ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    02. Siječanj 2021. 22:26

E nisam se zahvalila, Beba hvala za traku, nisam ni skužila da se treba mijenjati kad beba navrši godinu, valjda bi mi zauvijek pisalo happy birthday 😂😂😂

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

Lavica27
    02. Siječanj 2021. 22:35

Haj cure.
    Deedee N je u modu kao V🤣🤣🤣 bez brige! Kci se spustila na noge s 10 mj,ovog se potrgamo da naučimo i samo se na glavu baca. I inače je kamikaza🙈
    .
    Hani sretna 1.rockalica, samo da nam je zdrav G🎉💪
    .

Valkris
    02. Siječanj 2021. 22:42

MaRe

Hani sretan ročkas malom borcu i odsad nadalje mu želimo da zaboravi bolnice i max uživaValkris jel raste trbuh? Jel ju već osjetiš? (curka je?)
    Mikiomoj bi vjerovatno stavio olovke u usta i trčao po kući xD On se sad zabavlja s knjigama za Božić, autima i kamionima, napokon slaže kolutove a ne samo da ih razbacuje, i lego kocke pokušava al to mu još ne ide….sve po kući sprema i moramo super pazit……otvori ladicu pa ubaci svoju igračku unutraili ode u spavaću pa na muževom noćnom ormariću otvori ladice i preslaguje mu slatkiše iz ladice u ladicuJučer sam zaboravila spustit dasku na wc školjci, kasnije sam našla čarape u njoj

Raste raste, sad se dosta vidi bas.. Ne osjetim pokrete jos, posteljica je naprijed 😌 je, curka je 💖
    Mare, jeste se vi preporodili sad kako ste u kuci?
    Hani, sretan rođendan malom G 🥰
    Moj nista ne slaze, sve razbacuje. Knjige jede. Foteljicu onu dize, baca i penje se po njoj. Ormariće otvara. I tak.. Ima vremena 😊 I njemu je čelo plavo, ima dvije cvoruge 😐 

• Zarica
    02. Siječanj 2021. 23:05

Mm naletio u lidlu na onu magicnu plocu. Ima sa spagicom privezanu plasticnu kemisku i ono sto se povuce da se ploca obrise. I 2 ziga prikvacena sa strane. Njemu je fora. Isto je pod bor kod buraza dobio te neke ogromne boje ze bebe koje se lako drze i mogu jedna na drugu kao slagati. Ne znam kako da opisem. Kao legici od velikih bojica. Fora je. Inace radi normalne stvari :) Kolutovi i gluposti :) Jedino zlabra fakat puno. DeeDee, mislim da bi mu V bila super frendica :) Ful je njezan nekak i bebe koje su nekak jace ili malo starije ga brzo rasplacu. Ima jedan mali, mladji od njega 2 tjedna. Kad god pokusava dragat mog malca ili slicno, ovaj padne ili tako nesto i u plac:) 

beba2025❤
    02. Siječanj 2021. 23:07

RedFox,, fino papa kad joj dam što voli, kad joj hoću dati meso i ribu, samo pljuje, uzme u usta, žvače, ja se ponadam da će jesti, pljune i smije mi se🤣, jede, ali i dalje joj je najdraže kad šćapi bočicu sa mlijekom 🤭😄
    Super, da je tvoj počeo papati🥰🥰
    Uuuu🤩super shoping.. Meni je počelo faliti lijepo se srediti, ali ja prvo moram riješiti se pola svojih kg, pa onda😏
    Super za kolica🥰
    Simba, i meni je trebalo tjedan dana da skuzim😄😄
    Moja duže vrijeme zove mamu i tatu, baku, seke, auto i vlak... Govori daj, ne, da, van.. I mislim da je to sve... Znam da neke bebe puno više pričaju, ali, što Losa kaže, ne zamaram se nicime, bude.. Ima vremena 🥰
    Losa, ja sam se baš pozelila skinuti iz tajica, al baš sam debela i onda nemam volje srediti se.. Ali, kad idem nekud, stavim maskaru🤣i to je sve😄
    Ja sam danas izdržala cijeli dan bez slatkog i rucala u 17h..od tada ništa.. Čak sam pol sata vjezbala i sad planiram skinuti koji kg. 
    Cure, sad ću napisati koliko imam kg, al prvo sjednite.... 
    99,9 kg... 😔
    Iako mi moji ne vjeruju da imam toliko jer se to nekako rasporedilo na visinu, pa ne izgledam tako strašno .... vaga ne laže.. 
    Znači... Doslovno sam se zgadila samoj sebi 😭
    Već sam nekoliko puta odlučila da ću krenuti i uvijek kad naidjem na neki problem, ja jedem slatko.. Ono, ne pijem, ne pušim, ne pijem kavu, pa se jedino time utjesim😔
    Nemam psihički poremećaj i ne jedem nesvjesno.. Inače jako malo jedem, nego samo ti slatkiši me uniste😭
    Tako da... Koliko god imate kg.. Sigurna sam da super izgledate!!
    Mene jedino izvlače lice i kosa, inače... Bože sačuvaj 🙄🙄

• Zarica
    02. Siječanj 2021. 23:07

Nisam bila gotova. Uglavnom, ful mi nije za vrtic i nadam se da ce do ozujka izrast i zjacat se da ga ne prepoznam :D I da, ona magicna ploca u lidlu bila 20kn.
    Hani, sretan rockas :) Mi smo sutra:) Evo izmisljam neke torte... 

• Zarica
    02. Siječanj 2021. 23:13

Beba, samo snaga volje 💪
    Ja si nista ne kupujem vec duze vrijeme. Zadnja stvar su valjda bile trudnicke tajice  Al fkt imam previse robe i necu si nis kupocat dok pol tog ne podjelim. Mm jedan ormar, a ja oko 3. A nisu mali. Ne sminkam se od stoljeca sedmog. 

DeeDee
    02. Siječanj 2021. 23:23

Ja mijenjam boje kose umjesto šminkanja haha, također ništa od stoljeća sedmog 🤣
    Iako sam počela tu i tamo stavljat malo korektora i/ili bb kremu jer imam neke upaljene tinejdžerske prišteve, sreća pa samo po rubu čeljusti.. ja sam se dosta utegnula (iako ima tu još brdo posla) pa stanem u masu toga + frendica koja se udebljala mi poklonila pol ormara 🙈🙈 tako da li stvarno ne treba shopping. 
    Beba dok se ne desi klikni glavi, ništa.. samo hrabro i sretno 💪💪
    .
    Ajme tu grmi kao usred ljeta, i baš blizu praska, uopće nije ugodno, V za sad ne trza, nadam se da će nastaviti spavat.. digresija dok tipkam 🤭
    .
    Mikio prestalo je, iako mi zna još npr. ako je dignem pa se nasloni na mene malo jače 😅 

[/url

beba2025❤
    02. Siječanj 2021. 23:45

Valkris,, na pola puta ste vec🤩🤩
    Mikio, ja si odjeću ne volim kupovati, ali zato obuću stalno🤭🤭
    Zarice,, ta ploča piši briši je zakon, baš su je sve obozavale 😊
    Bude  bebač ojačao u ova tri mj🥰🥰🥰
    DeeDee, Zarice, tnx🥰ma, namjerno sam napisala kolika sam da si nadjem dodatnu motivaciju 🤣iako ste vi sve žgolje za mene, znam da je par vas napisalo prije da imate višak kg i krecete sa vježbama 😊

mrgud_zg
    03. Siječanj 2021. 00:27

Zarice sretan rockas O 😘🥳🥳🥳🥳 ma ojacat ce on. Al i da ne ojaca kaj onda. On je tako prekrasna njezna dusa ❤️
    Beba brojke su samo brojke. Al kao sto deedee kaze treba klik u glavi. Ja se evo nisam pokrenula. 11 mj sam si bila super jer sam bila cca 7 kila manje nego prije trudnoce, onda on poceo spavat 🥳☺️😂 i ja odjednkm natukla 2 kile nazad. I bas ih jako osjetim, nevjerojatno. Al nije mi se desil klik. Imam onaj program od mikio a nema samse. Sad razmisljam da bi nes gledala na tv pa vjezbala. Al vjerojatno nebi ni to. Kad pocnem radit imat cu jos manje vremena pa ocito necu ni tad 😂
    Moj ne prica nista smisleno. Doslovno nista. Prica bas puno, bababa, mamamma, dadada al nista. A kuzi fakat svasta. Zna pokazat/donjet mamu, tatu, baku, nos, glavu, nogu,oko, slapu, auto vlak, lava, zirafu, macu psa pandu bubamaru deda mraza jelena i zvjezdice, lampice bor i tak svasta. Spusta se s kauca i iz prijenosnog kindaca na noge unazad. Igra se najvise s igrackama na slaganje. Oni tornjevi, pa kocke nabada na stap, pa drveni vlak s oblicima, al voli jako sintic, i razne lopte. Meni su bojnake trauma s faksa😂😂 pa mislim da to nece uskoro dobit. 
    Deedee ja ti njega isto nis ne forsam ni ne ucim. To zbilja sve spontano. Zna nam proc po tjedan dana da je neka akcija i ne prelistamo ni jednu knjigu ni jednom, a nekad on samo hoda i pokazuje i trazi da mu govorim. (A sjetimo se da je prst otkrio tek s 11 mjeseci 🙈) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.