ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    17. Srpanj 2020. 19:10

Tnx cure, ma da naravno da cu pricekati da navrsi 5mj i mozda tjedan dva 😉
    Lavica ma nema nikakav poseban razlog, nego kad sam ju pitala kad preporuca da krenemo, kao nema potrebe ranije jer super napreduje na mome mlijeku, iduca kontola nam krajem 8mj tako da bi ja krenula prije. 💪🏻❤️ Za roditelje
    Losa poharala sam Dm, sad jesam li sto krivo uzela? S cim da krenem, sa rizinim pahuljicama? Palentom? Ove ostale se poslije uvode jel tako? Svaku uvijek mjesam sa vocem/povrcem? Ne daju se samostalno jel tako, ili? 

skoljka
    17. Srpanj 2020. 19:11

Zab sliku stavit 🤦🏻‍♀️😂

beba2025❤
    17. Srpanj 2020. 19:39

Emax, eto tebe k nama😊dobrodosla☺️nemoj se prepasti ako vidiš postove od JasNE, to je jedan lulek kojem je dosadno jer nema ženu😄
    Ja isto ništa ne podgrijavam, zato ni ne stavljam u frižider, jer se bezveze povlači, a znam da neću više dati bebi to da papa. 
    Školjka😂😂koja zaliha žitarica ☺️ja kupujem po dvije da joj mogu mijenjati, jer dok se tek uče papati.. pomalo se troši, pa zbog rokova trajanja ne radim zalihe🥰

DeeDee
    17. Srpanj 2020. 21:21

Evo i nas iz shoppinga, hvala bogu na baka servisu 😁
    Obavili i DM i Konzum veliki i Pepco i Decathlon 🥳🥳
    Ako koja planira koristiti, imate u Decathlonu preslatke kupaće za nekih 20ak kuna, ja uzela nećakinji. Ovo moje čudo nek uživa gologuzo još. I našli smo kolut konačno u Pepcu pa ćemo ga sutra nadam se isprobati.

Nego Grizli, ja se tri put vraćala pročitat onih 5 dojenja + kruti 😱
    V ima 7-9 + 1-2 kruta 😱

[/url

skoljka
    17. Srpanj 2020. 21:30

Daa zaliha 🙈 ali sve su razlicite, pir, zob, griz, rizine pahuljice, palenta i 3 vrste zitarica, bila je jos neka kasa sa borovnicama ali reko sta ce mi to radje stavim svjeze u neku od ovih zitarica 🤷🏻‍♀️ ali toliko su jeftine da ako i istekne rok nema veze, ali bas sam i gledala  do kad je rok kad sam uzimala, samo netnam koliko nakon otvaranje smije stajati 🙄 nisam citala, bit ce da Losa zna. 

E da zaboravila sam napisat da malac sad ima oko 6300g i oko 65cm 🤷🏻‍♀️, nije neuhranjen 🙈 nego zgodan, jednostavno je manji, manji je i rodjen, sporije dobiva tako nekako, kuzite vi, mislim da je i kod Mrguda tak nekak. Tak da mislim da ce mu i dohrana ako ju prihvati dobro doci 🤷🏻‍♀️

DeeDee
    17. Srpanj 2020. 21:36

Ja uzela proso i zob :)
    Na hippovim piše unutar 30 dana, na ovima nisam čitala

[/url

DeeDee
    17. Srpanj 2020. 21:55

Ja joj sad svako jutro dajem rižine + neko voće pa planiram ubaciti prosene da malo razbijem monotoniju. Pa kad potrošim rižu, uvesti zob. I tako. Zabavljamo se 😂

[/url

Red Fox
    17. Srpanj 2020. 21:58

Eto mene, koljeno me danas puno manje boli, manje je naoteceno, u bolnici su mi rekli da jevjerojatno do misica, da su pomogli oblozi i protuupalni lijek. Nise me snimali, treba se naruciti pa bi dosla na red za par mjeseci i jos me moja doktorica krivo narucila al to je vec duga prica 🙄 uglavnom spremamo se danas cijeli dan za more...znaci strasno, zalihe novalaca, pelena, kasica, kadica, kolica 🤦🏼‍♀️ Valjda ne bude auto puko na pola 😂
    Annika bili smo mi , valjda si propustila 😂 s testisom je sve ok, rekao je da ima vremena da se skroz spusti a bilo je zanimljivo jer mu je nategnuo kozicu da je malo pukla a ja sam to so tad sve njezno 🤦🏼‍♀️ Problijedila sam ko krpa kad je to napravio 😂
    Kasice ja ne podgrijavam, ak nece unutar pola sata pojedem ja ili pas 😂

DeeDee
    17. Srpanj 2020. 22:01

E da Red, podsjetila si me s morem.. mrgud, sumnjiva si mi samo da znaš. I ti i ovaj moj 😂😂
    Svaki put kad ti napišeš da si na Cresu evo njega s obavijesti da ide na teren na Cres cijeli tjedan 🤔🤔🤨
    Dolazi ti u ponedjeljak rano ujutro 😐

[/url

Lorena94
    17. Srpanj 2020. 22:08

Pozdrav ženice... Ja se došla malo pojadat, jučer otekla cijela lijeva strana lica, zbog zuba naravno, ona moja guska od zubarke me nije htjela jučer primiti, danas hodočastila ispred doma zdravlja, koji zaključavaju (korona jel. ) otvorila zub, antibiotik, idi slikat nekud i dođi idući tjedan! Prošlu noć nisam oka sklopila, pretprošlu isto ali je taj put malac odlučio zezati i igrati se od pola 1 do pola 4..sad se sam strovalio na našem krevetu, zagrlio zeku i spava. A mene čeka spremanje dnevnog boravka i peglanje. 😫 Ovaj momak jasNA me nasekira samo kad se pojavi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.