ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    17. Srpanj 2020. 00:18

LoSa

Osveta svekrva III dio… powered by jasNa

🤣🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

• mom12
    17. Srpanj 2020. 00:40

Jasna ljubice moja ne izvalaci se sad na mene sta bi ja stvorila....

Bas si rogusna bila musko ili zensko....
    Nama ne fali luleka i ocito su nam dobri cim smo frisko postale mamite😁😁😁....

PetraB
    17. Srpanj 2020. 00:42

Lavice 🤣 od stepfordske supruge to i ocekujem 🤭😘
    Grizli drago mi je da ste ti i M bolje... Mislim dabti muz ima ima pravo i da se vjerojatno zivac ukljestio ili si mozda nekim nezgodnim polozajem pritisnula vratne krvne zile pa dotok kisika bio malo losiji... Bitno da je sad sve ok.
    Red drzim fige da sve bude ok s koljenom i da cete ipak na more uskoro.
    Joooj tik tok DeeDee ti si kao ja... Pricala mi frendica bas neki dan o tome. Uglavnom, mala od njene kume ja mislim (7. razred ak se ne varam) naravno ima sve... I fejs i instagram i tik toka... Rekoh kaj? Da, to je kao nesto novo.. Tak inprica, uopce se vise nemre normalno razgovarat. Doma za stolom navodno isto tik toka... Sunce ti poljubim tik tokala bi mi za stolom malo sutra. Pa jbt, kaaaak?!?! Mislim, to kaj beba veli, pitaj boga sta ce biti aktualno kad ce ove nase smizle odrastat ali nekak se nadam da ce se ponasati normalno 🤷🏻‍♀️
    Uf, idem corit napokon... Svima mirnu noc zelim😘😘

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    17. Srpanj 2020. 07:17

Dobro jutro 🙂
    Nije mi se dalo sinoć tipkati. Načelno se slažem s hićo stavovima ali do onda tko zna što će bit i kako. Za sad mislim da je ful bitno kako se mi ponašamo, znači konkretno dečko i ja pod hitno moramo smanjiti buljenje u mobitel, ali ono, kronično. TV ne palimo osim eventualno navečer ali šta mi znači kad mi je mob u ruci valjda konstantno osim kad spavam, tragična sam po tom pitanju, a i on kad dođe s posla prvo dva tri sata bulji u mob.  U svakom slučaju, za sad joj nije zanimljivo ali i zbog nas i zbog nje se moramo skulirati.. što se tiče kasnije, pubertet i to, mislim da je najbitnije uspostaviti dobar odnos i povjerenje. Ja sam neko vrijeme lzgledala kao da idem na sotonistički sastanak a ne u školu 😂 ali mi je mama uvijek znala di sam i šta sam i nikad je nisam muljala jer eto, imamo takav odnos, meni je ostala navika dan danas da kad prespavam negdje drugdje, tipa dok sam izlazila, joj pošaljem poruku da sam došla doma i da je sve ok, bilo to u ponoć ili 6 ujutro. I da se razumijemo, bez obzira na frendovski odnos jako dobro sam znala granice i tipa dok su svi moji mogli cijelu srednju ostajati vani do prvog busa, ja sam uvijek bez pogovora odlazila doma zadnjim u 23.
    .
    Losa mislim da si sve dobro rekla, ali ja sam to pomislila zbog forsiranja marki i jastoga koji ni jednom u 4 teme nije spomenut.
    .
    Red iskreno se nadam da nisu ligamenti, nažalost prošla sam tu priču jaaaaaako puno puta.
    .
    Damnarexx bravo pElinčica ❤️ za zubić
    .
    Iza nas dobra noć, obzirom da je teoretski od popodne spavala. Probudila se u 23i30 i pojela u polusnu ali to sam još bila budna pa ne računam😁, nakon toga 3i30 presvlačenje hranjenje i sad u 7 opet. Iako mi se čini da ćemo još malo odspavati, neko trulo kišno vrijeme je

[/url

Simbalija
    17. Srpanj 2020. 08:28

Losa meni lupilu izdrže noć i babylove isto. Ja koristim sve i pampers i DM i Lidl pa što mi je u điru za dan stavim i za noć. A promijenim u 20 prije spavanja i onda u 8/ 8 i pol kad se zbudi s tim da nikad ne kaka.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

17. Srpanj 2020. 08:51

Jutro svima. Tu i tamo skicnem vasu temu da se podsjetim sto me ceka, a i super savjeta bude pa samo ako koga zanima imate u plodinama puffies na nekom snizenju pa je 50 kn pretpostavljam stara kolekcija jer nikad nisu toliko snizene 😊

DeeDee
    17. Srpanj 2020. 08:54

Ja nekad stavim lupilu za noć i izdrži, isto 8+ sati.
    Prijavljujem da sam blesava 😂 i da sam krivo optužila dijete da ništa ne voli. Znači, dala sam joj bila hippovu krušku i to bi bila pojela cijelu staklenku da sam je pustila onu veliku. I sad sam počela sve kuhati na malo vode i zblendat skupa s tom vodom da dođe rijetko kao od hippa. I na taj način pripremljeno pojede sve što joj dam 🤷
    I gušće pahuljice 😁
    Ah..dobro pa sam skužila nakon tri tjedna, a ne nakon tri mjeseca, gledajmo to s pozitivne strane 😅🤣

[/url

beba2025❤
    17. Srpanj 2020. 09:04

DeeDee

Ja nekad stavim lupilu za noć i izdrži, isto 8+ sati.
    Prijavljujem da sam blesava 😂 i da sam krivo optužila dijete da ništa ne voli. Znači, dala sam joj bila hippovu krušku i to bi bila pojela cijelu staklenku da sam je pustila onu veliku. I sad sam počela sve kuhati na malo vode i zblendat skupa s tom vodom da dođe rijetko kao od hippa. I na taj način pripremljeno pojede sve što joj dam 🤷
    I gušće pahuljice 😁
    Ah..dobro pa sam skužila nakon tri tjedna, a ne nakon tri mjeseca, gledajmo to s pozitivne strane 😅🤣

Bravo za Vitu🥰, a i za mamu😊
    Mellorine, dobrodošla ☺️

Taani
    17. Srpanj 2020. 09:58

Losa, mi smo isprobali jedan paket Babylove 4 maxi (neka roza vrecica) jer su lagane i ispale super i jos izdrze noc (ne kaka, samo piski 10puta valjd 😆). Huggies su mi nekako zimske (?) 😅. Pufies nisam mogla docekati akciju, na kraju uzela Babylove i jako su mi slicne Pufiesima.

Kako radite palentu? Ja mu dala jedan dan, pojeo je malo, ali nije bio odusevljen. Imam onu neku Nutrigold, Palenta kukuruzni griz, bude za 3 min gotova...  Danas cu ju mixati s jabukom, mozda i kruskom pa cemo vidjeti 😬. 

• Marinka
    17. Srpanj 2020. 10:00

Jutro. Zadnjih 2-3 dana citam zaostatke na preskake... Pa samo da vas pozdravim. Mi smo danas 5 i 20 dana. Jedemo sada krusku, jabuku, bananu, breskvu, mrkvu i tikvicu. Bez soli i ulja. Navecer dvije doze ad i rizolinu na zlicu iako je dojena beba. Odusevljenje je sa svima. U sve stavljam prokuhanu vodu i rijede su kasice. I dalje je uvijek gladna, i jede svako 2ipo sata. Noci ako ima srece jedan san od 2-3 h. Odkad jede voce i povrce svakodnevno je stolica, prije svako 2-3 dana. Nemamo zubica. Vec 10ak dana se okrecemo u svim smjerovima i idemo nekad malo naprijed, nekad nazad. Lijepo je, a i pomalo smijesno. Zaista rastu. Sto se tice pelena najvise volim pampers, i nocu budemo 10 sati sigurno suhi. Iako smo koristili i druge preko dana koje smo dobivali od prijatelja. Prosli mjesec su bili u dm 2+1 pa smo napravili zalihe, i mi smo na 4. Mislim da su ovaj mjesec pants, to nismo koristili. Zivimo na moru, ali nismo jos bili na plazi. Strah me osipa, upala... Kad muz spomene prvo kupanje samo trazim izlike, njemu je to izlet a, ja vidim 100 problema. 🤪 Kupat ce se cijeli zivot. Zelim vam svima puno zdravlja i lijepih trenutaka sa nasim slatkisima. Puno pozdrava. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.