Mislim da trebamo samo ignorirati, ak mi se pise nek pise, kaj se mene tice uopce ne bum citala 😂 al dobro si napravila profil osobe, svaka cast 😂
Drage moje,zelim vam ugodnu noc...neka vam bog da da naucite radit kajganu,da vidis za promjenu kako izgleda novcanica od 50 kuna ne 1000 eura,da vam svekrva da nogom u to zmijsko dupe,da naucis prat zavjese da ti netreba doc odred za cistocu,da obuces jeftinije hlace a ne skupe s kojih visi jos etiketa gucci..to je ionak neki maniken s malo vecim lulekom nagradio tebe jadnicu..laku noc
Janice leprsaj...niti ne postoji 1000e novcanicaa...ne sramoti se vise....pricas gluposti....meni je smisno sta valjas...ja se na to nemogu uvridit....al ocito si neka svaki koju nevoli snaha ili kao sto losa kaze...maneken sa malim lulekom🤣🤣🤣🤣
Ma muško je sigurno niti jedna žena ne bi napisala da joj se govno sledilo u crijevima, to su muški uvijek opsjednuti govnima, lulekom i vlastitim mamicama.
--
Grizli, Redfox nadam se da ćete brzo biti bolje ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Dobro smo obe sada. Hvala Bogu njoj se smirilo povracanje, poslije 2 puta sisala normalno i sve super. Dala sam joj dodatno vode jos. Mislim ona je skroz vesela, samo dok bi povracala bi pozelenila i oblila se znojem. Kad bi izacila iz sebe smjesak bi nabacila. Iskreno se nadam da je problem u sljivi ili nektarini koju sam ja jela. Meni bolje, iako me jos boli to neko mjesto na vratu gdje je skljocnulo. Mm misli da mi je kraljesak preskocio ili zivac nakratko ukljestio. Sva sreca da je on dosao doma. Cijelo vrijeme si mislim sta bi bilo da smo same bile 🙁 jos da mi ispadne iz naručja ufff...
Red fox nadam se i ja da nisu ligamenti u pitanju jrr to je zajebano
Losa 🤣🤣🤣 nasmijala si me dobro sa komentarima
Ja si bas mislim da je Jasna neka osoba u samoizolaciji kojoj je jako dosadno, a nema bas maste kako se bolje zabaviti. Ako nista bar se nasmijem na pizdarije koje pise. Taman sam se prestala sprdat sa nazivom lulek i onda evo nje natrag... 🙊🤣
Za tv, mob i ostalo neznam... Ja sam protiv toga da provode dane/sate uz to, al znam da ce neminovno nekd biti u doticaju s time. Nama cijeli dan na tv svira zapravo radio. Mm par puta kao ocemo gledat crtice pa ja pocnem brojati al odustane. A u mob recimo gleda kad prica sa nonom na videopoziv sta mene isto nervira da bas mora biti svaki dan, al njihovi mozgovi ne shvacaju nego sam ja eto bezobrazna i zasto ne i tako to... I drugo kad ju slikamo, zenska posebno se veseli selfie slikanju da je to nevjerojatno. Znaci place ko kisna godina, stavim mob da cu slikat selfie prestane i nasmije se. Uzas pozerica jedna.
Beba ajme ke slatko da ste isto obucene.
Btw ja jos nosim maje na medvjedice. ☺️
Ti sa svojim carobnim nogama stvoris 1000 eura..500 je malo...govno muski u rijecniku koriste..za takve kao sto ste vi..nebi pet minuta proveo s vama sveznalicama..jer vase svo znanje je u parama...dok vi imate problem s lulekom ja krokodila drzim s obje ruke...ak ste frustrirane jer je nestalo svega sta vam treba put oko svijeta vas ceka
Dobro smo obe sada. Hvala Bogu njoj se smirilo povracanje, poslije 2 puta sisala normalno i sve super. Dala sam joj dodatno vode jos. Mislim ona je skroz vesela, samo dok bi povracala bi pozelenila i oblila se znojem. Kad bi izacila iz sebe smjesak bi nabacila. Iskreno se nadam da je problem u sljivi ili nektarini koju sam ja jela. Meni bolje, iako me jos boli to neko mjesto na vratu gdje je skljocnulo. Mm misli da mi je kraljesak preskocio ili zivac nakratko ukljestio. Sva sreca da je on dosao doma. Cijelo vrijeme si mislim sta bi bilo da smo same bile 🙁 jos da mi ispadne iz naručja ufff…
Red fox nadam se i ja da nisu ligamenti u pitanju jrr to je zajebano
Losa 🤣🤣🤣 nasmijala si me dobro sa komentarima
Ja si bas mislim da je Jasna neka osoba u samoizolaciji kojoj je jako dosadno, a nema bas maste kako se bolje zabaviti. Ako nista bar se nasmijem na pizdarije koje pise. Taman sam se prestala sprdat sa nazivom lulek i onda evo nje natrag… 🙊🤣
Za tv, mob i ostalo neznam… Ja sam protiv toga da provode dane/sate uz to, al znam da ce neminovno nekd biti u doticaju s time. Nama cijeli dan na tv svira zapravo radio. Mm par puta kao ocemo gledat crtice pa ja pocnem brojati al odustane. A u mob recimo gleda kad prica sa nonom na videopoziv sta mene isto nervira da bas mora biti svaki dan, al njihovi mozgovi ne shvacaju nego sam ja eto bezobrazna i zasto ne i tako to… I drugo kad ju slikamo, zenska posebno se veseli selfie slikanju da je to nevjerojatno. Znaci place ko kisna godina, stavim mob da cu slikat selfie prestane i nasmije se. Uzas pozerica jedna.
Beba ajme ke slatko da ste isto obucene.
Btw ja jos nosim maje na medvjedice. ☺️
Hvala Bogu da je bolje, mogu misliti kako si se u plašila, držite se☺️RedFox, također 🤞
Ja ovaj put nisam čitala od Krokija postove.
Tako nam je prekrasan dan i nemam mjesta za degutantnog isfrustriranog debilčića.sorry lulek🤭
Ahahahah Simbalija isto razmisljamo🤣🤣🤣 Cijelobvrijeme mi u glavi izraz sledilo govno u crijevima,pa kak ti se sledi govno u crijevima🤣 Ugl, teta jasna je izgubila djir, ponavlja se pa mi se neda citat.
Joj Grizli dobro da ste bolje. Moj je poceo kasljati oooopet i sav se zacrveni kad ga uhvati kasalj,stalno strepim dal dise,znam da sam luda(seka dodje iz vrtica, tri dana vec curi nos,luda sam. I naravno prtlja po njemu i eto ti za dan dva..🙄)
Red fox joj,sta cete sad s morem?
Mare super za dermatologa.
LoSa, ovdje svako dijete "vodi" jedan neonatolog
Kad smo isli na prvu kontrolu po otpustu radila mu je uzv mozga i pregledala ga kao npr pedica,i uputila fizijatru zbog glavice. To idemo drugi tjedan i onda nadam se pauza do jeseni od doktora🙄
Televizija kod nas radi kao pozadinska buka. Kcer smije gledat ujutro crtic i nevecer. Mob joj ne dajem, tablet nemamo... Voljela bi da joj se vise mogu posvetiti ali kad sam sama s njima jednostavno ne stizem. Mali ako je na podu i pogleda u tv dok ona gleda se ne bacam pred njega da ne gleda😂 al ionako nema koncentracije da bulji u to pa nastavi svojim putem. Protiv cokolada i slatkog sam dok god jede sve drugo. U principu ona jede u prigodama slatkise. Tako bude i s jjim kad bude veci. Hico ti bi se mene odrekla,moja ima nalakirane nokte za vrtic🤣(onaj lak sta se vodom skida)
DeeDee tik tok🤣🤣 kraljice!
O jebem ti, al me nasmija😂😂
Losa svaka cast na opisu😂
.
liii da, jasNA malo si dosadio, mozes ti bolje😂
Grizli, RedFox nadam se da ce vam uskoro biti dobro😘
.
Mirnu noc vam zelim! 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji