ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    16. Srpanj 2020. 19:06

Mikio nemam pojma od cega, znalo ne nekad malo piknuti u koljenu al nikad ovak. Mali je danas ekstea cendrav, sad ga je muz ispeljao u setnju. Meni se srce kida kaj ga nemrem nositi niti se igrati na podu. Nadam se sa bude brzo proslo.
    Taani zaboravila sam komentirati onu tvoju doktoricu 🤦🏼‍♀️ A kaj se tice bake, moja je rekla da ne bi ni ona jela te splacine kaj dajem malome i da mu stavim zlicu secera ili solo u kasicu i da vidim kak bude jeo 🤦🏼‍♀️
    Mislim da smo se mi bas nasle na ovom forumu 😂 mi isto ne palimo tv, ne damo da gleda u mobitele, isto tak sve planiram ko i petra i beba. Zelimsto vise vremena provesti s njim da npr.crtamo, slazemo kocke i slicno. Jedino kaj ce jednom doci do pritiska vrsnjaka. Moja frendica je svom malom pustala crtice kad je imao 6mjeseci, kaze da doruckuje, ruca i vecera uz crtic i da je onda miran i jako je pametan jer sve on kao kuzi. A bas sam vidjela i na jesenskima da to rade. Nekad se pitam jesam ja normalna, al zato imam vas tu pa vidim da nisam jedina 😂 bilo bi predobro da napravimo neko okupljanje uzivo 😂

• jasNA
    16. Srpanj 2020. 19:11

Posto ste me se dame zazeljele..evo me na vasa zmijska vrata...svekrve su opet na tapeti..ja bi vas u casopis pod nazivom papam govna.
    Vasa prenemaganja idu na zivce..nebi vjerovali prije a i sad normalne mame daju keks bebi..to vam je i mama vjerojatno davala u vasa razmazena usta i zive i zdrave ste..osim dijabetesa ako se to racuna..pljujete po ljudima koje susrecete..meni odgovorite sta me briga kako vi egzorcizmom zovete svoje djete pa sta vas onda boli lulek kako neko drugi postupa sa svojom? Meni se dize zeludac i govno mi se sledi u crijevima kad vidim kako ste kontradiktorne..vas svekrve ne vole s razlogom..ona sta je napisala za kavu i perilicu rublja pa nisi ti njoj dosla doma..ak ti je tesko ponudit kavu gostu nemoj ih ni zvat..
    Idem sada zmijice..pljujte po svima vi ste odlicne..ne zene ..

DeeDee
    16. Srpanj 2020. 19:16

Beba slažem se. Taaani meni je kul popričati o tome kako je bilo nekad, čak što više, mislim, ako taj netko ne napinje i ne tupi da i ja moram tako.

[/url

beba2025❤
    16. Srpanj 2020. 19:17

Baš to RedFox, tako kratko su djeca, treba uživati s njima maksimalno, a ne tutnuti ih pred ekran sa kockom šećera. 
    Jer, tako nastaju ovi "pametni" 😊

DeeDee
    16. Srpanj 2020. 19:30

Grizli zaboravila sam komentirat, nadam se da ste sad obje ok. Baš ružno za pročitati 😏
    Red također, da prođe što prije 🤞

[/url

Taani
    16. Srpanj 2020. 19:31

Redfox, negdje mi je promaklo za tebe 😔 da brzo prođe 😪🤞

• mom12
    16. Srpanj 2020. 19:44

Red i grizli  nadam se da ste ok....
    Jasna kraljice nedostajala si nam...moras bit malo ostrija i malo vise rjecita😍😍

• mom12
    16. Srpanj 2020. 19:46

I da jasna mislim da niti jedna ne zivi sa svekrom i na njenim vratima🙃🙃

• jasNA
    16. Srpanj 2020. 19:51

Neznam kako drukcije opisat vas glup mozak...vasa prenemaganja..predstavljanja milostiva..kraljice elizabete..nemas vremena oprat zavjese,neznas sta je kajgana..mrzite svekrve..neko bi bio sretan da je ima..placas kavu u centru Pariza a neznas sta je dzezva..posude ti pere perilica da ne osteti tvoje umjetne nokte po cjeni necije place..da..more si mogu priustit..vi e nejdete kupat vec jest jastoga koji ce ti konobar ocistit da tebi ne zapne nokat da se muz ne ugusi..vama bi to bio dobitak na lotu..brisala bi oci vlaznom maramicom i ulizala se zadnji put svekrvi da ti pomogne..kasnije pljuvanje i lov na bolje

• mom12
    16. Srpanj 2020. 19:55

Sta rec🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Obozavam te😍😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.