuuper je torta 🥳🥳 svaka cast svima vama koje ste same pekle 💪
    Mikio ma moj je prava baraba. Po novom svira sintic tak da nogama gazi po njemu 🙄 a danas smo rucali isto, juneci saft s njokama i povrcem. I frajer je rukama pojeo prvo meso i onda je vriiiiistao dok mu nisam iz svog tanjura dala jos malo mesa 🙄 ja fakat ne kuzim taj odgoj, ja njemu sve lijepo probam objasnit al nis ne pali 🙈😂
    Losa ma zbilja hvala za preporuku. Torta je pun pogodak 👌
    Petra samo se ti nama pojadaj kadgod ❤️
    Hani pa daj stisni malo 😈💪😉 moj sve zna i kad je sam sve moze, al kad smo skupa uvijek je daj rade ti 🙄 i miljon pitanja i prigovaranja..

mrgud_zg
    04. Siječanj 2021. 15:17

E da i deedee bravo za v 🥳🥳🥳

Grizli
    04. Siječanj 2021. 16:29

Zarice torta je bas lijepa... Da nisi napisala ja sam mislila da to tako dekoracija izgleda. 🙊 Bitno da je fina!
    Petra znaci nisam jedina kojoj djeca luduju na lino. I sad dobi samo za dorucak svaki toliko da to potrosimo. Zao mi je da su klinci tako prestravljeni.
    😂😂 Da M sve izvodi nekako naopako i sve pokusava kad mi ne gledamo, al ona je teski ziheras i napravi nesto tek kad je 100% sigurna. Zato nemam pojma kako joj je zo uspjelo. Danas je vise puta stajala bez drzanja uz kauc ili stolic, al cim skuzi da stoji bez oslonca baci se na guzicu. A nova disciplina joj je penjanje po meni ko kozu da imam.
    Lavice ima guralicu al ju dobije samo za igru. Uglavim ju između kauca legnutu pa se ona igra sa onim dodacima na njoj. Nije jos probala hodat uz nju. Mislis da bi joj trebala dat da proba? Mene strah da joj se to prebrzo giba. 
    DeeDee bravo V!!! 

• Zarica
    04. Siječanj 2021. 17:07

Pa propustila sam sto je to Vita napravila i sad se vracala vidjet. Pa bravo 😊 

DeeDee
    04. Siječanj 2021. 17:12

Hvala hvala 🤣
    Danas je još par koračića i zaključila da ne treba više, a smijesna je, dođe do kauča/ormara/zapreke i počne plakat 🙈
    Grizli zavidaj one kao kočnice, onda se skoro ni ne okreću kotači pa je sporo. Mislim, stišći pomalo pa ćeš vidjet kako misliš da je ok. 

[/url

PetraB
    04. Siječanj 2021. 17:14

Hvala cure... Mi imali "roditeljski sastanak" upravo i odlucili ipak otici. J stvarno nije dobro. Boli ga trbuh i odbija jest. Zalijepio se za nas, po noci ne spava (staaalnooo se vrti i penje po nama, ljubi nas)... Ne ide nam se al i mi smo u ogromnom grcu i stvarno smatramo da ovo nije dobro za nas sve. Eto... Hvala vam! Svim kikacima veliko bravo za sve napretke! 😘

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    04. Siječanj 2021. 17:16

Grizli ne znam koju guralicu imas al jel ima vise stupnjeva brzina?
    Kak je to smijesno kak su bebe razlicite, mislim naravno da jesu i mi ljudi smo, al nisam nikad prije o tom razmisljala. Ovo kak grizli pise da je M ziherasica. Mrgudcje totalna suprotnost. On ko da ima neke duracellke u guzici, on ce apsolutno sve probat. On je i prohodao zato kaj nije imao zivaca bit na podu 😂 
    Mikio a moj je pak kanta za smece. On bi jeo dok ne pukne. To isto nije bas ok. Ja sam stvarno jaaaako dugo pazila i nakuhavala zdravo. Al zadnjih tjedan dva mu dajem vecinom ko i nama (to ukljucuje i njoke i tjesteninu  i malo soli), jer vidim kak bi se blizi povratak na posao a nemrem zamislit da mm kad ostane sam ce jos njemu dodatno kuhat sve posebno. Sve to malo “manje zdravo” kad je probao prvi put mu nije bilo fino, a danas necu ni rec kolko je njoka pojeo 🙈 on sad ima svoju vilicu i zlicu al najvise pojede prstima. Tu i tamo par zalogaja mu ja uguram u usta. 

Red Fox
    04. Siječanj 2021. 17:46

Ja isto citam na rate i pol toga zaboravim 🤦🏼‍♀️
    Petra  pisi kad god ti pase, razumijemo da si nekad ne pise. Mislim da svi mislimo stalno na vas❤️
    Beba kod nas je blagoslov s vrata
    Kaj se tice hodanja, moj je bas jako htio biti siguran, dugo je hodao uz namjestaj i sad je jako pazljiv, a dize se u cucanj i onda gore.
    Mrgud mi radimo u smjenama zbog korone pa mislim da mi nece biti veliki sok. Krecem popodne 🤦🏼‍♀️
    Imam pitanje za dude, imate kakav savjet kad se prokuhavaju da ne ostane unutra kamenac? Prije sam u destiliranoj vodi pa sam procitala na etiketi da nije za pice pa sam se prepala. 

DeeDee
    04. Siječanj 2021. 18:26

Petra ja uopće nisam popratila da ste se vi bili vratili doma...a siroče, moš mislit koji su to djetetu šokovi ☹️
     .
    I V je rupa bez dna..moram priznati da me to podosta nervira jer svaki ali svaki naš ručak izgleda kao da je izgladnjujemo, urla, vrišti, ostaje bez zraka..nakon što se najela jel. Nemoguće da je gladna jer pojede porciju skoro kao ja, ne karikiram. Dakle ja imam cca 80, a ona cca 10kg, kako može pojest komad teletine i povrće i žicat i dalje 🤯 upravo joj pečem mafine za večeru, javim dojmove, zbrljala sam iz glave - dvije žlice pirea od povrća (koje nije pojela za ručak, ne bi čovjek vjerovao), jaje, žlica jogurta, malo raženog brašna..
    E, htjela sam pitat, jučer i danas sam joj (nam🙃) za doručak kuhala griz na mlijeku - pola mlijeka, pola vode. Jel sad mlijeko uvedeno? Ne uvodim ništa već dugo ali kao, kravlje mlijeko pa eto, pitam..
    .
    Red ja ne steriliziram ništa već mjesecima 🤷

[/url

DeeDee
    04. Siječanj 2021. 20:33

Prijavljujem pojedena sva 4 muffina,  prvi put grickanjem 🥳🥰

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.