ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    02. Siječanj 2021. 18:11

Oh well, ja možda nešto krivo radim ali ne sekiram se baš dok je sretna i zadovoljna🤘😁
    Ona obožava loptice svih veličina i oblika, voli plesati i pljeskati na bilo koju glazbu pa joj je tako trenutno najdraža igračka smart table + sve kantice koje mi otme u kuhinji po kojima može bubnjat, i zvečke. Ove kolutove i slične slagalice okrene naopaku da ispadnu i baca onu kuglicu s vrha 🤷
    E da, i na onoj guralici iz Lidla se igra svaki dana, ali još uvijek nije skuzila ono ubacivanje oblika sa strane.
    Nismo još na slaganju ni bojama ni nekakvim prepoznavanjima.. jedino macu prepozna uvijek i svugdje i onda viče maaa i veseli se 😁

[/url

beba2025❤
    02. Siječanj 2021. 18:53

DeeDee, zašto bi išta što radiš bilo krivo?
    Svaka beba je drukčija i svaku bebu nešto drugo veseli i u drukčijoj smo svi situaciji.. 😄
    Od moje su igračke u kutiji i koliko god da joj nudimo joj baš i nisu zanimljive, ali to je zato što ima velike seke i gleda njih.. Uvijek joj je zanimljivo imati što i one ili im oteti.. Kako cure često bojaju nešto, htjela je i ona.. Zato lijepo dobije svoje bojice i zadovoljna je😄
    Kad seke čitaju, uzme i ona svoje knjigice.. Tako su joj ranije zanimljive bebe, lutke, barbike i sve čime se one igraju.. Igračke za bebe nikad ne želi sama, njima se igra samo dok je netko od nas s njom.. 😊
    Naučila je lijepo sjesti na malu stolicu, tako da se lijepo zabavlja s njima za stolom🥳
    Tako da, samo uzivaj s njom u igri čime god se ona voli igrati🥰❤️

DeeDee
    02. Siječanj 2021. 19:06

Ma ništa loše nisam mislila, nego samo komentiram kako mi se čini da su neke od stvari koje nabrajate svjetlosnim godinama daleko pa ne znam da li bi se možda trebala više igrat s njom u smislu da je učim, ali nekako mislim da ima vremena za sve, neka meni nje malene ☺️
    Npr. sama se danas popela na moj trampolin za vjezbanje i pokušavala skakutati na guzi, nisam znala da li da se veselim, plačem ili samo čudim. Imam stvari pa sam posebno raznjezena pipica danas, pustite me 🙈

[/url

Red Fox
    02. Siječanj 2021. 20:53

Sretna nova svima 🥳
    Ja vec dva dana pokusavam napisati nesto i uvijek me nekaj prekine. Izgleda da cu vam vise pisati kad krenem raditi 🤦🏼‍♀️
    Kaj se tice zuba, sigurno je 4. ili 5. jer je velika ploha, nije spic ko ocnjak. 
    Mi smo danas kupili cipelice, u froddu, u cicibanu nije bilo broja, 21 mu treba. Ne svidaju mu se bas, al je napravio par koraka.
    Kaj se tice igracaka moj nosi samo neki telefon okolo, drugo ga nis ne zanima.
    Meni je isto tablet malo bezveze.
    Hani sretan rodendan slavljeniku 🥳

beba2025❤
    02. Siječanj 2021. 21:11

DeeDee, ma znam da nisi, to ja onako, tek toliko da pišem, da si zaokupim misli.. Bravo za malenu, ona bi skakala🥰🥰
    Mikio, Hahaa, N je mala inatljivica🥰bude kad ona odluči 😄.. Normalno mi je da čitaš što bi bebe mogle /trebale moći u toj dobi, da znaš što možeš očekivati., a, svi znamo da su to okvirne stvari i da će svaka beba nešto prije, nešto kasnije savladati. Moja se jako voli penjati po stepenicama kod bake, malo su strme, ima ih 16 i popne se strašno brzo..
    Podrazumijeva se - u pratnji, ne da da ju držim, ali sam kraj nje, za slučaj da se spotakne.. to se penje četveronoške, naravno🥰, a silaziti nauče puuunoo kasnije nego penjati se..
    Jesi dala N da se penje?
    RedFox, ni mojoj se nisu svidjele prvi dan, bude se naviknuo🥰.. Moja nosi isto 21,na izmaku je..ali,kako sam u zadnje vrijeme malo nervozna, kupovala sam🤣🤣pa ju čekaju 22-25🤭🤭
    Cure, jel kupujete sebi ista??
    Ja sam taman bila počela se sređivati, a sad opet samo njima.. Kad je sve med medeni😄😄sad su imale par jednakih outfita i baš sam bila prehepi što sam našla, jer je sve teže naći, kad je velika razlika 🤭

Angelly
    02. Siječanj 2021. 21:19

Mi recimo imamo u stanu dvije stepenice koje dijele dnevni od blagavaone i on se uz te stepenice naucio popest i spustit sa tipa 7mj a sa nekih 9,10mj na guzicu s kauca je znao. E sad nezz kak bi to izgledalo da mu se nadje hrpa stepenica 😅 mislim da bi ronjao na nos 🤭

Lorena94
    02. Siječanj 2021. 21:48

Večer drage moje, nama je u ponedjeljak 1.rođoš, ja sam na današnji dan prije god dana bila na pregledu jer sam počela krvariti, al su me bili poslali kući ☺️ ja sam danas cijeli dan cvilava, nekako kao DeeDee. Sutra pečem tortu, proslaviti ćemo sa bakama,dedama, tetama, ujom, strukom ..oko 15ak nas koji smo stalno zajedno. Odlučila mu napraviti nešto za slikanje pa smo to mm i ja počeli popodne dok je spavao,a mislim da ću sada ići završiti.. Hani sretan rođendan malom G! Da nam bude živ i zdrav, i oporavak brzo prođe, vi se vratite kući i svojoj rutini! Mikio naše malo čudo se penje svugdje, a još ne hoda, danas si je dogurao guralicu i hop na kauč, pa otvori zadnju ladicu stane na nju i kopa po prvoj...a od igračaka, hmm neki kolutovi iz Pepca, activity table mu je sad top (u većini slučajeva za popeti se) 🤣 al što da radim, lista knjigice, ima nekakvu didaktičku sa svačim nečim i to premješta..drugo ga ne zanima.. 

Red Fox
    02. Siječanj 2021. 21:56

Mikio zadnjih tjedan dana jede 😂 mozda su ga ti zubi mucili, cak sam mu neki dan dala na zlicu rizito s piletinom i pojeo je skoro cijeli tanjur. Tak da je sve doslo na svoje. 
    Vidis moj je brzo svladao to silazenje s kauca, a sad je bas jako oprezan, uvijek pada na ruke ili na guzicu jedino sa sad svuda penje, na kolica, na kutije, ulazi u kutije, ja dobijem zivcani slom🤦🏼‍♀️
    Beba kak tvoja curka jede? Ja sam sebi sad dosta toga narucila posto mi je bio rodendan 😂 lykee medaljon cekam da stigne, haljinu u wgw-u, cizme...cekam sad da krenem raditi pa da iznosim to sve.
    Losa kaj se tice tableta ja uopce ne kuzim te razine 😂 mozda sam vec pisala o tome, meni je razina 2 najzabavnija, razina 3 mi uopce nema smisla 😂

Red Fox
    02. Siječanj 2021. 21:57

I da se pohvalim, kupili smo danas maclaren quesf na snizenju. Prodajem velika kolica, pa ak znate koga javite 😊

Simbalija
    02. Siječanj 2021. 22:24

Hani sretan rođendan!! ♥️

Hmm, razvojne igre i ja sam čitala to o bojanju/crtanju/švrljanju...moja još nije dobila bojice baš jer sve jede kao što Mikio kaže 🙈 ne znam možda ću probati te za bebe..
    Inače zna se dići na kauč i spustiti već neko vrijeme.. Pokazuje dijelove tijela na sebi i na drugima (i na lutki), zna razlikovati loptice, kockice, bebe i sl.,tj. donese ono što tražiš od nje. Lista svoje knjige i slikovnice, zna gdje stoji smoki i svaki dan se dere da joj dohvatim. 😁 E mačku isto zove maaa 😁 zna pokazati u slikovnici neke životinje, mačku, psa, ovcu, kravu..
    Krugove slaže, ali nema strpljenja pa ako joj ne krene od ruke naljuti se. Voli preslagivati iz kutije van i opet unutra, otvarat/zatvarat ladice i ormariće i vadit iz njih.. 

E a pričaju vaši što? Moja je još u nekom neandertalskom govornom području.. Aaaa, eee, uuuuu. Prije je znala reći mama, tata, baba, sad rijetko izgovara riječi..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.