ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    01. Siječanj 2021. 22:39

uspavljivali*, ne znam odakle mi opce ona rijec:D

Damnarexx 🌺
    01. Siječanj 2021. 23:05

Curke sretna vam nova! 😘✨
    Meni je ova godina bila najbolja i najgora u zivotu.
    Najbolja radi nje 💕 a najgora radi dva prozivljena potresa i corone.
    Eh..nadam se divnoj 2021, jer razloga ima🙃
    Drzite se svi! 🤍
    Petra ne mogu ni zamisliti kako je vama. Cuvajte se! ...i ne ponovilo se.

.
    Mene je frka vratiti se u ZG na 12ti kat. Jedino me tjesi sto nam je neboder dobro izgradjen, ali ono ljuljanje kao na brodu ne bih htjela treci puta ponoviti.
    Ne znam kako cu zaspati u tom krevetu. Kako cu ju bezbrizno ostaviti u kinderbetu da spava...otic se okupati...chillat u dnevnom. Ne znam😔

Valkris
    02. Siječanj 2021. 09:04

Bas ste tihe..
    Zarica, čestitam za stan 😊
    Ja jedva cekam da nasi radovi budu gotovi i da se preselimo.. Još mjesec dana nadam se. 
    Mi smo uveli večeru i malac kao sa bolje spava
    . Ne znam jel se eto potrefilo ili je zbog večere ali samo neka on spava ☺️☺️

mrgud_zg
    02. Siječanj 2021. 11:23

Hani nek je najsretniji rockas G 🥳🥳🥳!! I nek ova godina a i ostatak zivota bude bez doktora i stresa i samo sreca i veselje 😘😘❤️
    Piba nisam sigurna dal sam tebi cestitala 🙈 stvarno ce bit prica za zauvijek. Srecom su oni tak mali pa se nece sjecat, nama su vece traume! Al dug je vikend pa stignete ponovo proslavit 🥳😘
    Moram iskomentirat fp tablet. Nek se nitko ne naljuti al meni je to najgluplja igracka ikad. Razina 3 su samo glasanja koja su ista ko razina 1. Cemu onda uopce? S kao seka a crtez psa? Jedino mi je zao kaj sam to kupila prije vise od mj dana kad sam naletila na neku akciju pa mi je proso rok za povrat. Zao mi je kaj nisam kupila knjigu umjesto tableta. Al dobro kaj sad 😁

DeeDee
    02. Siječanj 2021. 11:24

Mare jaooo 🤪🤪🤪
    Btw, ja sam svog prošli doček htjela udavit onako trudna do zuba jer je zaspao u 22 ali probudila sam ga par minuta prije ponoći ipak pa ajde 😁
    .
    Joj, dobila sam 31. mengu, opet par dana ranije 🤔 znači ovo je strašno, ne sjećam se kad sam zadnji put imala takve izljeve, nema šanse da je dignem ili bilo šta u biti napravim bez trčanja na WC nakon toga 😳
    A ona je ful neka kenjkava, mislim da je zubi muče jer mi se čini topla, svako toliko se rasplače sama od sebe, opet ne želi nikakve komadiće, sve joj je natečeno briznoj i stalno dudu navlači 
    .
    Zarice kažeš doček, pokušaj broj 2 😁😁😁
    .
    Damnarexx vjerujem da je odvratan osjećaj vratit se ☹️

[/url

beba2025❤
    02. Siječanj 2021. 13:47

Hani, sretan rođendan maleckom 🥳❤️🍨🎂sve najbolje ❤️❤️
    Damnarexx,, drži se, nadam se da ćeš potisnuti taj osjećaj, jer nemoguće je zaboraviti.. Čuvajte se❤️💜

Angelly
    02. Siječanj 2021. 14:23

Sretna nova godina svima koji slave 😅😂svima vam zelim jednu dosadnu godinu 🤭 bez drama, potresa, bolesti.
    Inace moj mali dns ujutro se igrao jedno 15min sa fp igrackama (slikovnica, sveznalica i onaj cd) i to na nacin da je sve popalio da svira odjednom, ta kakofonija zvukova 😱, ful mu je to zabavno bilo (njegovom tati koji je pokusavao spavati je bilo nesto manje zabavno 😂)

MaRe
    02. Siječanj 2021. 15:52

Hani sretan ročkas malom borcu i odsad nadalje mu želimo da zaboravi bolnice i max uživa 
    Valkris jel raste trbuh? Jel ju već osjetiš? (curka je?) 
    Mikio   moj bi vjerovatno stavio olovke u usta i trčao po kući xD  On se sad zabavlja s knjigama za Božić, autima i kamionima, napokon slaže kolutove a ne samo da ih razbacuje, i lego kocke pokušava al to mu još ne ide....sve po kući sprema i moramo super pazit......otvori ladicu pa ubaci svoju igračku unutra  ili ode u spavaću pa na muževom noćnom ormariću otvori ladice i preslaguje mu slatkiše iz ladice u ladicu  Jučer sam zaboravila spustit dasku na wc školjci, kasnije sam našla čarape u njoj 

beba2025❤
    02. Siječanj 2021. 16:03

Mikio, moja obožava bojice i bojanke 🥰naravno da ne zna bojati jos🤣🤣🤣🤣, ali jako voli šarati i gledati kako carolijom nastaju crte i šare bare😄😄.. Ja sam joj dala kao i curama sa nekih 10mj da se igraju. Znači ne sam papir da ga odmah zguzva i stavi u usta niti ove bojice za velike.. Nego dam bojanku i bojice za bebe, imaš od više proizvođača, ali meni su najdraže od Giotta.. Te su bojice onako debele da bi ih bebe mogle lako držati u malim rucicama, mekane su, nije onaj standardni vrh da si mogu iskopati oči i navodno su sigurne ako ih bebe stave u usta.. Iako moja to više ne radi.. Probaj jednom, vide da je fuj i gotovo.. Vrlo brzo počnu uživati u šaranju, a na taj način ranije zavole i bojanje.. Što je meni super, baš se zabave 😊😊

Grizli
    02. Siječanj 2021. 17:46

Mojoj su FP igracke zanimljive još uvijek, a dobila je i lego duplo neki komplet mali. Znaci to oduševljenje kockava je nevjerojatno. Iako pise da su ua gdoinu i pol ona nam oh dodaje mi slazemo onda ona rastavljati. Pa mi dodaje kako ju pitam koju boju onih par boja sto zna.
    Mikio pocela sam se smijat na tvoje da bi to pojela al stvarno meni to bojanje je recimo za klince starije tamo od 2 god... 🤷‍♀️
    Hani sretan rođendan malom hrabricu G! 
    Damnarexx ja bi kod tebe morala u stanu dramamine popit da nemam morsku bolest. 12 kat i potres 😱😱
    Meni krenula gužva em rad neki prevodim, moram sloziti papire za završit godinu u firmi, irediti stalzu za igracke jeeer kupila onu iz lidla al rabljenu jer sam naumila i tako ju pregarbat i napraviti neke preinake pa sad se s time bavim, pa kucicu napraviti i sve to trebam prije M rođendan rijesiti. Tako da sorry cure ako se ne javljam al pratim sto se događa.
    M je njurgo prvoklasni od sinoc izasla četvorka jedna očekujemo i drugu uskoro. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.