ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    04. Siječanj 2021. 10:02

Lorena sretan prvi ročkas malenom 
    Mala.le sorry al morala sam se nasmijati na tvoj post  jbg bit će bolje...kad prestanu skokovi hahah Taman da drugo dođe 
    .
    I moj je počeo po svom izvoljevati...ak mu nešto ne dam ili ga pokušam maknut od nekuda samo se pretvori u jegulju i moram ga skupljat s poda....ili ga jednostavno pustim da se valja i ignoriram ga ili mu se nasmijem pa prestane. 
    Ako ne želi jesti samo sklonim i malo kasnije ga opet ponudim i normalno pojede...iako u zadnje vrijeme stalno nešto žvače i samo jede ko provalija. 

Grizli
    04. Siječanj 2021. 10:42

Lorena sreatn rođendan 🎁🎁🎁🥰
    Mare jegulja 😂😂😂😂 necu se više smijat jer nismo jos u toj fazi pa da me ne bi karma dostigla.
    Dm preko app njihove sad ima 10x vise bodova za bebe a kod nas u dm redovito pevih 3 dana kad dodje taj kupon nema niceg za bebe. 
    Blagoslov kod nas budu prije Nove godine al nas je svecenik mako sa popisa prije par godina jer nikad nismo doma kad je dosao. 🙄 Nije bas da mi je to vazno pa neznam kako sad su to obavljali.

Da li bebe prvo pocnu se dizat od poda bez oslonca pa onda tek hodati ili mogu krenut hodat bez da se znaju dignut onako iz cucnja? M jucer imala svoj neki performans pa od stolica do kauca napravila 2 koraka bez drzanja, a inace nezna se jos dignut bez oslonca. A kako smo mm i ja pricali nismo sigurni dal smo dobro vidili i dal je to uopce moguce. Nismo nis nasli okolo za sto se mogla uhvatiti da dodje do nas. 

beba2025❤
    04. Siječanj 2021. 11:01

Lorena, sretan rođendanko🥳🤩🎂🥰💜
    Grizli, čestitke maloj hodalici💜💜moje su prvo prohodale sve tri, pa tek kad su bile sigurne u hodanju su se tako dizale iz cucnja bez ičega.. Ne mora biti da je to pravilo.. Nego, tak su moje.. Po tih dva koračića očekuj uskoro trčanje bezglavo po kući 🤩🥰

mrgud_zg
    04. Siječanj 2021. 12:02

Jutro zene! Lorena sretan rockas 🥳🥳 neka vas prazi zdravlje i sreca ❤️😁
    Zarice bas mi je drago da vam je bilo super. Slika torte obavezno! I bravo za vjezbe. Vidis da ce to sve doc na svoje 😉💪
    Ja nisam stavila fotku jer nekak svi imate instagram pa imam dojam da ste svi vidli 😂
    Simbalija tnx na iskustu, tocno tak i moj, ak je prenabrijan dan uzasno mu dugo treba da se umiri navecer. 
    Nekak mi je i logicno. Pogotovo jer mi nemamo bas neko drustvo beba uokolo. A zbog korone smo stvarno jako srezali drustveni zivot. Pa onda kad bude koji dan ludnica njemu je bas to intenzivo. Isko je najbolji kad je neka guzva. Samo ide ko nuha bez glave, od covjeka do covjeka od igracke do igracke i ja mu ni ne trebam. A kad smo sami onda najvise kmecanja 🙄
    Mi smo isto imali sad nekoliko dana slavlje. Podijelili smo skroz ekipe/rodbine. (U jednu ruku isto sr** drugo pakovanje, al opet bar da smo starije makli iz guzve). Mali je uzivao. Dobio je suuuper igracke, bas sam zadovoljna. I svima sam naglasila da ne smiju preskupo nis kupovat. Skoro sve su drvene il didakticke i neka slaganja, a on to obozava. 
    Nadalje 😂 grizli po meni nema pravila, mrgud je mjesec dana hodao ko velik al se morao podic uz kauc il nesto, tek je onda savladao iz cucnja. Rekla bih da je to cesci alucaj. Al nek me mikio ispravi, mislim da je N dugo prije hodanja imala predobru ravnotezu i dizala se iz cucnja sama i tak stajala 😁
    Kaj se tice svojevolje, moj itekako ima vec ispade. Za izludit. Najluda sam kad pocne bacat drvene igracke. Mm si nedavno kupio novi tv i lud je 🙈😂 krenulo je i plakanje na silu i svasta
    Losa bome je mom slatko bilo bljak 1 dan 😂 drugi dan dosli novi gosti opet slikanje s tortom, opet guranje ruku u tortu i op op vec mu se svidjelo 🙈 ugl ne znam dal sam dosta nahvalila, ekos cakes, veganska torta, kao mala, al 2 dana smo jeli i nismo uspjeli pojest. 300 kn. Prefina. 👌 a i super ukrasena

mala.le.90.
    04. Siječanj 2021. 12:06

Pije li itko kravlje mlijeko s cokolinom? Ja bi probala svom napravit al mi nije jasno koji omjer, kako bi to proslo kroz dudu, trebam li prosiriti rupicu necim?
    I sto predlazete umjesto cokolina?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    04. Siječanj 2021. 12:11

Totalno sam uzurpirala temu 🙈 
    Kod nas su noci standardne, ugl 2 budenja, 1 cicanje. spavanje do iza 8. Al trenutno mu probija druga gornja jedinica. Identicno je bilo s proslim zubom, 10 dana vidis vrh i mozes napipat a nikak da izbije i tolko noci punih plakanja 😩. 
    Red stvarno ti nemrem rec nis za posao. U ponedjeljak sam dosla i samo dok sam sve srela proso dan. U utorak u podne bio potres 😬, direktor nam u srijedu ko nije imao nes neodgodivo dao da radimo od doma, sto necu lagat s obzirom da sam se tek vratila nisam nis imala za radit 🙈 pa bi bio slobodan dan. Sad sam jos 3 tj na go. A osjecaj je svakakav, u jednu ruku ti se srce slama jer ga ostavljas (meni pogotovo jer zbog cijele ove situacije on je meni cijelu godinu bio jaaaako malo na cuvanju pa sam posebno vezana), u drugu ruku super osjecaj vratit se medu ljude i vodit razgovor koji nije o bebama ☺️  On je bio s mm i bilo mu je super 😁

Taani
    04. Siječanj 2021. 12:16

Evo i mene malo 😁
    Nasmijala me jegulja 😆.
    Lorena, malom sretan rođendan! 
    Mrgud, super za proslave 🤗.
    Mala, moj ne pije nista na bocicu 🙄 ali nekako mi ostalo da sam negdje cula da im nije dobro davati ista drugo osim tekucine na bocicu. Nije mi tad bilo bitno pa naravno da nisam utvrdila zasto 😁.
    -
    Kod nas ce biti blagoslov, ali kasnije neg inace. 18. 1.
    -
    Ja sam OPET na autosjedalicama, mislim da cu danas zavrsiti s tom agonijom. U trilemi sam, posto je malac dosta velik strah me da ce mu bit tijesne, a naravno da ih u Brodu ne mogu probati 🙄.

• Hani
    04. Siječanj 2021. 12:16

Jutro😊
    Beba, 🤣🤣uf, vec mi je lakse. Mislim si, ako su one ogromne, zasitne torte, pa ne stignes pojest tri u mjesec dana. I onda opet ispocetka😁. Pa dode ti ko pokora, a ne gust😀. Za popove ne znam. 
    Deedee, da. Zadrzat cu ga jos neko vrijeme😉😁. Sinoc sam imala 4 propustena poziva dok sam se tusirala jer se mali "probudio, jako plakao, slinio, stucao, bolio ga je stomak i kakio je"🤣🤣
    Lorena, uzivajte🎉

PetraB
    04. Siječanj 2021. 12:19

Hej curke... Samo da se malo javim. Doma smo al nije mi ni do cega. Svima sretni rockasi koje sam preskocila. Ovi dani su cudni. Ok, zivi smo i pokusavamo se vratiti u normalu al klinci nisu dobro. J naoko dobro al ne jede vec dva dana. Danas se skamenio ujutro na ovaj potres, M uplakana na svaki. Cure cendraju za popizdit, prestrasno. A mi zivcani vec od svega. 🤷🏻‍♀️
    Drago mi je da ste sve dobro, citam vas al iskreno ne pise mi se. Svima ugodan i miran dan 😘

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    04. Siječanj 2021. 12:23

A da... Htjela sam Grizli rec samo za lino kasice... Cornelino i Vanilino smo probali i cure su uzaaasnooo spavale nakon toga tako da ih sad samo koristim u dorucku eventualno ako mi kasica ispadne prerijetka.
    Blagoslova kod nas nema, to je receno i prije potresa a sada pogotovo kada se nasa crkva srusila i poginuo orguljas, mislim da je sad svima sve stalo. 

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.