Skoljka,obzirom imamo istu pedicu :) ona promovira preporuke a ako ti krenes ranije nece ti nista reci. Ja sam i sa kceri i s malim krenula sa 5mj i cca 1-2tjedna. Obzirom kroz dan dojis mislim da ti je,ako nema posebni razlog, lakse da bar do 5.mj ovako nastavis.
Mikio,dizem ti spomenik. Dakle,kcer je malom prenijela prehladu, nocas je tolko kasljao i nos zastopan naravno da se zagrcavao. Danas je spavao 5 puta po 5 minuta meni na rukama,jos nisam zube oprala,trening sam naravno otkazala...
Red nadam se da je sve ok s koljenom. Jeste bili na uzv testisa? Mi danas obavili i bas kao sto sam i rekla- desnog nema. Pasjemenik je uredno tu, sve ostalo uredno. I sta sad pita muž? Nista, mora dobro cuvati taj jedan pregled kid kirurga u cetvrtak
Ja Grizli i Mrgud mislim da je do sljive, ja sam vam pisala da sam odustala od drugig obroka jer ga je trbuh mucio uzasno, no na Papuku dala sljivu i opet isto.
LoSa ti si meni zakon kad nesto krivo natipkas- Megud umjesto Mrgud, stoji ti e kraj r na tipkovnici pa ti ode prst, jel da? Meni uz to i mob sam ispravlja i dupla rijeci
[iimg]
Zdravo cure 🙋♀️ Imam jedno pitanje podgrijavate li vi kasice npr ako ste danas napravile malo vise i nije se pojelo pa sutradan ponovo date? Ja sam jucer napravila sa piletinom i bas je super jeo ali ostalo je jos za jedan obrok i stoji u frizideru od jucer pa se pitam je li bolje baciti ili podgrijati??
Simbalaja mozda joj kremica smetaGrizli jel s malom ides u shoping? Ja ne znam kako da idem s njim jer ne mogu gurati kolica za shoping i njega i onda mi bude sve konfuzno. Eventualno ako idem u neki mini shoping.
Da to sam i ja pomislila, njoj smetaju i skoro sve vlažne maramice, isključivo je vodom perem kad mijenjam pelene. Ima neku osjetljivu kožu.
Što se tiče šopinga, ako je nemam kome pustiti, uzmem je u nosiljku i onda najnormalnije guram šoping kolica.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Lavice bas sam htjela pitat kako je kod vas prosla noc. Uzas 😒 zao mi je.
Skoljka ja sam pocela sa s mojom kasice isprobavati sa 4 i pol mjeseca pedi mi preporučil tako. I dalje ima cca 6 dojenja + taj neki obrocek... Zadnjih dana ipak od nekih 70 gr.
Mislim da mi je Annika dala ideju da probam hladnu kasicu i upalilo. Pojede duplo vise ako je sobne temp nego ako je mlako. Plus nesmije imati slincek dok jede 🙊
Losa bundeva je bundeva isto sr*e drugo pakovanje bi ja rekla al bolje provjerim da joj ne dam nesto sto ne smije jos. Sljivu sam ogulila i kuhala ma pari al ocito su sljive problem.
Mi danas pastrnjak sa mrkvom i batatom. U mrkvu i batat drek da stavim mislim da bi pojela. Znam da kombinacija nije bas dobra jer je korjenasto sve... 😏
Emax ja nista ne podgrijavam njoj. Posebno ne bi nešto s piletinom jer je ona jako kvarljiva.
Kašice je dobila po prvi put sa 5 i pol mjeseci iako je moj pedijatar rekao da može od 4.mjeseca 🙈 on je druga suprotnost.
Emax osobno ne bih podgrijavala, nego napravila novu..eventualno da je isti dan. S tim da se neke namirnice nikad ne podgrijavaju, tipa krompir. Nekako su mi još premali pa da im ne naškodi.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Losa zaboravila napisat za shopping... Ide da samnom kad nemam ju kome a najčešće nemam kad idemo u shopping ili grad tokom jutea dok mm radi.
Ja nju u kolica stavim, ako spava zakacim na kupolu tetricu pa je unutra ko zatvorena skroz, ako je budna onda tetricu spustim malo tek toliko da ona mene vidi. Stvari koje kupujem stavljam u kosaru od kolica s time da ja imam jednu vrecu platnenu dobila od zabe davnih dana kao za kolica ona iz trgovine sto se zakaci na rubove oa to zakacim na kosaru dole ispod nje i sve stavljam unutra. I na blagajni isto. Poslije kad dodjem do auta samo otkacila kosaru/sportski dio i izvadim tu vrecu. Imam i kukice za kolica na cicak pa i to koristim ako kupim npr wc papir ili nesto sto mi se dole neda trpat. U dm-u znam platnenu vrecu zakaciti na tu kukicu pa unutra bacat stvari. Ne uzimam kolica. Na kolicima mi visi ona tekucina za dezinfeciju ako slucajno njoj sto trebam da odmah s time ruke prodjem. A njen ruksak stavim na leđa ako smo u setnji samo ruksak je u toj kosari ispod.
LoSa e sad neznam jel u svim plodinama ali obzirom da ima kod nas u gs-u pretpostavljam da ima i zg i ostali gradovi. Na sredini di bude nako uvijek nesto iz kataloga. Ja uzela 4 paleta cetvorke 😂 a to mi dođe jeftinije neg dva paketa pampersica, a sa starijom su mi puffies bile odlicne a jos i fora uzorak. Kod nas su od velicine 4 na dalje manjih nema.
Joj meni je ta kosara dusu dala. Ogromna je. U nju mi stanu 2 kutije onih babylove pelena + hrpa sitnica. takve su te kulice sto imam i onda na njih zakacim onu veliku platnenu torbu od dm-a sto sam dobila u paketu za trudnice,mislim da smo sve dobile tu. Bas je velika i cvrsta. Na svaku zakacim po 1 rucku tako da ne moram otvarat torbu dok trpam. Ti imas babetto kolica ako sam zapamtila pa znam da imaju malu torbu dole.
Sortiraj odgovore
Najstariji