ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    03. Siječanj 2021. 12:53

Mrgud V ti odbija ic spavati ako je netko kod nas. Tipa najčešće ide u 20, i sad ako ona zaspi u 20 a netko dođe 10 minuta kasnije možeš doslovno partijat, neće se probuditi, ali ako netko dođe dok je još budna 😬😬😬pada s nogu ali se ne da, za doček je npr. išla u skoro 23 jer smo tad ostali sami 

[/url

Simbalija
    03. Siječanj 2021. 13:23

Mrgud moja isto teško zaspe ako joj je bio naporan dan jer bude preuzbuđena valjda.. Skužila sam da kad smo išle tipa u neki šoping centar pogotovo teško zaspe, tj. sto godina je uspavljujem..
    Ja sam probala dati čokoladu i kolače, naravno da voli 🙈 jučer je pojela malo kreme od tiramisua, ali ja joj dam žličicu dvije. Ako joj dajem smoki (onaj kukuruzni bez soli i okusa 🙈) dam joj do 10 komada i ne svaki dan već kad traži.
    Inače je jaaako izbirljiva i sve odbija jesti, danas joj prvi put radim pohano (poham u jaju i palenti i pečem u pećnici) pa ću vidjeti hoće li proći. Baš me izluđuje sa prehranom.

Koliko vaši koji jedu komade količinski pojedu? Tipa pojedu cijelo jaje? Fetu kruha? Nećak koji ima 10 i pol mjeseci može jesti ko ja (ne daje mu toliko, ali je nezasitan) a isto je na cici... A moja može živjeti na tri griza kajgane cijeli dan.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

beba2025❤
    03. Siječanj 2021. 13:40

Simbalija, moja isto tako malo jede, više puta, ali to su zaista mrve, pola jajeta može pojesti i to je puno za nju.. Kruh u mrvicama🥰🥰
    Mrgud_zg, moja ide spavati oko 23h,bio netko ili ne.. Stavila ju ja u 19h,20h,21h,nema teorije da zaspe.. Ako i zaspe oko 19h, probudi se kroz pol sata i onda oko ponoći ide.. Sve sam probala, al tako je sad i to je to.. Bit će bolje 😄😄

mrgud_zg
    03. Siječanj 2021. 13:41

Hahahaha mikio 😂 bas onda imas peh 🙈
    A nisam mu zadnjih mj dana nis davala mlijecno jer sam se nekak uljenila 🙈  dosta su ga svi cuvali pa mi bilo lakse provjereno 😂 a i nemam cesto doma jer kak je on alergican ja izbacila svasta iz svoje prehrane 😁

Simbalija
    03. Siječanj 2021. 14:31

Beba znači ima nas još nejelica 🙈 moja G je bila velika krupna beba, sad je visoka i mršava, totalno se stanjila. Znam da joj moje mlijeko nije dosta jer je aktivna 100 na sat, ali odbija sve... Ponekad joj se otvori apetit na gluposti pa se onda osjećam još gore jer joj dajem smeće. Tipa voli krumpiriće pržene, nesoljene. A rekla sam sebi da neću biti mama koja daje gluposti za ručak 😩
    A doma domaće hrane i domaćeg mesa na bacanje, žali Bože.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

Red Fox
    03. Siječanj 2021. 15:57

Bas ste se puno raspisale 😂
    Grizli meni je to tak slatko za puza,moj jos nis ne zove 😂
    Sad je izgubio strah od psa pa ga stalno naganja i vice: “Ga ga”, a pas je Zagi pa ja donekle slicno.
    Mikio bas peh 🤦🏼‍♀️ Bit ce jos dana, ja isto 
    planiram kak da proslavim rockas s drustvom.
    Mrgud kak je bilo ici na posao? Meni se place 🤦🏼‍♀️ Iduci ponedjeljak krecem 🤦🏼‍♀️
    I moj u zadnje vrijeme sve kasnije ide spavati, po danu nece skoro uopce 🤷🏼‍♀️ Nadam se da je samo faza.
    Beba ja sam stalno bila nezadovoljna kilazom, al kak sam isla na vjezbanje redovito tijekom godina skuzila sam da nikad nije kasno krenuti i ne smije se imati prevelikih ocekivanja u kratkom roku. S nama je vjezbala gospoda od 50-tak godina, nikad prije vjezbala, u dvije godine se tak stesala da ju ne bi prepoznao. Tako da nikad nije kasno 😊 ja sam se dobro drzala za blagdane 😂 mene to slatki unisti, moram opet na koji mjesec prestati skroz sa slatkim.

beba2025❤
    03. Siječanj 2021. 19:46

Losa, da se bar mogu natjerati jesti meso, al to stvarno ne ide u mene!!
    Jednostavno ne mogu!
    Bravo za vježbanje, ma meni bi bilo super da se mogu utegnuti, vjerujem da hoću, samo moram prvo skinuti salo.. Sad je to već godinu dana, pa se bojim da će ići teže.. Ali.. Ja sam ponosna na dva dana🤣bez mrve slatkog🤭
    Naravno, cure, sve se može kad se hoće.. 
    Ja kako sam dojila malu do godine dana nisam niti pomišljala sve to vrijeme da ću ostat debela.. Stvarno nisam puno jela, ali slatko jesam svaki dan i tjestenine.. 
    Sve žene koje znam je to dojenje doslovce iscijedilo, a ja sam se udebljala dodatnih 10kg u godinu dana!!
    Ma... Užasno se osjećam.. Ne mislim da ću lako smršaviti, nisam se ni udebljala preko noći, ali se nadam mjesečno 2kg manje🤞😊
    RedFox,, joj i ti pocinjes uskoro raditi😏drži se.. Ne mogu ni zamisliti kako vam je teško odvojiti se od bebica🥰💜

annika
    03. Siječanj 2021. 20:29

Da vas utješim da da M mjesecima ne jede pošteno, uspijem ga uspavati oko 1, pola 2 iza ponoći i da ni s jednim djetetom nisam smršavila ni gram dok sam dojila- jedino što ne bih u trudnoći puno dobila 
    A volim jesti sve  i jede mi se uvijek i jedem puno😁

[iimg]

annika
    03. Siječanj 2021. 21:36

Zarice sretan rodjendan🎉 uživajte 
    Hani i G takodjer🎉

[iimg]

Simbalija
    03. Siječanj 2021. 21:44

Evo mene je dojenje iscjedilo, imam kila kao sa  20 godina i nisam zadovoljna jer sam kost i koža. Mi žene smo čudo 🙈  bila sam normalna do prije dva mjeseca i nekako odjednom izgubila 4kg, a loše se hranim tj. previše šećera i gluposti. Inače imam problema sa hormonima pa moguće da su poludili.. Voljela bih opet krenuti trčati, ali bojim se da ću od toga samo još više smršaviti. Baš sam nekako bez energije, ispijena.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.